הפרק השבועי - פרק 13, 21:00

shlomitgueta

New member
יוסי הדיח את עצמו והמועמדים להדחה:

לאון, איתי, צבר,שפרה וונסה המועמד שהדיח את עצמו הוא יוסי!!! ושוב עבדו עלינו רק בשביל הריטינג! ביזיון!

shlomitgueta

New member
טן שבעצם לאון הדיח את עצמו כי

הוא כל הזמן אומר שהנפש שלו לא עומדת בזה ובאמת נראה לי שהוא נפגע מאוד משי

כנראה שדיירי הבית הפתיעו את ההפקה

כמו שאני קורא את ההפקה יש את יוסי, שי, רנין וליאון שחשובים להפקה והם הפייבוריטים שלהם לזכיה. יש מצב ששניים או אפילו שלוש מהם מועמדים היום להדחה וההפקה פוחדת לאבד אחד מהם בשלב יחסית מוקדם...

בפעם הראשונה דייר הצליח להערים על ההפקה לגמרי

שי הצליח לתחמן את כל מי שרצה, כדי לפרק את הקליקה של אשר-עינב-יוסי, וההפקה יוצאת ככה קטנה אם לא יעמוד להדחה. הפעם הוא אפילו הצביע באותה הדרך שהוא רצה ששאר הקליקה שלו תצביע. פשוט פיזר את ההצבעות בין השלישיה. בזיון.

cookies10

New member
../images/Emo197.gifאשר גם חשוב להפקה...

אבל מה לעשות שלכל אחד יש תחליף אשר הבטיח שחלק מהכסף הוא יתרום לבית הכנסת לספר תורה. ואם הוא יודח אז יביאו דתי אחר במקומו.. אם ידיחו את לאון יביאו מישהו שיבדר את החברה כתחליף ללאון... הרגשתי הכללית שעינב הולכת הביתה.. ויביאו אחת שמזכירה את עינב בפרחיות שלה. הם גם הבטיחו שיכנסו חדשים לוילה הם רק צריכים לדעת מי יוצא כדי להתאים מי ניכנס...

shy6

New member
זה שהדיח את עצמו

או אשר, בגלל מה שקרה שבוע שעבר. או שי, כי זה הכי מתאים לו, הוא אוהב שמרחמים עליו.

droriko

New member
נראה לך שי?

הוא יודע שחמים עליו גם ככה בוילה ושכמה הצביעו לו, הוא לא יוסיף שמן למדורה. חוץ מזה שהוא יוצא מנקודת הנחה שאם יעמידו אותו להדחה הוא יהיה מועמד עם יוסי ועינב , והוא כבר יודע שבקרב הקהל הם קליברים שקשה לנצח אותם.

../images/Emo124.gif ערוץ 2 עובד על הצופים בעיניים!

גרמו לכולם לחכות ליום ראשון ולראות הדחה ובזמן שהשידור מתחיל גילו שהכל היה שיקרי.. זאת הדרך ליצור רייטינג.. בושה לערוץ 2!

omer719

New member
באמת שזה לא לעניין.

ממש מוזר כול הסיפור הזה, אבל לא נראה לי שרייטינג זאת הבעיה, הם עומדים על 28-30% לכול פרק...

יNOT

New member
../images/Emo9.gif וזו בדיוק הסיבה לכך

לכן רייטינג זה כן הסיבה להכל.

אלונה56

New member
לדעתי צבר העמיד את עצמו להדחה

כבר הרבה זמן יש לי תחושה שהוא לא יצליח להחזיק מעמד עד הסוף. הוא כל הזמן מתחבט עם עצמו, ועם מה שקורה בבית.

eli7r

New member
מסכימה ומוסיפה

שתזכרו שהוא רצה לעשות משהו קיצוני. לדעתי זו היתה הכוונה

droriko

New member
אם כן הוא יוצא אפס

כי נראה שהוא נכנס למשחק חזק, ואם כמה קשיים פה(כמו המתנדנדים) יסיטו אותו משם אז הוא יוצא נמושה.

omer719

New member
לדעתי באופן כללי מי שמעמיד את עצמו להדחה...

זה דבר מטומטם לעשות, כי אם אתה לא רוצה להיות פה אז פשוט תפרוש, מה הטעם להעמיד להדחה? לראות אם גם הקהל רוצה שתודח? נראה לי מטומטם.. =/

droriko

New member
מסתבר שגם לפרוש זה לא כזה פשוט

ועינב הבינה את זה על בשרה.

למעלה