הפרק השבועי - קשרי משפחה

f10

New member
חחחחח "לפני 3 שנים"

אולי לפני 3 שנים ראית אותו בטלויזיה. הוא צולם לפני 7 שנים.

GaloshiT

New member
פרק מצחיקקק

אותי הצחיק כל הקטע עם סת' פשוט אין סוף לגאונות של הכתיבה..... אהבתי גם את הקטע בסוף עם ריאן ומריסה.. עם הבייגלה... ואני חושבת שבקטע שהראו את מריסה וג'ימי מחובקים (בסוכת מציל?)היא שיחקה ממש יפה.....

narkisu2

New member
../images/Emo99.gifאהבתי

סת' כלכך חמוד!!הוא ממש הצחיק אותי בסצינה במטבח
בכלל הוא מותק.. וממש לא ציפיתי אבל מריסה הצליחה לרגש אותי בסצינה עם ג'ימי כשהיא בכתה.. פרק ממש נחמד.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo10.gif

אני שונאת את זה שג'ימי עזב, ועוד מהסיבה הכי מפגרת בעולם. הוא רוצה שדברים יהיו בסדר, אז הוא עוזב? ומשאיר את הבת שלו? בעעעעע. אני מבינה שבטח טייט רצה לעזוב או משהו אבל לא יכלו למצוא סיבה יותר טובה?! הקטע הגדול של הפרק - מריסה קוראת לג'ולי זונה. פעמיים. וזאת רק אני, או שזה הפרק הראשון שאפשר להגיד עליו שמישה "שיחקה" בו? הייתה לה הבעה על הפרצוף

Tinty

New member
ג'ימי כנראה האשים את עצמו בהדרדרות

מצבה הנפשי של מריסה (ושאר תושבי האזור), והחליט שאם יעזוב לזמן מסוים (אולי חצי שנה) יפתרו הבעיות וניופורט תרגע לה בינתיים.

f10

New member
מישה שיחקה טוב בכל הפרקים

אתם סתם לא אוהבים אותה. ואם כבר את מדברת על משחק טוב מצידה בפרק הזה, חכי לפרק על מיאמי ולפרקים שלאחריו (תרגעו, זה לא ספויילר)

Tinty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הפרקים הללו מעולים!

אוי היה עצוב היה מצחיק היה פרק טוב!

ממש כאב לי על מריסהה לא פלא שהיא השתגעה! ההורים שלה מטומטמים ולא איכפת להם בכלל ממנה! ואני מת שאבא שלה כבר ילך ויעוף לי מהמסךךך הקטעים עם סת' היו גדולים ועם זה שההורים שלו הענישו אותו חחח והנשיקה וקריסטי שנכנסה- אין זה היה ג ד ו ל !! נהינתיי הסידרה ממש השתפרה! העונה הראשונה כ"כ איכזבה אותי והעונה הזו ממש אבל ממש מעניינת!! לעומת זאת מגרש ביתי נהייתה ממש מבעסת בעונה הזאת

f10

New member
העונה הראשונה איכזבה אותך?

מה נסגר איתך בנאדם

סליחה שלא התלהבתי מהעונה....

האמת... אני חושב שזה בגלל אחותי... בעונה הראשונה של אוסי היא התלהבה כ"כ שהיא לא הפסיקה לדבר על זה וזה הוציא לי את כל החשק על הסידרה... הייתי מוריד לה את הפרקים והיא הגיעה לקצב של ארה"ב... ואז לקראת סוף העונה הראשונה בארץ היא כבר מאסה לגמרי בסידרה וגם לא התלהבה בכלל בעונה השניה.... אני בינתיים התאהבתי ב"מגרש ביתי" והיא לא ראתה אותה... אז יכולתי להנות ממנה בלי שיטחנו לי אותה... אבל היא קלטה שאני נהנה ממנה אז היא ניסתה אותה (בפרק האחרון של העונה הראשונה...) ואז ההתלהבות שכבתה אצלה באוסי עברה למגרש ביתי והתגברה פי אלף מההתלהבות שהיתה לה מאוסי... מה שאומר שהעונה השניה של מגרש ביתי הלכה לי בגלל שהיא הוציאה לי ת'חשק ממנה ואני כבר לא נהנה... ובגלל שעכשיו היא לא להוטה על אוסי אז יש לי את השקט לשבת ולראות אותה וגם להינות.... בקיצור... פעם הבאה שמתחילה סידרה טובה.. אין מצב שאני מספר לה!!!!!!!!

f10

New member
חחחחחחחחחח

התקשורת במשפחה שלכם עובדת (אבל רק בטלויזיה)

ItsAMansWorld

New member
לינדזי....

כי היא סתם.... גם זאק מיותר. ואני מתכוונת לבחירת השחקנים הגרועה... בתור דמויות הם צריכים להיות שם אבל שני אלה.. :\

s h a r u s

New member
איזה פרק מדהים!

היה מה זה חבל לי על מריסה... היא לא סובלת את אמא שלה ועכשיו אבא שלה הולך והיה מה זה עצוב כשהיא התחילה לבכות עם אבא שלה...יואו היא שיחקה שם מה זה טוב! ואיך שהיא קיללה את אמא שלה זה היה גדול מגיע לה אמא שלה סתם זבל! והקטע עם ס'ת אין איזה מאמי...איך הוא ניסה להיות באד בוי... ועם לינדזי וראיין זה היה חמוד באמת לא יותר מזה... אבל בנינו אין על מריסה וראיין באמת הם הכי חמודים שיש...!

Danielushhhh

New member
../images/Emo99.gifפרק מדהים../images/Emo99.gif

סת' קרע אותי מצחוק
ובקטע של מריסה כבר התחלתי להזיל דמעה
אבל לא הבנתי את הקטע עם ריאן... למה לינדזי היא כאילו אחותו?! היא לא אמורה להיות כאילו הדודה שלו?!

בקשר לריאן ולינדזי

בתחילת הפרק, קירסטין אומרת לו שלינדזי היא כמו הדודה שלו (כי גם הוא חלק מהמשפחה), ואז היא קצת חושבת על זה ואומרת, בעצם...היא כל כך צעירה שהיא יכולה להיות האחות שלך...

Tinty

New member
סצינת הפתיחה קרעה אותי

התגלגלתי על הרצפה כמו דג מסטול על היבשה, יותר מ5 דקות ברצף

למעלה