הפרק השבועי - 27.5

Riot Boy

New member
דוגרי זבל../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

אתה אל דבר אל איילה ככה שמעת?

Aviad1987

New member
אלה ממס הכנסה לקחו אותו ../images/Emo7.gif

*אף פעם חיים נפגע במהלך כתיבת ההודעה*

Tinty

New member
זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי

אני חושב שגם הזכירו את זה בתחילת העונה הראשונה, אבל אני לא בטוח. התרכזו יותר בצ'יינה של קייטלין

ayala65

New member
עוד אחד שמאוהב באלכס

אני מקימה כת!!! אוליביה ווילד כה שולטת!!! והדמות שלה אפילו עוד יותר!!!!! טוב אז כל המעוניינים להצטרף לכת- אנא שרשרו פה

Tinty

New member
ברצינות, זה כבר מתחיל להפחיד.

לקרוא לפסיכיאטר?

ayala65

New member
XD

אתה מוזמן.. אנחנו תפרנים מידי.. להורים שלי אין כסף לממן טיפולים רפואיים

Riot Boy

New member
?../images/Emo168.gif

הפלה של יעל?? כאילו נפרדת ממני והכל.. סבבע... אבל הפלה של יעל? לא קצת קיצוני??

ayala65

New member
גם לי נראה...

אני רוצה את יעל איתי
וגם אותך
בתור ידיד

Tinty

New member
כתבתי את זה כשעוד חשבתי שזה בצחוק

כתבת לגלעד תגובה בסגנון "אני מפילה את יעל", וחשבתי שזו בדיחה פנימית שלכם... מצטער :\

ayala65

New member
אני לא אעבור הפלה בגיל 14 וחצי

לא שללדת זה יותר טוב.. אבל זה עדיף מאשר הפלה.. זה בסדר.. לא יכולת לדעת שזה רציני..

ayala65

New member
פרק משעמם למדיי

הפרקים האלה מזה משעממים אותי.. לא יודעת למה אבל כלום לא זז כזה- הכל שקוף וברור מראש כבר מההתחלה... אני מתה שיתחילו הפרקים היותר מעניינים שבהם יש לאוליביה יותר מ-4 דקות זמן מסך...

Tinkerbell3

New member
לדעתי...

הפרק לא היה משו... אולי כי לפניו ראיתי פרק מדהים אלוהים כמה לא ציפיתי לזה במשחק ביתי... כילו פאקקקק מה הולך שם

ayala65

New member
לא נכון...

כל הפרק אתה אומר כזה: "בטוח בסוף הם יחליפו זוגות" ולמרבה הפלא בסוף- הם החליטו להחליף זוגות!!! תעשה פרצוף מופתע

Aviad1987

New member
בלי שום קשר ../images/Emo58.gif

עם כמה שאני מחבב מאוד מאוד את אלכס הפרקים אף פעם לא עניינו בגללה (והם היו מאוד מעניינים) והיא לא קיבלה יותר מדי תפקיד :|

ayala65

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרתי שהפרקים האלו מעניינים בגללה.. דיברתי על הפרקים האלו בכללי.. שהם היו יותר מעניינים... פחות מפגרים... עד כמה שזה אפשרי עם הסיטואציה שאליה היא נקלעה...

Tinty

New member
בדיוק

זה מה שאני מנסה להסביר לאיילה שנים, והיא אף פעם לא מקשיבה לי.. אני גם לא מבין למה כולם מדברים עליה בפורום כל הזמן, כאילו היא מרכז הסדרה (היא יפה? פסדר, נגיד ש.. אבל גם רייצ'ל יפה, ומישה, ומלינדה/קלי/אמנדה/כל שאר בנות ניופורט בסדרה+הן קיבלו תפקיד הרבה יותר מרכזי ומקיף. זה עדיין לא מצדיק את ההתרכזות בעלקס).

למעלה