הפרק של היום-גשר צר

../images/Emo41.gifהפרק של היום-גשר צר../images/Emo41.gif

טוב ... פרק פתיחה נחמד מאוד... לצרות שכבר ראיתי טובים ממנו. למי שלא ראה- יואל ושירה מתגרשים סופית... רפי ואלה, הנפגשים כעדים בגירושיהם של יואל ושירה, לא מצליחים לדבר... והסיטואציה מוזרה. דניאלה עוזבת את הבית לטובת דירה עם שותפה.. יואל נכנס לכלא כי בעל הבית לא מכניס אותו לדירה... אדי מציע נישואין לשירה והיא אומרת לו שהיא "רק היום התגרשה". טוב... אז קודם כל, אני רוצה להתחיל עם
<למי שלא ראה...> הנאום הזה של אלון... ממש שנאתי אותו ! שוב אותם נאומים שחוזרים על עצמם... ו...ממש אהבתי את התגובה של דניאלה ל"נאום" הקטן שלו... תחילת הפרק- תמוה לגמרי... עם רפי בכותל. wtf ?!? אני יודעת שהוא קצת חוזר בתשובה בעונה הזאת... אבל אני עדיין מקווה שלא. את השיחה האחרונה של יואל ורפי נורא אהבתי... והיא הזכירה נשכחות... שיחות עבר שלהם. גם יואל ושורה בבית הקפה... אחרי שהיא משחררת אותו מהכלא... היתה חביבה מאוד.. ואהבתי אותה. סה"כ, לדעתי היה פרק טוב....

תיקונים...

לצרות= למרות... יואל נכנס לכלא כי בעל הבית לא מכניס אותו לדירה- והוא תוקף אותו ומפיל אותו מהמדרגות !!! את הפרט הכי חשוב שכחתי...

טוארג

New member
והתגובה שלי למופע..

אוקיי אז ככה... קודם כל הסצינה של הגירושים היתה פשוט סצנה חזקה מאוד נגד הממסד הדתי (כל הכבוד!) אדי הזה קצת יצור... שירה בקושי התגרשה וכבר הוא מציע לה נישואין. התגובה של דניאלה לנאום הדבילי של אלון - GO GIRL!!! YOU ROCK בכלל דניאלה תפסה אומץ... איך שהיא ניתקה לאלה בפרצוף..... מגיע לה! מרשעת האלה הזאת. יש כל מיני פערים לא מובנים בין העונה הקודמת לעונה הנוכחית: מרים לא מופיעה בקאסט... וגם דורון לא היה היום. איך שליה גדלה... למה רפי לא מדבר עם אלה? לאן תומר (מוקי) נעלם? הרי דניאלה השאירה לו את הדירה ונסעה לאמא שלה.

zoeid

New member
פרק די עצוב,

רק מאורעות קשות, יותר מדי פרידות ועצב לפרק אחד. דכדכך אותי.

qt1

New member
עשה לי ריק בנשמה../images/Emo7.gif

כל הזמן חיכיתי למשהו והוא לא הגיע...לא יודעת למה! הקטע ברבנות היה נורא אמיתי , פחדתי שמשהו יקרה והם ישארו ביחד והחוצפה של אלה לפנות אל רפי אח"כ... לא התסדר לי עם מה שהיה בפרק הקודם שהוא הלך ובכה אצל יואל. דניאלה עוזבת את רפי כי היא לא יכולה איתו יותר, למה לא? כשהיה לה קשה הוא היה שם בשבילה , הוא גם אמר כשהיא הלכה שהוא לא מבין. הקטע הזה עם אדי ושירה דפוק , רק התגרשה וגם ברור לאללה שהיא אוהבת אותו וכבר הדביל הזה מציע לה נישואין כאילו אין מחר , מה קרה? מה הלחץ? לאן הוא ממהר עם העפיפונים שלו? מיסטר מאני... קטע חזק של כסף עם אדי הזה , ואני לא חושבת ששירה מאושרת איתו בכלל, כלומר אם תחזירו לה את יואל היא 100% מאושרת. ואלון, האמת לא יפה איך שדניאלה ככה העיפה אותו ,מצד שני הוא בא לא.ערב בבית של רפי ואלה אחרי שהיה לו קטע עם אלה ובאמת נמאס מהשטויות שלו , דניאלה אמרה לו את האמת , לא חייכתי במשך כל הפרק, רק בסוף כשיואל עובר לגור אצל רפי , כאילו שדווקא שם התחלתי למצוא את המשהו הזה... והתאכזבתי מהפרק הזה , אבל היום אני לא יודעת למה, אולי מחר אולי בעוד שנה , היה שם משהו שעשה אותי עצובה ונראה לי שזה המצב של כל השחקנים -הם כולם על הפנים, אבל אני לא בטוחה עדיין... ואתם? איך היה לכם הפרק? חוץ מאלה שהגיבו?

תלתלית

New member
ראיתי מעט מאד

רק את הסוף. הרגשתי פספוס.בעיקר. הזדהיתי הרבה. עם יואל. איך שהוא חשב שהוא לבד בעולם, שאין לו למי לפנות "יש לי רק אותך".. (זומזם לי בראש מאיר בנאי לאורך הסצינה הזו) וגם עם רפי. אחר כך שרפי ביקש ממנו להפסיק עם הנטישות "להודיע לפני שהוא עוזב, ולא לעזוב בלי רשות", זה נגע לליבי כל כך, עד כדי דמעה, אבל בעצם מצאתי את עצמי מחייכת. הזדיהתי בעיקר עם התגובה שלך. חיכיתי שמשהו יקרה והוא לא קרה - סיכמה את זה דניאלה שאמרה "הסיפורים האלה בתחת שלי",למרות מה שהיא אמרה, אהבתי את אלון והטמטום שלו לכאורה, אבל ידעתי שזה בסופו של דבר כן חדר לה ללב. זה יקח לה כמה פרקים להפנים, את מה שאלון מבין בלילה ארוך נטול שינה. כל פרק כזה אלמד על עצמי עוד ועוד. תודה שקראתי אותך.

האגס 1

New member
לדאבוני - החמצתי

את תחילת הפרק, ולכן אני לא יכול להקליט את הסדרה - בעצם כן, אבל רק מהפרק השישי (זה לפי החישוב שלי לאורכי הפרקים והקסטות). ממה שכן הספקתי לראות - אהבתי מאוד את הפסקול, ובמיוחד את השיבוץ של 'באמת מזל-טוב' של 'פרוייקט הגומייה' - מתאים גם משום שזה שיר של בוב דילן במקור, מה שמתאים לטעם המוסיקלי של בני הגיל של גיבורי הסדרה, וגם משום שהטקסט העברי מתאים אחת לאחת לסצינות שהוא מלווה. סוף סוף אנחנו רואים את דודי חורגין המיתולוגי, אותו בעל בית מחוספס ופרימיטיבי שב'זכותו' הכיר יואל בעונה שעברה את נועה. המעצר ממחיש את חיבתם של תסריטאי הסדרה להתעללוות בדמויות, ובכלל - כל הפרק הזה מגביר את הציפיה למעט חסד שיעשו סוף סוף עם הדמויות. אלה נקרעת בין נטיות לבה השונות - חיים משותפים עם אלון מחד, ושלום בית עם רפי ועם דניאלה מאידך. אבל אולי משום שרק עכשיו ראינו את העונה הרביעית, יש נטיה לקבל את זה שאלה אוכלת עכשיו את מה שהיא עצמה בישלה. שלא כבעבר, יש נטיה שלא לקבל את אלה, ואולי אפשר לאמר - סוף סוף יש נטיה כזו.

Gods Wave

New member
כן אה... קצת מוזר

אבל הגדילה של ליה, ככה זה, זו אותה ילדה... הם פשוט גדלים מהר : ) אבל באמת מה נסגר עם תומר.. רפי לא מדבר עם אלה בגלל אלון, לייק דההההההה חחח סתם... ודורון.. באמת מוזר שהוא לא פה, אולי הוא עוד יצוץ.

qt1

New member
goddess of light דניאלה VS אלה-

בגלל שאלה שכבה עם אלון ובגלל שההתנהגות של אלה הובילה את רפי למצב בריאותי לא קל , הוא אושפז לקראת סוף הקשר הוא בכה בקיצור- סרט תורכי היה שם... במקרו הן חברות טובות לאללה אבל זו הבת וזו האישה שפגעה באבא אז... זה כל ההסבר במיקרו

Gods Wave

New member
אהבתי תקטע כשהם בטקס גירושין

או מה שזה לא יהיה עם הדמתקרא כשיואל צוחק על זה : ) וכן, יואל ושירה בביתקפה ואח"כ יואל ורפי..

Nino Schibetta

New member
ואני עדיין שואל....

איפה תומר ??? לאן נעלם היצור הזה שרק לפני פרק נישק את דניאלה ? חצוף !

טוהר88

New member
אני חושבת...

שדניאלה מאוד מאוד מאד התבגרה - היא ממש דיברה שונה היום, זה הפתיע אותי מאוד.. אהבתי מאוד את הקטע שהתחלה של הגירושים של יואל ושירה - מראים כמה העולם הזה מלא בפרוצדורות מטומטמות וכמה הממסד הוא דפוק ולא יעיל. וגם זה היה קטע דיי מצחיק רפי ניראה ממש על הפנים- (וזה אומר שאלון אבוטבול הוא שחקן מצויין...כן...) אני חושבת שהיה פרק טוב - אבל ראיתי כבר יותר טובים, בכלל לדעתי העונה הראשונה הייתה הטובה ביותר, בכל מקרה מקווה שכולם נהנו ואני מקווה להפתעות בהמשך- ואני יודעת שיהיו... לילה טוב לכולכם ושבוע טוב וברוך הבא לכל החדשים כאן :)...

qt1

New member
היתה ליואל איזו דחקה עם ה../images/Emo26.gif

דמיתקרא הזה אנל'א זוכרת מה אבל היה קטע טוב
שירה , מה היה לה ברבנות? היא לחשה כאילו? ואדי, איך הוא לא יודע/רוצה לדעת/רוצה לא לדעת... תבחרו תוסיפו ששירה עדיין רוצה את יואל, הוא כאילו מסרט אחר אדי, ככה מרגיש לי לפחות-לא אוהבת את הרעיון הזה של אדי!!! שיילך משם

qt1

New member
דיייייייייי ברצינות../images/Emo35.gif

בחיים שלי לא ראיתי אף טלנובלה ישראלית , פעם לפני שנים ראיתי איזה ספרדית , אני חושבת שזו היתה הראשונה , פעם אחת ודי! באמת שלא ידעתי , טוב לדעת...

טוהר88

New member
ראיתי את מירב גרובר בהצגה ו...

גם שם כאילו היא לחשה כאילו היא כל הזמן צרודה מעניין למה זה ... יש לה מחלה או משהו?... כי זה ממש מוזר אי אף פעם לא דיברה ככה רק בתקופה האחרונה...

למעלה