הפרק השבועי

Miss Cute

New member
ראיתי רק ת'התחלה...

ראיתי את ההתחלה אצל סבתא שלי אבל אז הייתי צריכה ללכת.... קורין שליטעעע
וליסה שתלך לחפש ת'חברים שאין לה.

Sahar 11

New member
כפרע על קים ../images/Emo99.gif

סוף סוף פרק מעניין
עכשיו שדיאן עפה קורין הבאה בתור

אם כבר מישי שלא היתי אומר

שנראה לי תעוף בקרוב זאת קורין... יותר ברור שקים תעוף לפני כי אין לה כלום!

Miss Murder

New member
פרק נחמד!

אוף שליסה תעוף כבר..למרות שקצת ריחמתי עליה כשהייתה עם ג'ניס,אבל היא באמת מעצבנת.. אני זוכרת שבפרק הראשון לקורין היה איזה סיפור עצוב ובגללו היא תמיד נראית עצובה.מישהו זוכר מה זה היה?

D a n a 2 2

New member
ליסה מעצבנת!

איכס...שתעוף כבר. מה היא מתבכיינת? בעיניי באמת הגיעה זמנה של דיאן ללכת, ונקווה שליסה תהיה הבאה בתור!

פרק מהמם../images/Emo70.gif אהבתי את הקונספט...

של הפוטושוטס.
במיוחד שהגדילו לג'יילה את התחת והיה מולה תמונה של ג'ניפר לופז
ומיס ג'יי הרג אותי עם השכנים
קצת חבל לי על דיאן... היא הייתה ממש חמודה

olgosh

New member
הפרק.../images/Emo129.gif

-הקורין הזה ממש מעצבנת, בסה"כ אמרו לה שהגוף שלה שרירי מדי, זאת היא שנפחה את זה לריב, כל שניה הזכירה אותה והשמיצה אותה.
לא יודעת לקבל ביקורות בונות! -ליסה נראת מבוגרת?! היא נראת מבוגרת? היא לא נראת מבוגרת.
סה"כ אחד הפרקים המקוריים. (אבל לדיאן הייתה תמונה מדהימה.
איך הם העזו להעיף אותה? ברי הרבה יותר חלשה ממנה. ><") ומיס ג'י כרגיל.
איך הוא\היא אמר\ה "אני רציתי את כל הבנים וגם השגתי"?

loligoth

New member
../images/Emo214.gifהקטע עם ליסה...

היא כל הזמן יורדת על כולן גם ככה, וכשהיא שותה זה נהיה עוד יותר קשה... היא פשוט חסרת טאקט. זה לא הגוף שלה, מה זה עניינה? שתחשוב מה שהיא רוצה אבל לא כל דבר שחושבים צריך להגיד, ועוד בכזאת גסות.. היא פשוט צריכה לדעת לסתום לפעמים. אני לא חושבת שליסה זרקה הערה אחת וזהו, קרין מתנפחת. אני בטוחה שעוד קצת קרשים ועוד קצת שמן מצד ליסה ועודועודועוד... יצרו בסוף פיצוף. אני דווקא שמחה שקורין החליטה לא לדבר איתה וזה. הגיע הזמן שמישהו יגיד לליסה כמה שהיא קוץ :/

olgosh

New member
ממ.../images/Emo129.gif

אוקיי. אמרו לה פעם, פעמיים שלוש, ארבע, די! היא גם בנאדם. אם היא כזאת גרועה, אז למה לרדת לרמה שלה? אפשרות להסביר לה כמו אל בנאדם, שתשמור את הערות שלה לעצמה. ובהחלט ח"ח לקורין שהיא החליטה לא לדבר איתה, אבל כל הזמן להשמיץ אותה מאחורי הגב?
(אבל אני מניחה שלעריכה יש חלק חשוב בכל הריב הזה, ואולי זה לא כזה עניין גדול כמו שזה נראה.
)

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאם העירו לה כלכך הרבה למה

היא לא מפנימה ומשפרת את עצמה? קורין לא ירדה לרמה שלה. היא בסה"כ אמרה לה מה היא חושבת עליה ועכשיו היא לא מדברת איתה. וזה בסדר. והיא לא ממש השמיצה אותה מאחורי הגב... היא כעסה עליה ושאר הבנות שגם כן דיי ממורמרות עליה פשוט דיברו על זה. קורין לא היחידה שדיברה... לכולן יש משהו עם ליסה. יכול להיות שהעריכה לקחה יד בזה XD אבל אני מביעה את דעתי לפי מה שראיתי...

L U Z I A

New member
ג'ניס../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

התגעגעתי אליה כ"כ
אם היא הייתה בפנאל השופטים זו הייתה סדרה ה ר ב ה יותר מעניינת.
. אהבתי את המשימה של הפוטושוטים, למרות שלא הבנתי איך הקטינו לדיאן את החזה?
ועוד כמו למה ראו לליסה את הפסים המקווקוים השחורים, ומה נסגר עם הריפוד של קים שהיה בחוץ במקום בפנים?
טוב שדיאן עפה, התמונות שלה היו ממש לא טובות, וחבל שהיא לא עשתה משהו עם האישיות שלה... היא הייתה חמודה
אה והחלק הראשון היה ממש מגניב. חוץ מהריב של קורין וליסה
ליסה יפה היא לא רעה
וקורין
היא כזאת בחורילה
מה לה ולטופ מודל? ולסיכום- גו ליסה, ג'יילה את מהממת, ניק את יפהפייה וקייל אני מתה עלייך!
אחלה פרק

למעלה