הפרק השבועי - 222 - יס וויקאנד

R i s a

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא.

קירסטן תצא בסדר גמור וכיילב ימות.

דנההההה

New member
ומה עם ריאן ומריסה??

האם בפרק הבא הוא כבר יגלה מה קרה? האם הם ישלימו? אני במתח!!!!!!!!!

R i s a

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא

הם לא ממש רבו אבל הם יהיו בסדר.
לפרק הבא סאמר וסת'. גם סאמר וסת' ישלימו =)

Hen m

New member
*שיט* *שיט* *שיט* *שיט*

לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים לא לקרוא יותר ספויילרים בחיים!!!!!!! :&#39
אוף...

m i c k e y 15

New member
יאאאאאא

איזה פרק יפה..מסכנה קירסטין.. וכיילב אני בטוחה שהוא ימות..ג'ולי לא תציל אותו..היא רוצה את הכסף על בטוח..

Hide and Seek

New member
../images/Emo58.gifלפרק הבא../images/Emo58.gif

להפך ג'ולי כן תציל אותו....והיא תדפוק כזו קפיצה למיםם ...

R i s a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ג'ולי היא בכלל לא רעה. היא מצילה אותו והיא אפילו די עצובה כי הוא מת =[[ והיא עוד בדיוק הלכה לזרוק את הכוס עם הרעל. מסכנה
היא באמת אהבה אותו. בצורה מאוד מעוותת ומוזרה.

Dreaming girl1

New member
איזה פרק..

וואו! איזה פרק מדהים אהבתי שזאק וסת' רבו על סאמר :) זה היה כל כך מצחיק, אהבתי את הקטע של הבקבוק מים.
הקטע של מריסה וטריי מפחיד קצת.. ובכלל הקטע אם קירסטין, אני כמעט מתתי, זה נראה היפוך רציני
אני כבר לא יכולה לחכות לפרק שבוע הבא

Tinty

New member
הו, הוא כל כך טוב!

אבל אני בקושי זוכר את ההתרחשויות שם, כאשר אני שרוי בהלם "הרגע שאחרי 224"

invisiblegirl

New member
../images/Emo45.gif פרק מעולה

הפרק הזה היה... מאוזן. זאת המילה. לא כמו הפרק הקודם שממש שכח מחלק מהדמויות. פעם ראשונה שמשהו טוב יוצא מעלילת הקומיקס המאוסה. נקרעתי מצחוק כשסת' וזאק התחילו ללכת מכות ונתקעו בתוך הוילון האדום ההוא
ואז סאמר עם השוט, די, סצינה מעולה! הסצינה שריאן ומריסה כמעט "עושים את זה" ומריסה מתחילה לראות את טריי מולה, הם עשו אותה ממש טוב, במיוחד שהם השמיעו ברקע משפטים מסצינת הכמעט-אונס ההיא. ממש אהבתי. אבל חבל שסאמר לא התעקשה לדעת מאיפה יש למריסה את הכתם ההוא, היא התפלאה ואז שכחה מזה? כאילו... זה לא מציאותי... הסצינות של קירסטן וסנדי - מעולות, אחת אחת. סוף סוף התקדמו מכל עידן הרבקה/קרטר המאוס ההוא, ממש אהבתי את הסצינה של קירסטן עם ג'ולי (כזה שקוף שאגיד את זה. אני אוהבת כל סצינה עם ג'ולי) ושל קירסטן בבר שהיא כאילו "בוחרת" בין קרטר (השרשרת) לסנדי (הטבעת נישואין). והסצינה הסופית... צמרמורת עברה בי לחלוטין, במיוחד כשראיתי את המבט ההמום שלה כשהיא רואה את המשאית מתקרבת והיא כולה עם דמעות והמסקרה מרוחה... אחלה פרק

wintera

New member
אכן.

אני התחלתי רק לאחרונה (2 פרקים?) להעריך את הסצנות עם ג'ולי.... היא פשוט כ"כ מצחיקה!!!!! נראה לי זה התחיל מראיון שהיה עם אחד מהקאסט באובססד קומפליטלי שאמר שככל שמכירים אותה יותר - כל מה שהיא עושה מצחיק... היא גדולה.

איימיס

New member
יופי של פרק../images/Emo13.gif

הכי אהבתי את הקטע של מריסה ורייאן שהיא נזכרת בטריי, באמת עשו את זה טוב וזה היה חזק... אני ממש אוהבת את הפרקים עכשיו, הם ממש טובים! מצד אחד אני מחכה לפרק האחרון כי אמרו לי שהוא פשוט טוב ומצד שני אני לא רוצה שייגמר...

R i s a

New member
לעומת כולם פה.

אני בכלל לא אהבתי את הפרק. לדעתי הוא היה הפרק הכי חסר משמעות מכל הפרקים. הוא השפיע עליי הכי פחות והעלילה בו הייתה תקועה. חוץ מהקטע של קירסטן הכל היה סתם.

פרק מעולה.

אהבתי את ה"מלחמה" בין סת' לזאק
וקריסטין התאהבה קשות בקרטר
ואני שונאת את טריי!
והזקן הזה פשוט מניאק! טוב, גם ג'ולי, אבל הוא יותר!!

LimiMimi

New member
אני פשוט בשוק.

ראיתי כאן שכולם אומרים שהפרומו הורס את הכל ומספרים הכל, אז כל פעם שהיה אשכרה הנמכתי. ועכשיו אני פשוט בשוק.. כולי מצומררת. >: איזה סוף נורא. וגם כל הקטע עם מריסה.. אאא אני בשוק.

למעלה