אוקיי, פרק ככה...
משום מה במהלך הפרק נזכרתי למה אני רואה את הסדרה - בגלל הפרק הראשון, וכמה שחצי שעה לפני ששודר הפרק הראשון חשבתי לעצמי "תכף OC, ולא בא לי לראות. זה בטח לא משהו", וחצי שעה אחרי התמכרתי. בכל מקרה, אחלה של פרק. לוק קרע אותי, והוא גם כזה מתאים. ואממ, הבדיחות של סת' הפכו להיות קצת צפויות שכאלה. יש לו כל כך הרבה ציניות, זה הופך להיות... הקטע עם "בנות הזהב" גדול, ואני גם אוהב איזכורים לדברים אמיתיים כמו למשל האיזכורים על סיפורי הוליווד ואלה. אוליבר, אני פשוט שונא אותו! אבל הקטע עם הסמים הוא טו-מאץ' צפוי. הרי מהרגע הראשון זה ברור שהוא יסבך את היחסים עם ריאן ומריסה, אז 1 ועוד 1 גורמים לזה לעשות שמין הסתם מריסה וריאן לא יכנסו לסיבוכים בגלל שמריסה תתאהב באוליבר, אלא בגלל שאוליבר ינסה להפריד, ומי שמנסה להפריד הוא רע, ומי שרע גם יש לו איזשהו כאילו סוד. אצל חלק זה אלכוהול, אצל אחרים זה אלימות יתר ואצל אוליבר שלנו זה סמים. מין הסתם היה ברור שיהיה לו את הקטע הזה, אין מה לעשות. ואגב, נטלי הזאת, היא פשוט כל כך לא קיימת... ובכל זאת, תמיד זה מצליח לעורר בי ספק כלשהו. למרות האיזכור על זה שירד לי מסת', המשולש לא קיבל איזכור. סאמר נראית פאקצה בריבוע, ומכוערת גם. השיער הזה... זה פשוט לא זה! כעיקרון, אני לא רוצה לא את אנה ולא את סאמר בתור החברות של סת'. מרוב הקיטורים ואלה מסביב כל הקטע הזה, הקטע ירד לי לגמרי ואני מעדיף שתגיע איזה מישהי אחרת שתשבה את ליבו... למרות זאת, זה נורא נחמד הידידות הזאת בין אנה לסאמר. יש פשוט כימיה בלתי-מוסברת כזאת בינהן, זה ממש אחלה! בכל מקרה, סתם עשו יותר מידי סמטוחע סביב המשולש הזה, וזה פשוט הפך להיות לא בראש. כמו בפרק הקודם, הפרק רעוע מאוד מבחינת ריאן ומריסה, כאילו היחסים מתדרדרים וזה... ובסוף, נשיקות. אני משום מה מעדיף לראות אותם מתנשקים מאשר את סת' וסאמר/אנה, כי ריאן ומריסה זה כימיה ממש שכזאת... הם פשוט יפים ביחד, קשה להסביר. ציטוטים - בקרוב!!!