הפרק השבועי- פרק 16!!!!!

TheCharm

New member
פרטים כלליים על הפרק

שם בארה"ב: The Third Wheel תירגום נכון: הגלגל השלישי שם בארץ: הגלגל החמישי תקציר באנגלית:
Hailey discovers she isn't as welcome as she might have thought in Cohen house. Luke makes some new friends, while Seth and Anna try to tell summer about their decision. Trouble to Marissa and Ryan comes along with Oliver. ובעברית:
היילי מגלה שאינה ברוכה בבית משפחת כהן כמו שחשבה. לוק יוצר כמה חברים חדשים, בזמן שסת' ואנה מנסים לספר לסאמר על החלטתם. בעיות למריסה וריאן מגיעות יחד עם אוליבר. שחקנים אורחים: סאמירה ארמסטרונג
אנה סטרן אמנדה רייטי
היילי ניקול טיילור הנדליי
אוליבר טראסק רוניי
בתפקיד עצמם אנטוניו לאון
איש/שוטר הערות:
להקת הפופ-רוק "רוניי" מופיעה בפרק, בתפקיד עצמם. השירים שלהם שישמעו בפרק הם: "Sorry Sorry" "Blue Side" "I'm Shakin'" "Popstars"
ושאר השירים שיהיו בפרק הם: "Saturday Morning" by The Eels "Popular Mechanics For Lovers" by Beulah "Want In" by Laptop "Burn Baby Burn" by Ash "Should I Know" by Buva
מלינדה קלארק (ג'ולי) לא מופיעה בפרק זה. הלילה - ציטוטים, בלופרים ועוד!!!

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifכשאני חושב על זה...

הגלגל השלישי וגם הגלגל החמישי הם שני תרגומים שמתאימים לפרק הזה.. כמה נחמד.. מצד אחד: הגלגל השלישי הין אנה וסת' הוא סאמר, הגלגל השלישי בין מריסה לריאן הוא אוליבר, והגלגל השלישי בין שני הזוגות הוא.. לוק.. מצד שני: הגלגל החמישי הוא סאמר (בין סת', אנה, ריאן ומריסה), לוק (שוב בין שני הזוגות) וככה גם אוליבר.. אבל נראה לי שהגלגל השלישי יותר מתאים, כי סאמר לא יכולה להיות הגלגל החמישי בין סת', אנה, ריאן ומריסה, כי היא החברה הכי טובה של מריסה והיא היתה שם לפני אנה.. וואי משעמם לי.. סתם רציתי לשתף אתכם בשטויות האלה
בכל אופן, היה פרק נחמד.. קצת משעמם, אבל לא רע..

Aviad1987

New member
אמממ

התרגום הנכון הוא באמת 'גלגל חמישי'. יש תרגום מילולי ויש את התרגום הנכון. מבחינת הבנה ומהות המשפט.

פרק בן זונה

הפרק הכי טוב שראיתי שהם עשו ואני ככ מת על החבורה שלהם1 דיי לוק כזה חמוד! אני לא יכול יוצתר! בואנה אחלה סדרה!

פרק חביב- לא מתה על הפרק הזה

הקטע הכי יפה בפרק זה הסצנה לפני השיר פתיחה שס'ת אומר לראיין שהוא שפוט. זהו האמת אין יותר מידיי מה להגיד פרק חביב,אבל שני הפרקים הבאים הרבה יותר שווים בעיקר פרק 17.

אהה...פרק לא משוו../images/Emo4.gif

סת' היה קצת חלש היום למרות שהיו לו איזה כמה יציאות נחמדות. לא היה פרק ממלהיב כמו הפרקים עד עכשיו אבל הוא היה נחמד. זה היה מזה פתאטי שראו אותו בסוף מחוץ לחלון ( את הידיד העשיר, סורי לא טובה בשמות) זה היה די צולע. סנדי הוא בן אדם פשוט ט-ו-ב עם לב עצום, הוא ממש דמות חיובית ביותר!! אני שונאת את הקטעים שריאן עוזב את הכל פתאום, מתרגז והולך, עשה את זה היום שוב בהופעה כשהיא אמרה לו "אני אבין אם תרצה ללכת..." סת' חמוווווד! בהתחלה הוא ואנה היו כמו שני ילדים מפגרים זה עיצבן אותי איך שהם מציקים אחד לשני, לא היה לזה רמה:/ (אני עדיין בעד שיהיה עם סאמר![לשלטון!] היא שיחקה היום מממש מעוולה!) וזהו:/ אני שונאת את הידיד החדש הזה, מצידי הוא יכול למות
אה! ולוק, חח הוא ממש הפך לאידיוט, חח קודם הוא היה סתם טיפש באופי אבל עכשיו הוא ממש דיסלקט! חח כמו ילד בגןן חח זה היה דיי מצחיק לראותו! (וזהו, בתור פרק דיי צולע היה לי הרבה לכתוב

TheCharm

New member
אוקיי, פרק ככה...

משום מה במהלך הפרק נזכרתי למה אני רואה את הסדרה - בגלל הפרק הראשון, וכמה שחצי שעה לפני ששודר הפרק הראשון חשבתי לעצמי "תכף OC, ולא בא לי לראות. זה בטח לא משהו", וחצי שעה אחרי התמכרתי. בכל מקרה, אחלה של פרק. לוק קרע אותי, והוא גם כזה מתאים. ואממ, הבדיחות של סת' הפכו להיות קצת צפויות שכאלה. יש לו כל כך הרבה ציניות, זה הופך להיות... הקטע עם "בנות הזהב" גדול, ואני גם אוהב איזכורים לדברים אמיתיים כמו למשל האיזכורים על סיפורי הוליווד ואלה. אוליבר, אני פשוט שונא אותו! אבל הקטע עם הסמים הוא טו-מאץ' צפוי. הרי מהרגע הראשון זה ברור שהוא יסבך את היחסים עם ריאן ומריסה, אז 1 ועוד 1 גורמים לזה לעשות שמין הסתם מריסה וריאן לא יכנסו לסיבוכים בגלל שמריסה תתאהב באוליבר, אלא בגלל שאוליבר ינסה להפריד, ומי שמנסה להפריד הוא רע, ומי שרע גם יש לו איזשהו כאילו סוד. אצל חלק זה אלכוהול, אצל אחרים זה אלימות יתר ואצל אוליבר שלנו זה סמים. מין הסתם היה ברור שיהיה לו את הקטע הזה, אין מה לעשות. ואגב, נטלי הזאת, היא פשוט כל כך לא קיימת... ובכל זאת, תמיד זה מצליח לעורר בי ספק כלשהו. למרות האיזכור על זה שירד לי מסת', המשולש לא קיבל איזכור. סאמר נראית פאקצה בריבוע, ומכוערת גם. השיער הזה... זה פשוט לא זה! כעיקרון, אני לא רוצה לא את אנה ולא את סאמר בתור החברות של סת'. מרוב הקיטורים ואלה מסביב כל הקטע הזה, הקטע ירד לי לגמרי ואני מעדיף שתגיע איזה מישהי אחרת שתשבה את ליבו... למרות זאת, זה נורא נחמד הידידות הזאת בין אנה לסאמר. יש פשוט כימיה בלתי-מוסברת כזאת בינהן, זה ממש אחלה! בכל מקרה, סתם עשו יותר מידי סמטוחע סביב המשולש הזה, וזה פשוט הפך להיות לא בראש. כמו בפרק הקודם, הפרק רעוע מאוד מבחינת ריאן ומריסה, כאילו היחסים מתדרדרים וזה... ובסוף, נשיקות. אני משום מה מעדיף לראות אותם מתנשקים מאשר את סת' וסאמר/אנה, כי ריאן ומריסה זה כימיה ממש שכזאת... הם פשוט יפים ביחד, קשה להסביר. ציטוטים - בקרוב!!!

TheCharm

New member
אגב,

זה שיש פרומואים לפרק הבא זה ענק!!!!!!!!! והפרק הבא נראה מצוין!!!!!!!!!!!!! אבל אני (כנראה מבין רבים), לא רואה רק את הסדרה הזו בערוץ, ומעדיף שאם כבר לא עושים פרומואים לפרקים של כל הסדרות, אז לפחות שיעשו כמו שעשו בערוץ 3 - כל שבוע לסדרה אחרת...

TheCharm

New member
בלופר

*בסוף הפרק, כשכולם משחקים בפלייסטיישן 2, רואים שלוק וסת' משחקים משחק עם 2 ג'ויסטיקים, אבל על מסך הטלוויזיה רואים שיש מין מד כוח אחד בלבד ולא שתיים כמו שאמורים להיות אם 2 משחקים.

M i l k y W a y

New member
פרק מהמם!!!!!

אני שונאת את אוליבר כ"כ!! עזבו את הדמות המזעזעת שלו רק להסתכל עליו עושה לי חשק להעיף לו בוקס!!בטח נטלי לא קיימת בכלל אז יאללה שיעלו על זה כבר!! מריסה וראיין כרגיל מדהימים.. אבל מריסה כזאת אהבלה,כאילו היא רואה שהחבר שלה מקנא, היא יכלה קצת יותר להתחשב ויותר להיות איתו... בינתיים סת' לא נראה כאילו הוא מת על אנה, זה בטוח ישתנה שהוא יהיה עם סאמר, רואים עליו שזה לא זה.. לוק היה מצחיק בטירוף וגם אהבתי את סנדי , הוא כ"כ הבעל המושלם... והאחות של קירסטין מעצבנת.. מעניין כמה זמן היא תישאר... ורוני נראית אחלה להקה ..

TheCharm

New member
../images/Emo42.gifציטוטים!ציטוטים!ציטוטים!../images/Emo42.gif

הודעת מערכת ציטוטים! הפעם, בגלל שלנושא לא היה בדיוק נושא שאפשר לעשות ממנו תדמית ראשית לציטוטים, הציטוטים יהיו כרגיל ולא כמו בפרק החנוכריסמס ו"הספירה לאחור". בכל מקרה - תהנו! היה אחלה פרק! סוף הודעת מערכת ציטוטים!
Ryan: (to Oliver) There's Marissa. Seth likes your taste in music. And Luke pretty much likes everybody at this point. ריאן: (לאוליבר) יש את מריסה. סת' אוהב את אותו טעם המוזיקה שלך. ולוק פחות או יותר אוהב את כולם בנקודה הזאת. ** * * ** * * ** * * ** Ryan: (about Hailey) That's because all her friends want to kick her ass. (pause) Sorry about the language. Sandy: Why? I want to kick her ass. ריאן: (לגבי היילי) זה בגלל שכל החברים שלה רוצים לכסח לה את הצורה. (עוצר) סליחה על השפה הרעה. סנדי: למה? אני רוצה לכסח לה את הצורה. ** * * ** * * ** * * ** Luke: New year's resolution: punch people less. Ryan: Yeah. Mine, too. לוק: ההחלטה שלי לשנה החדשה: לתת פחות מכות לאנשים. ריאן: כן. שלי גם. ** * * ** * * ** * * ** Luke: Think I'm getting what I deserve? All these years being a jackass? Ryan: Definitely. לוק: אתה חושב שאני מקבל את מה שמגיע לי? כל השנים בהם הייתי חמור? ריאן: בהחלט. ** * * ** * * ** * * ** (Seth: (to himself) Luke has a gay dad. Luke has a gay dad. (to Luke Can't wait to see it, buddy! סת': (לעצמו) ללוק יש אבא הומו. ללוק יש אבא הומו. (ללוק) לא יכול לחכות לראות את זה, אחי. ** * * ** * * ** * * ** Seth: Dude. I cannot believe you live in the penthouse, man. This place is ridonculous. סת': אני לא מאמין שאתה גר בפנטהאוז, בנאדם. המקום הזה הוא רידונקולוס. ** * * ** * * ** * * ** Sandy: Anyone there going to be doing drugs? Seth: I hope so. Otherwise it'd be a lame-ass rock concert. סנדי: מישהו שם יעשה סמים? סת': אני מקווה שכן. אחרת זה לא יהיה מופע רוק עלוב. ** * * ** * * ** * * ** Seth: (to a singing Luke) Hey man, you know who sings this song? Luke: Rooney! Seth: Yeah. And it should stay that way. סת': (ללוק ששר) בנאדם, אתה יודע מי שרים את השיר הזה? לוק: רוני! סת': כן. וזה צריך להישאר כך. ** * * ** * * ** * * ** Sandy: Hey, Connect Four was happening. It gets my blood up. סנדי: היי, שיחקנו ארבע בשורה. זה גורם לי ללחץ דם. ** * * ** * * ** * * ** Sandy: Face it, your mom's a hottie, and I got her. סנדי: תכיר בזה, אימא שלך חתיכה, והיא שלי. ** * * ** * * ** * * ** עד לשבוע הבא... להתראווווווות

noy13pour

New member
אממ למה לא ציטט את הקטע ה..

קורע של סת' וראין
שסת' אומר לו שהוא שכח את הביצים שלו

TheCharm

New member
כי

אני לוקח את זה מתוך מקורות בהם הציטוטים כבר מוכנים. אבל אם תפרטי יותר, באיזה סצנה איפה זה קרה והכל, אני אוכל למצוא לך גם את זה.

noy13pour

New member
אז ככה ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

אם אני לא טועה זה אחרי השיר פתיחה אחרי השיחה של המשפחה על היילי ואז סת' נכנס ביתן הבריכה לאומר לריאן שאין להם יותר שיחות "סת'-ריאן" ושהוא ניהיה שפוט שלה ואז כשסת' מתחיל לספר לו על אנה וסאמר ואיך להגיד לסאמר שהם יוצאים ואז מריסה מפריעה והיא וריאה בדרך החוצה וסת' אומר לו שהם צריכים לדבר וריאן אומר "אני אבדוק ב.." ואז הסת' מסתכל עליו במבט "רואה אתה שפוט" וריאן עמד לצאת וסת' צעק לו "שחכת את הביצים שלך" - ובנג'מין כמעט התפקע מצחוק - וריאן אמר שהם ידבר בערב the end

noy13pour

New member
אממ............../images/Emo26.gif

יש לי כמה טעויות ואין לי כוח לתקן... ורציתי לבקש ממך את האתר ממנו אתה לוקח את הציטוטים את אפשר

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק...

פרק נחמד.. הפרקים הקודמים היו יותר טובים! זה היה כזה צפוי שהיילי תנשק את ג'ימי... כבר ידעתי את זה מהרגע שהם נפגשו שוב.. היילי מעצבנת בטירוף! שונאת אותה!היא קרציה כזאת.. אוליבר התגלה שמסומם..וגם זה היה די צפוי=/ כי הוא עשיר,מתוסבך עם עצמו,הורים בחו''ל שלא שמים עליו (ככה נראה לי..) אז זה די ברור שהוא ישתמש בסמים.. אהבתי שהם אמרו "קוסקוס" חחח.... וטוב שאוליבר לא האכיל את מריסה (שהיא דיברה בטלפון עם רייאן..) ומריסה הייתה ממש מעצבנת! היא לא תלך לראיין בהופעה אלא היא תהיה ליד אוליבר.. רק שראיין בא אליה נראה לי שהיא פתאום נזכרה שחבר שלה איתה בהופעה.. סאמר שיחקה ממש טוב! וגם סת'...

Aviad1987

New member
אהבתי את הפרק

משום מה אני רואה שאני במיעוט
לוק היה מצחיייייק וגם סאמר בסוף הייתה מצחיקה ומוזרה. איזה מפחיד האוליבר הזה (בעיקר לפי הפרומו לפרק הבא)

למעלה