הפרק השבועי 219 - יס וויקאנד

yellow6

New member
איזה זבל טריי

זה היה צפוי שהוא ישקר לריאן מתישהו... וג'ולי היתה ממש חמודה בפרק הזה...אין עליה.

KaUrO DoNo

New member
פרק מעולה!

באמת שנהנתי... הקטע שג'ולי באה להוא (ברח לי השם) עם האקדח היה ממש יפה! וכולם היו חמודים היום... חוץ מזאק הוא עצבן אותי.. נסכם במשפט : פרק בין הטובים לעונה!

dht160

New member
פרק די טוב

אין יותר מדי מה להגיד אבל זה טוב כי הסוף המטורף מתקרב ואני מאוד מחכה לו

NaTaLiTi

New member
אמ...אפשר בבקשה ספוילר לסוף העונה?

חח איזה מוזרה אני..אני אוהבת ספוילרים

NaTaLiTi

New member
../images/Emo58.gifחחחח מה זה משנה../images/Emo3.gif

כבר קראתי מלא ספוילרים לעונה השלישית וכל מה שקורה לטריי שהוא בבית חולים הקטע שלא הבנתי למה..חח בבקשה תגידו לי..

gotio

New member
ממממ ../images/Emo58.gif

ריאן וטריי לא בדיוק יסתדרו בסוף.

אה אה!!! <סורי :X הייתי חייבת :X >

ידעתי שהוא הסתכל באופן חשוד עליה. חשוד מדיי. טריי הוא קרציייייייי בעעע

cool miki

New member
../images/Emo58.gif

הוא (טריי) יאנוס את מריסה (או ינסה לאנוס) והיא תירה בו והוא יתאשפז בבית חולים. ונראה לי שיאשימו את ריאן שהוא ירה בו... וכיילב ימות-יחטוף התקף לב ואומרים שאנה תחזור...זה נכון? ואמרו בערץ E שגם תרזה (טירסה) תחזור.

איימיס

New member
פרק טוב בעיניי

אני דווקא אוהבת את הסיפור עם קרטר, הוא מעניין לדעתי.. כל כך רציתי שרייאן ומריסה יתנשקו
כל פעם משהו אחר מפריע להם! אני ממש ממש שונאת את הקטע עם הקומיקס, הוא ממש משעמם וסתם עושים את זה כדי שלסת' וסאמר יהיה במה להסתכסך... טריי ממש מעצבן אותי וזה טוב, הוא משחק ממש מעולה לפי דעתי, בין השחקנים הטובים שהיו בסדרה
אממ מה עוד? אה, וואי כיילב יוצא מזה מניאק בפרק הבא לפי הפרומו שראו ביס... אבל זה דווקא דיי הצחיק אותי.. טוב, חברים... זהו להיום, עוד שעה אני הולכת למסיבה בבריכה (רק שלא יסתיים רע כמו במחוז אורנג'
) יאללה ביי לילה מלא שיגועים

...

איזה פרק מפוזר המון קצוות פתוחים. מה יש לקירסטן היא מאוהבת בקרטר? סאמר הגזימה עם סת' והדרך שזאק חייך אליו כשהיא רצתה לעזוב...(איפה ראיין לדפוק אגרופים כשצריך אותו). לא אהבתי את הפרק הזה בכלל.

פרק טוב,

לא היה בו משהו מעניין כ"כ. הוא היה מצחיק ולא נראה לי שטריי באמת החזיק את הקוקאין הזה. לי נראה שהיא הייתה מסוממת כבר לפני שהיא שכבה איתו

שאלה

ראין אמר לסת' משהו באחת הסצינות הראשונות ניראלי משהו עם טעויות מישהו יכול לירשום לי את הציטוט ואת הפירוש?

TheCharm

New member
פרק נחמד

ההתחלה הייתה איטית אבל אחרי זה עניינים נעשו בקצב והיה פשוט מעולה. הפרומו לפרק הבא לא עושה ציפיות

Danielushhhh

New member
פרק יפפפפה

אני ממש אוהבת את טריי ! למישהו יש תמונה שלו, ואיך קוראים לו ?!

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifג'ולי ולאנס../images/Emo99.gif

ג'ולי פשוט מדהימה!!והסיפור איתה ועם לאנס היה תוספת נהדרת לסידרה..העניין עם הקומיס יכל להתפתח לעניינים יותר מעניינם אבל היו חייבים לדפוק את העניין!! ג'ס..כפרה על הזונה הזאת!!חח..תוספת נהדרת לסידרה..ובעצם דמות (אם אפשר לכתוב) מכריעה לקראת הסוף..זה לא ספויילר.אבל היא דמות נהדרת..ציפיתי קצת לDARK SIDE של פעם!!רק חסר קצת סמים..היה יותר מדי זיונים ואלכוהול!!אבל חפיףף..היו מכות וזה היה שווה..וטריי הרביץ לאידיוט מהנברחת פולו מים שאני לא סובל אותו מהעונה הראשונה!!בעע דפוק!! קרטר כבר משעמםם!!שונא אותו!!הסיפור הזה מפגר לאללה!! כמעט הוספתי קטע מהפרק הבא..אופסיי..לא יכול לחכות לפרק של סוף העונה!!למרות שיש לי אותו על המחשב!!אתם תתפלצווווו..פרק מ-ע-ו-ל-ה!!! הפרקים הבאים יהיו עוד יותר נהדריםם!!! תהנווו

למעלה