הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

יNOT

New member
בוקר טוב אליהו ../images/Emo6.gif

הנושא נדון בלי סוף בפורום
להלן הסיבות היידועות לנו עד עתה: 1. במקרה של עירום(בוודאות) , או במקרה של מבוכה אחרת לדיירים , יופיע "הנפסל לשידור". 2. התערבות בוטה של ההפקה במידור התוכן שאת צופה בו, כלומר בוחרים איזה תכנים את צריכה לראות בשידור חי ואיזה תכנים הם רוצים שתראי רק בשידור המרכזי: 3. בטוח יש עוד סיבות אבל אני לא זוכר אותם והם כנראה לא משמעותיות , מה שחשוב הוא: שתתרגלי
, ככה זה , הם לא הולכים להעלים את השקופית הזו. או שאת מוכנה לראות בתנאים כאלה , או שאת רוצה לראות רק את השידור המרכזי או שלא תראי בכלל.
THEY DON'T GIVE A

רק בזמן האחרון התחלתי לצפות

מידי פעם בשידור חי, לכן השאלה:) כן האמת שזה קצת לא פייר. אבל הם עושים מלא דברים לא פיירים...

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אז למה את צופה ?

הם צוחקים עלייך ומרוויחים עלייך, מה לך יוצא מזה?! בעיקר עוגמת נפש.
אז למה את צופה בזה?

omer719

New member
../images/Emo41.gif הפרק השבועי - פרק 13, 21:00 ../images/Emo41.gif

ושום דבר לא ברור בנוגע לפרק הזה, אם יש הדחה, אם יש הדחה עוד הערב, ככה לפחות אני הסתבכתי. לפי מה שנאמר בפרק הקודם עוד הערב יועמדו להדחה ועוד הערב יודח אדם מהוילה
ובכול מקרה נראה סוף סוף מה קורה עם משימת הבנג'י ההפוך. אז אני מזכיר לכולכם, לשמור על שפה נאותה, לא לריב ולקלל את חברי הפורום, ולא לפתוח שירשורים חדשים. וזה הזמן להשערות ולדיעות שלכם על הפרק, שתיהיה צפייה מהנה לכולנו

צפייה נעימה...../images/Emo44.gif

אם זה המצב - בסוף אני עוד נדיח את ההפקה....
מה שבטוח - שיהיה פרק מפולפל משהו...

נועם7

New member
שבוע הבא המועמדים להדחה הם השניים שנותרו.

צדקתי בהימור שלי. ועכשיו לשבוע הבא. השניים שישארו ביום שלישי יועמדו להדחה שבוע הבא. מדובר אסטרטגיה מאוד פשוטה, השלישיה הם כוח מסוכן. צריך לפרק אותה. האם מישהו ראה במקרה את לחיצת היד של שי וצבר שארז הכריז שמדובר בבחירה מאוד מפתיעה??? הםהצליחו לשבור את השלישיה ומכאן הדרך לניצחון של שי היא קצרה. חבל על האס אם אסים. תשמרו אותם לעוד שבועיים. ישאר אחד מהשלישיה הזו, עד שהם יהיו ל"הקריב" חייל משלהם.

וואי צבר הזה חתיך חתיך אבל לא בן אדם

ככה לשקר ולהיות צבוע עם אשר אחרי שהוא בעצמו הצביע לו?!? סליחה אז מה אם אשר בא וחיבק אותו הוא הסכים לחיבוק? ואח"כ העלה אותו להדחה ועכשיו הוא עושה הצגה ודרמות פשוט מגעיל לא יודעת מה איתכם..

shiri1707

New member
ומה מפתיע בזה?

הוא אמר שלא נאמין מי יהיו המודחים יוסי ועינב כל שבוע מועמדים זה לא יהיה מפתיע וזה גם לא יפתיע שאשר יבקש להדיח את עצמו

מיקאלה1

New member
יששששששששששששש אשר ויוסי שמו לעצמם

גול עצמי - באמת יששששששששש אלוהים. החבורה תתפרק סוף סוף

למעלה