הפרק השבועי

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחחחח ג'ינססס../images/Emo6.gif

פתאום היא נכנסת ואני כזה "מההההההההההההההההה
" חחח זה היה מצחיק... פוטושוט מגניב!! אהבתי את הרעיון
ברי יצאה כל כך יפה בתמונה
וגם קייל!! וקורין! ממש חבל לי על דיאן
היא היתה ממש יפה וליסה היתה צריכה לעוף, כי היא פשוט מעצבנת
נייג'ל היה דוגמן!!!!
חחח איזה מוזר הוא נראה בתמונות שיש לו שיער

JULI4561

New member
פרק נחמממד ..

בנות יצאו כמו בובות ברוב הצילומים ! היה ברור שדיאן תעוף ולא ברי
וג'נייייייייס
איזה תותחית היא איזה באסה שהיא לא גם העונה ! ! !

מישהו יכול להזכיר

לי מה הסיפורים של הבנות? תמיד יש להן טראומות.. לקורין זכרתי שיש עבר עצוב... מישהו זוכר? מי שכן ויענה לי- תודה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אממ...

אמא של קורין משתמשת וכל זה אמא של ליסה אף פעם לא התייחסה אליה כמו שצריך ואף פעם לא האמינה בה אמא של ניקול תמיד הייתה אומרת שאחותה יותר טובה ממנה ברי לפעמים לא מתקלחת XD [זה גם סיפורעצוב]

נקודונת

New member
ג'ניס! ../images/Emo6.gif

אין על ג'ניס, היא כל כך חסרה העונה. נחמד שהיא מצלמת, והתמונות יצאו מעולות - כלומר, לכל הבנות הייתה תמונה שהיא מינימום בסדר, שזה חלקית גם בגלל הצלם (במקרה הזה, ג'ניס). וליסה מעצבנת. אבל גם קורין מעצבנת. ואני רק מחכה שלניקול תהיה תמונה מעולה (אני אוהבת אותה, מה לעשות). אבל הכי מכולן, אני אוהבת את ג'יילה
מאוהב|

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ליסה מלכה

קורין תחזרי לשכונה אחח אתם כ"כ...אוח איך אפשר לאהוב בחורה צומית כ"כ שכל היום בוכה ועצובה? נו באמת! קצת אקשן ליסה רולז!

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאהאהאהאעאעטעהיכיעכח

ג'ניססססססס1!!!!!111!1!!111 אלוהיםישמור מה שהייתי עושה לה
היא כזאאאאת מדהימה!
~ אני שמחה שקורין אמרה לליסה מה דעתה עליה D: אולי ליסה תתחיל להתמתן? ~ ניק מדהימה. היא כלכך יפה. ואהבתי את התמונות שלה, של ברי [לשם שינוי] ושל ג'יילה. ~ קים כזאת מדהימה והיא לא עושה עם זה כלום =[ לא יודעת איך היא שורדת מתוכנית לתוכנית... היא צריכה להתחיל לעבוד על עצמה. חבל =[ ~ עד לדיאן הייתה תמונה טובה העיפו אותה XD זאת התמונה היחידה שיצאה [יחסית לדיאן XD] טובה, והעיפו אותה XD אבל אני לא מבינה למה כל התוכנית אומרים כמה שהיא סקסית... ובכלל, היא מזכירה לי את שרית חדד XD ~ אהבתי את הקונספט של הצילומים. מאוד.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שרה מעונה 4 היא שרית חדד!%#@

אבל גם דיאן בהחלט דומה לה XD

purple rain2

New member
חייבים להפסיק לשים להן כ"כ הרבה

איפור!! זה יותר מדי מלאכותי... חוץ מזה פרק נחמד, נראה ששבוע הבא יהיה מלא אקשן...

נצל"ש

אני לא מאמינה שיש פורום לטופ מודל איזה כיף !! התסכלתי בפורום ואתן גדולות =] יש לי שאלה אם פספתי את הפרק של שישי גם שישי וגםם בשבת (אררר
) יש לי דרך לראות את הפרק ??

randu

New member
ניק וקים פשוט מושלמות

אין מה להגיד,מדהימות. שובה של הג'ניס-

randu

New member
אהה וביקורת..

כאילו,מה הקטע של ליסה? באיזו זכות היא מעבירה ביקורת ככה? ועוד אח"כ שקורין אמרה לג'ניס "היא תמיד מעבירה ביקורת.." (קורין אמרה על ליסה) אז ליסה התבכיינה.. אני שונא את האישיות שלה-אבל היא מדהימה.. היא אחת היפות שיש בסדרה.. והפייבוריטיות שלי הן ניק
,קים ו..קצת קורין.. אבל גם ליסה ממש יפה-שלא יהיו אי הבנות.. העונה הזאת היא אחת הכי טובות והתאגרים מממממממממממממממממש מגניבים!! אני ממש מקווה שניק תגיע לגמר,כי היא הולכת הכי טוב שם.. ואני מת לראות את קים בקאבר,ביחד עם ניק.. אני ממש מקווה ששתיהן יהיו בין הסופיות.. אם ברי יש משהו מוזר..יענטו הפנים שלה לא יפות בלירה, ושמו עלייה טונות איפור-אז היא נראתה טוב, אבל בלי איפור היא אחת הפחות יפות.. יענטו,איפור עד כדי כך משפיע?? וואי איך התגעגעתי להעביר ביקורת בפורום..

NP16

New member
וואי רן אני ממש מסכים איתך בהכל חוץ

מזה שליסה ממש יפה.. לדעתי היא סתם.. ואני אוהב את ג'יילה בנוסף לניק וקים

למעלה