הפרק השבועי - 222 - יס וויקאנד

G A L 17

New member
הקטע עם הקומיקסמזכיר את דוסון קריק

יותר מדי....... כאילו דייי צאו מזה , כמו שדוסון עשה סרט על החיים שלהם בקפסייד , ואחרי זה גם סידרה על כל מה שהלך שם , ככה בדיוק סת' עכשיו עם הקומיקס והרומן גרפי ... אולי זה רק אני אבל זה פשוט מעפן בטירוף , סידרה מדהימה אבל כל פעם שיש תתרחישים של הקומיקס אני מוצא את עצמי מביט בשעון ומחכה שיעברו לאירוע הבא... לגבי הפרק של היום ? לא י צא לי לקרוא אף ספוליר ולא לראות את הפרומו אז הייתי בשוק טוטאלי , כאילו איך שהפלאפון שלה נפל אמרתי לעצמי אוו הנה עוד סידרה שנכנסת לרשימת הסידרות שהשתמשו בתאונת דרכים (דוסון קריק , מגרש ביתי) אבל אז זה נראה כאילו היא הצליחה לבלום בדקה ה90 נרגעתי , פתאום המשאית ... הם עשו את זה מדהים.... בכלל התסריטאים כל כך אוהבים להפתיע ולבלבל , אם זה בעונה הראשונה שבמקום לקחת את הקטע הכל כך חרוש של רומן , אבא של (אוף ברח לי השם) בעצם ניהל רומן , אבל עם בחור... או בדברים הקטנים כמו היום שקריסטן אמרה שהיא הולכת לקחת מים , זה היה כל כך ברור שהיא בעצם הלכה לקחת עוד כוס וודקה , אבל פתאום רואים אותה מוזגת מים ... בקיצור חפרתי הרבה - נסכם בקצרה? פרק מדהים!! איך אני אצליח לחכות שבוע עכשיו ....

גם אני בקטע הקומיקס....

מחכה לקטע הבא! תמיד שמתחיל קטע כזה הם שמים מוסיקה דבילית כזאת של סרטים עם הומור נמוך, אני מקווה שזה ישתנה בקרוב...

נשי נש

New member
ראיתי רק תעונה הראשונה של דוסון

אז אני לא ממש יודעת לא אהבתי תסדרה

Sole Survivor

New member
פרק יפה

משולש זאק סאמר סת יש עליות וירידות- השבועיים האחרונים היו בעלייה הנערה הנאנסת מריסה- מה כבר טריי עשה לה? טוב אבל רוצים להדגיש שריאן יבוא ויציל אותה קיסטן וסנדי במערבולת נישואים מאז שרבקה הגיע לעיר איזה פחד איך שהפרק הסתיים והפרומו- מפחיד גם- הג'ולי הזאת היא מכה מהלכת

LimiMimi

New member
מה טריי עשה לה?

זה שהוא לא אנס אותה כי היא הצליחה לברוח לא אומר שהוא לא גרם לה לטראומה. הוא כן הטריד אותה ועצם העובדה שהיא צריכה לסבול את העובדה שהוא ניסה.. ואח שלו הוא חבר שלה, זה בטוח רודף אותה |:

פרק טוב מאוד

אני אהבתי את הפרק הזה, אומנם הרבה דברים שרציתי שיזזו לא זזו מספיק מהר שזה בעיקר הסיפור של ריאן/מריסה/טרי. הקטע עם סת' וזאק היה משעשע בעיקר בקטע שזאק אמר לסת'- אני שחקן פולו מים...אנחנו אף פעם לא NICE GUY". אני חשבתי שהקטע שסאמר עומדת עם השוט במסיבת ההשקה של הקומיקס- היה מעבר לפתאטי... הקטעים הכי יפים בפרק הזה היו: 1. מריסה מתנשקת עם ריאן ורואה את טריי 2. קיילב מבשר לג'ולי שהוא רוצה להתגרש ושהוא עקב אחריה כל תקופת נישואיהם והוא יודע על לוק ועל ג'ימי. 3.וכמובן התאונה של קירסטין- וכמו שכבר כתבו פה בהתחלה זה היה צפוי ונראה היה שהיא ניצלה ברגע האחרון...אבל אז המשאית... וגם היה את הקטע בסוף הפרק שריאן רואה את טריי יורד מהחדר של מריסה. שוב פרק טוב, עם סוף חזק, תצפו לאותו פורמט ב-2 הפרקים הבאים.

G A L 17

New member
לגבי הסוף , שריאן רואה את טריי

גם זה האמת נראה לי די צפוי , אחרי כל הרמזים של חברה של טריי , ההתנהגות המשונה של מריסה ,ההתחמקות של טריי , ריאן רואה את טריי יוצא , זה די ברור שריאן יחשוב שמריסה בוגדת בו עם טריי , אבל כמו שאני מכיר את המפיקים המדהימים של האו סי , הם שוב יביאו את זה בהפוך על הפוך

אתה צודק חלקית

אבל בפרק הבא אתם תראו מישהוא שלא ציפיתם לראות... וזהו אני עוצרת כאן
.

dbdfu

New member
איך YES הורסים../images/Emo58.gif

לא רק שהם הרסו את כל הקטע שהיה עם קירסטין...שבישבילי היה ממש מלהיב כזה השנייה שאתה חושב שהיא בסדר ואז בום נכנסת בה המשאית.... לא רק זה אלא שהם היו חייבים להראות את הקטע עם קיילב....שזה קטע טוב אבל קצת הורס את כל העניין שהוא מת בסוף לבד...

G A L 17

New member
אתה צודק..

אני כל כך אהבתי תקטע הזה והייתי בשוק , כי למזלי לא יצא לי לראות כל השבוע טלביזיה אז לא ראיתי את הפרומו... את האמת גם הקטע עם כיילב לא יצא לי לראות אבל עכשיו די נהרס לי.. (לא באשמתך כמובן , סימנת ספולייר כמו שצריך , זה סתם יצר הסקרנות שלי שגרם לי לפתוח את ההודעה שלך ולקרוא)

נצל"ש עונה שלישית ../images/Emo58.gif

לא הבנתי ממש איך בסוף יצא שכיילב מרושש?!? לא היה לי תרגום לפרק.. אז לא הבנתי מה שהרואה חשבון אומר..

R i s a

New member
../images/Emo58.gif

פשוט יצא. לא מעט פעמים הראו את כיילב לחוץ ומתוח במשך כל העונה השנייה היו לו הרבה בעיות שקידמו אותנו לכך.

franc0

New member
הסיבה לכך היא:

שהיו לו הרבה עסקים לא מצליחים כמו שהוא אמר לסנדי.. וזה שהוא רואה שעסק אחד שהוא במקרה העסק שבו מתעסקת אשתו של סנדי או לחלופין בתו של כיילב מצליח, לא מעיד על השאר והיו גם הרבה השקעות גרועות של החברה.. החברה בקנטים ויחד עם הנישואין לג'ולי ושאר הדברים שמסביב כמו: קניית הבית והתשלום על המסעדה של ג'ימי שלא הצליח למכור לאחר מכן.. הוא פשוט נכנס לקשיים ענקיים וסיים כ"מרושש".. עוד יש לו את החברה וכל הנכסים שלו אבל לא את אותו הון שהיה מיוחס לו.

TheCharm

New member
אהבתי

ובמיוחד את הסצינה בה מריסה חושבת שריאן הוא טריי

loli kiss

New member
היה פרק ממש יפה...

אבל קצת התבאסתי כי התאונה של קריסטין הייתה אמורה להפתיע ובגלל ש-YES הראו בדיוק את הקטע הזה שבוע לפני זה קצת ביאס..
אבל מה שבאמת נתן לי שוק זה שהיא הצליחה לעצור לפני התנגשות ואז הגיעה עוד מכונית/משאית מהצד השני
עצוב לי עליה..
וגם סת' נורא הצחיק אותי (כמו תמיד) עם הניסיון להחזיר אליו את סמאר, למרות המעשה הדבילי שהוא עשה בפרק שעבר...
ו..עוד דבר אחרון...אח של ריאן (שחכתי את שמו) ממש הפחיד אותי
...ומה שהכי גרוע שעכשיו ריאן (המאמי) חושב שמריסה היא זאת שבוגדת בו

למעלה