הפרק השבועי - קשרי משפחה

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי - קשרי משפחה../images/Emo41.gif

מריסה רואה את ג'ימי וג'ולי מתזמזמים ומתעצבנת, וג'ימי מחליט שעליו לשנות דברים. סת' נעלב משום שאלכס אמרה שהוא בחור טוב, ומחליט לשחק אותה ילד רע. ריאן ולינדזי מתקשים לקיים את הקשר. צפיה נעימה

dht160

New member
אל תעיזו לפספס ! פרק מעולה

אני בנתיים יושב פה בעמדת המחשב החדשה ומקווה שאחי יספיק ב7 ד'ק שנותרו לסדר לי את עמדת התיקשורת בחדר שנאי יוכל לראות. גיא

KaUrO DoNo

New member
איזה פרק גדול!!!

לראות את סת' שיכור זה כזה מצחיק! היציאות שלו קורעות עוד יותר כשהוא שיכור! ואיך שמריסה דיברה אל אמא שלה זה היה גדול!!!!!!!! בכל אופן סת' עשה את כל הפרק לטוב לדעתי.. אה והקטע של הנשיקה עם ריאן ולינזי היה חמודי! זהו ניראה לי.. בטח אני עוד מעט אזכר בעוד משהו!

ווואהה נכון! סת' שיכור../images/Emo6.gif

כשהוא נפל מהאוטו חיחיחיחי נקרעתי מממנו עם הקטעים המוזרים שלו.

KaUrO DoNo

New member
חחח כן זה היה קורע

הקטע שהוא שיחק אותה "חשאי" והתגלגל על המכסה מנוע של האוטו זה היה מצחיק!

Sole Survivor

New member
כן...נכון

סת' עושה את התוכנית (לפי דעתי כמובן) למרות שהעלילה הראשית לרוב לא סביבו הוא תמיד מוסיף חן לפרק

וווואווו

כל הקטע עם מריסה היה קורע לב. בכיתי כמו מטורפת. היא כזאת מסכנה... חיים חרא יש לה, "אמא שרמוטה ואבא גנב"
חחח ג'ולי היא באמת שרלילה. עם כל השנאה שאני רוכשת לדיג'י, הוא יצא ממש בסדר עם הקטע שהוא התקשר לג'ימי, והוא באמת היה סבבה, ולדבר יותר טוב מזה אי אפשר לצפות. הוא מכבד אותה וזה מה שחשוב. למרות שלדעתי אין כמו כמו מריסה וריאן. גם הקטע עם ה"נשיקת ניסיון" של לינדזי וריאן היה חמוד, אבל לא יותר מזה! למה סת' פשוט לא יכול להיות ילד טוב ולשתוק!? למה!? כל כך לא יפה לו התדמית של הילד הרע. זה לא מושך

מתי דיג'יי התקשר לג'ימי?

בטח בסוף שלא ראיתי היום כי אחותי רצתה שנעביר לטופ מודל (ראיתי בעבר אני פשוט לא זוכרת..)

לא הראו אותו מתקשר אליו...

וכשחושבים על זה... לא באמת הייתה לו הזדמנות כי הוא הלך עם מריסה ישר כשהיא עזבה את המסיבה והיה צמוד אליה כל הזמן... אוף אני שונא את החרטות האלה

פרק מצויין../images/Emo70.gif

סת' שיכור- זה כל כך מצחיק, חחחחח אהבתי את הגילגול שהוא עשה על המכונית אחרי שסנדי תפס אותם. לא יודעת אם שמתם לב בסצנה שסת' מדבר עם ריאן בביתן הבריכה וריאן מספר לו שהוא הקיא, אז סת' שואל אותו אם זה היה כמו הילדה שהקיאה בסרט החוש השישי, התייחסות נחמדה לעובדה ש"הילדה המקיאה" בחוש השישי היא בעצם מישה ברטון (מריסה). ריאן ולינדזי- כל כך חמודים !!! אבל גם אהבתי את הסצנה בסוף שמריסה מביאה ביגליים וריאן מחבק אותה. ומריסה דוחפת את ג'ולי וקוראת לה "המכשפה מהחוף המערבי" זה היה מצחיק !! סאמר וזאק- משעממים !! ג'ימי נסע-
הצחיק אותי שהוא אמר למריסה," אני צריך ללמוד להיות אבא טוב יותר אז אני עוזב..." חחחח WTF ??!!!?

חחחחח גם אני שמתי לב

כמו פרסומת סמויה
מה שיותר היה הזוי בג'ימי היה כשהוא אמר "אני צריך למצוא לעצמי חיים" או משהו. איזה אבא חמוד ^_^

אממממ

לא נראה לי שזה עניין של פרסומת סמויה- פשוט כתיבה שנונה... ויש הרבה כאלה "הערות מתוחכמות" באוסי.

הבן אדם הכי מפגר בעולם

מריסה אומרת לו להיות אבא יותר טוב אז הוא החליט שלהיות אבא יותר טוב זה לעזוב את הילדים שלך. כמה טיפש אפשר להיות?

אהה שכחתי...

יש לי את התמונה החמודה הזו (גם סצנה משעשעת ביותר) שרציתי לשים.

Sole Survivor

New member
מריסה היא הילדה

מהחוש השישי??? טוב לדעת כנראה שהיא פתאום מופיעה בכל סרט אפשרי אבל הילדה שם קטנה והחוש השישי צולם לפני 3 שנים נראה לי לא?

למעלה