יעל אוריילי
New member
../images/Emo41.gifהפרק של היום-גשר צר../images/Emo41.gif
טוב ... פרק פתיחה נחמד מאוד... לצרות שכבר ראיתי טובים ממנו. למי שלא ראה- יואל ושירה מתגרשים סופית... רפי ואלה, הנפגשים כעדים בגירושיהם של יואל ושירה, לא מצליחים לדבר... והסיטואציה מוזרה. דניאלה עוזבת את הבית לטובת דירה עם שותפה.. יואל נכנס לכלא כי בעל הבית לא מכניס אותו לדירה... אדי מציע נישואין לשירה והיא אומרת לו שהיא "רק היום התגרשה". טוב... אז קודם כל, אני רוצה להתחיל עם
<למי שלא ראה...> הנאום הזה של אלון... ממש שנאתי אותו ! שוב אותם נאומים שחוזרים על עצמם... ו...ממש אהבתי את התגובה של דניאלה ל"נאום" הקטן שלו... תחילת הפרק- תמוה לגמרי... עם רפי בכותל. wtf ?!? אני יודעת שהוא קצת חוזר בתשובה בעונה הזאת... אבל אני עדיין מקווה שלא. את השיחה האחרונה של יואל ורפי נורא אהבתי... והיא הזכירה נשכחות... שיחות עבר שלהם. גם יואל ושורה בבית הקפה... אחרי שהיא משחררת אותו מהכלא... היתה חביבה מאוד.. ואהבתי אותה. סה"כ, לדעתי היה פרק טוב....
טוב ... פרק פתיחה נחמד מאוד... לצרות שכבר ראיתי טובים ממנו. למי שלא ראה- יואל ושירה מתגרשים סופית... רפי ואלה, הנפגשים כעדים בגירושיהם של יואל ושירה, לא מצליחים לדבר... והסיטואציה מוזרה. דניאלה עוזבת את הבית לטובת דירה עם שותפה.. יואל נכנס לכלא כי בעל הבית לא מכניס אותו לדירה... אדי מציע נישואין לשירה והיא אומרת לו שהיא "רק היום התגרשה". טוב... אז קודם כל, אני רוצה להתחיל עם