הפרק השבועי- פרק 16!!!!!

חחחח כן נכון!

בפרק הבא אני ראיתי אותו כבר ושהיה את הקטע עם אוליבר אני נקרעתי מצחוק הוא משחק אותה משוגע מזה טוב....אבל רק שתדעו הוא בסוף יוצא בן זונה הכושרמוטה...

Aviad1987

New member
כנס בבקשה -

כבר ניסתי לרמוז לך בהודעות קודמות אבל שאתה כותב משהו בנוגע לפרקים הבאים של הסדרה אתה צריך לסמן בכותרות -
כי יש אנשים שלא רוצים לדעת את זה. ואסור לכתוב בכותרת איזשהו סוג של ספוילר שמדבר על הפרקים העתידיים.

Doji

New member
אביעד, לא לדבר, למחוק.

אם יש הודעה כזאת ללא אייקון של ספויילר בכותרת, צריך למחוק אותה.

גההההההההה

איזה פרק !!!!! אוףףףףףףףףףףףףףף למה סת' עם אנה גרררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לוק קרע אותי בפרק הזה ! מריסה סתם מטומטמת מישה לא ראויה לתפקיד הזה היא לא משחקת בו טופ

Doji

New member
הפרק הגרוע הראשון של העונה ../images/Emo5.gif

קצת לא אמין שהפכו כך את לוק למעיין אוטיסט. לפני כמה פרקים הוא היה החבר של מריסה וכעת הוא מסתובב איתה ועם ראיין, זורק הערות מפגרות לכל עבר כמו ילד בן 8. ללא סת' לסדרה הזאת לא היתה זכות קיום...

M i l k y W a y

New member
באמת זה לא היה הכי אמין..

לפני כמה פרקים הוא בכה שהיא תחזור אליו ועכשיו הוא רואה אותה ואת ראיין במיטה ולא אומר כלום?!? ועשו ממנו איזה מפגר שלא יוצא מהבית ולא יודע להתנהג ליד אנשים... מה ניסגר?!?

TheCharm

New member
אממ

לדעתי זה דווקא ממש לא פרק גרוע, אבל כן הקטע עם לוק מאוד לא אמין. ודווקא סת' מתחיל להימאס

nati 911

New member
פרק ממש יפה....

לוק היה ממש מצחיק בפרק הזה... סאמר נראתה ממש טוב. סת' כמו תמיד הצחיק בטירוף! וריאן מתחיל לעצבן אותי, הוא נורא אדיש!!!

LemonLimeLilach

New member
לא כל כך אהבתי את הפרק

היה בו יותר מדי התמקדות בהיילי ואוליבר, והאמת היא שהם חדשים למדיי אז זה נראה קצת מוקדם להתעסק בהם כל כך הרבה. יש לנו את כל האחרים שכבר למדנו להכיר ולאהוב אותם, ועדיין לא ממש אכפת לי מאוליבר והיילי. במיוחד מאוליבר, שהוא כאילו שם כדי להרחיק את מריסה מריאן. ודווקא בו התמקדו יותר. תנו לנו לאהוב אותו, להתרגל אליו... ואז תנו לנו את הסיפור שלו. בתכל'ס, אם הוא היה נשאר בכלא, למישהו היה אכפת? לא ממש. לא אהבתי גם שהיילי וג'ימי התנשקו. במשך כל הפרק אמרתי לעצמי "די, הלוואי שלא יעשו את זה, שלא יהיו ביחד" ואז הם כן היו. זה היה צפוי. נדוש. ומרגיז. גם כל הקטע של אנה וסת' ממש ממש ממש לא מתחבר לי. סת' היה מאוהב בסאמר עד השמיים. אנה ידעה את זה. עזרה לו בהתחלה. מה גורם לו לבחור באנה? מה גורם לאנה להיות כל כך בטוחה ביחסים האלה? למה היא לא אומרת כלום על הרגשות שלו לסאמר? זה לא ריאליסטי. הדבר האחרון שלא אהבתי הוא מה שעושים לדמות של לוק. הפכו אותו לאיזה קבצן מסכן שמסתובב איתם רק כי אין להם כוח להעיף אותו. והוא נהיה מעצבן. ובכלל, המאה ה 21 - אנשים פתוחים להומואים. אולי כדאי שיראו את זה? לא מפוצצים לאנשים גלגלים כי אבא שלהם הומו. במיוחד לא כשהבנאדם אמור להיות הילד הכי פופולרי בבצפר (או ככה לפחות גרמו לי לחשוב). מה שכן אהבתי היה הסצינה שסאמר שומעת שאנה וסת' ביחד - היא הייתה כזאת אדישה שזה הצחיק אותי, ועם הגזר הזה. פחחח. ואהבתי שמריסה באה לריאן ואמרה לו "אל תקום", ונשכבה עליו ככה. זה היה פשוט... מתוק.

STA1

New member
רגע באיזה פרק אתם??כי אני הבנתי

באתר של יס וויקנד שכתוב שאתמול שודר הפרק ה14 של הראשונה ואתם מדברים על ה16??לא הבנתי!!

No¥a

New member
פרק חביב..

חבל שסת' בחר באנה בסוף :/.. לוק הצחיק אותי בקטע של ההופעה

bad attitude

New member
כמו כל פרק-מדהים

כל שבוע אתה מתאהב בה יותר ויותר סת' וסנדי הכי מצחיקים ואחותה של קירסטן שכחתי דווקא עכשיו איך קוראים לה בקיצור הוא כוסית סופניתתת וזהו אין לי יותר כוח להרחיב חוץ מלהגיד שמאוד התגעגעתי לסדרה ושפעם בשבוע לראות אותה זה באמת סבל למעריצים... שבוע מדהים לכולכםםם

למעלה