הפרק השבועי - 27.5

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifהפרק השבועי - 27.5../images/Emo41.gif

תקופה חדשה: סת' מנסה להתגבר על סאמר שיוצאת עם זאק, ומבקש מריאן שימצא לו בחורה לצאת איתה. הוא נדלק על לינדזי וריאן מארגן מפגש. ג'ולי מתקשה בניהול החברה, ומבקשת את עזרתו של ג'ימי. צפיה נעימה
לפי מה שאני זוכר (כולה לפני שבועיים) זה פרק מדהים

mikmik000

New member
פרק חמודדד כמו תמידדד!!!

מה זו התלבושת הזו שדפקו למריסה?! כיאילו כול מה שחשבתי כשראיתי אותה זה, "שמישהו יביא לה חמת חלילים!" חחח
. אממ.. ריאן ולינדזי היו חמודיםםם וגם סת' ואלכס [למרות שאני לא ממש בעד הקשר שלהם.. =\]. פרק קיטצ'י במיוחד, אבל כזה חמודדדדד!, ואדם, אויששש הגומות חן האלה ממיסות אותי כול פעם מחדששש!
מיכל. נ.ב: מה זו התסרוקת המאפנה הזו שעושים לאלכס...?! ארר..
הם מכערים אותהה..! מעניין מתי יעשו לה שיער נורמלי.. =\

zlatanA

New member
פרק נחמד

קיטשי למדי, כולם (טוב, כמעט כולם) "יצאו" שמחים. האמת, שאני מחפש מה לרשום ואני פשוט לא מוצא (חחח), כל עוד כולם מאושרים, אין תסבוכת מעניינת (אבל אני בטוח שיהיו, אחרי הכל, פרק רביעי), אולי הקטע עם כיילב, אבל הוא שולי למדי, הרי אף אחד (כך אני מרגיש) לא מתעניין במיוחד מעתיד החברה, ומכיילב בפרט. דרך אגב, אני חדש. שבת שלום.

Riot Boy

New member
מסכים עם כל מילה../images/Emo168.gif

אמרתי לאמא שלי (כה... אני רואה איתה את זה.. LOL) שהיא צריכה לבקר בארץ המולדת שלה... לדבר עם הלפרקונים... לחזור עם איזה תילתן או שניים... והערתי על התסרוקת המזוויעה...

נכון זה מזה היה חמוד!

לינדזי וראין לדעתי הם ממש מתאימים! סת' ואלכס אני לא כל כך חושב שהם מתאימים אבל הם בסדר!...בקיצור לינדזי הכי חמודה...

zlatanA

New member
אז היה כדאי לו ללכת על אנה אם ככה

להפך, ניגודים דווקא מתחברים.

Danielushhhh

New member
פרק נחמד../images/Emo9.gif

מישהו יכול בבקשה לתת את רשימת השירים? סאמר וזאק, רררר
הקטע של ג'ימי וג'ולי ממש הצחיק אותי

איימיס

New member
רשימת השירים (האחרונים):

השירים של הלהקה הם (The Killers- להקה מצויינת!! יש להם עוד מלא שירים אדירים): Smile like you mean it Mr. Brightside Everything Will Be Allright ושל U2: Sometimes You Can't Make It On Your Own היה באמת אחלה פרק ובאמת גם קיטשי... הקטע עם ג'ולי וג'ימי באמת היה מצחיק, הולך לקרות ביניהם משו? מישהו יודע?

m121

New member
לא הבנתי

למי כיילב נתן חבילה? מי זאת? ובמה הוא באמת מסתבך?

ayala65

New member
את לא רוצה לדעת...

זה סתם יהרוס לך.. חכי שתגיעי לפרק...

narkisu2

New member
התאהבתי באלכס

היא כזאת מותתתקקקקקקקקק וסת' מתחיל להיות מעצבן,יותר מדי אובססיבי עם סאמר. ג'ולי מעצבנת גם /: וסנדי מצחיק אותי כל הזמן P: פרק נחמד אבל לא ראיתי את הסוף

תות28

New member
סתם שאלת ../images/Emo107.gif..../images/Emo13.gif

לאן נעלם הכלב של ג'ימי? בהתחלה הוא היה מטייל איתו כל הזמן ופתאופ פוף נעלם

ayala65

New member
אני בטוחה שלא תוכל לישון בלילה בלי

תשובה... אז הוא בטח באיזה מוסד כי ג'ימי בחופשה על האוניה שלו...

תות28

New member
../images/Emo31.gif

א. הייתי מציעה שתרגעי עם התגובות שלך
ב. תות = בת
ג. אם לא הבנת שהשאלה היתה בהומור זה גם לא מפתיע וגם טיפשי יום טוב שיהיה לך

ayala65

New member
עניתי בהומור...

ומשהו שאני נוהגת להגיד זה: בטוח שלא תוכל לישון בלילה בלי תשובה.. אפחד לר התייחס ברצינות- מלבדך...

למעלה