הפרק של היום-גשר צר

qt1

New member
../images/Emo101.gifטוהר כנראה שיש לה איזו בעיה

במיתרי הקול , באמת יש החמרה מהסדרה הראשונה , אני מקווה שהכל בסדר איתה ושום דבר לא רציני... לילה טוב

cielod

New member
אכן יש למירב בעיה במיתרי הקול

נקווה מאוד מאוד שזה יעבור לה........ כי זה לא מאפשר לשמוע אותה כמעט גם בסידרה וגם בתיאטרון מאחלת לה רק בריאות!!! היא השחקנית הכי מקסימה וכריזמטית בשבתות וחגים ( למרות שנראה לי שאני במיעוט) וגם בנאדם מופלא....

Gods Wave

New member
היא באמת שחקנית נהדרת

למרות שהרבה באמת לא מעריכים אותה מספיק...

מאור 87

New member
פאקק!! ../images/Emo10.gif

יהיה שידור חוזר?? לא יכולתי לראות ת'פרק, לא הייתי בבית!!
מתי השידור חוזר?

qt1

New member
חפיף מאור../images/Emo179.gif../images/Emo24.gif

וואלה לא יודעת , אבל בטח קראת מה היה בפרק הראשון ,יש גם המון ראיונות עם השחקנים , אז בקטנה
לא יודעת מתי יהיו ש.ח , מנסה לברר כשתהיה לי תשובה אכתוב כאן , תרכזו שאלות , אני גם ביקשתי תמונות של כל השחקנים... אולי נתחיל לרכז שאלות בשרשור חדש? שיהיה ערב מגניב

../images/Emo178.gif האוסקר של מורי ../images/Emo178.gif

טוב הנה ניתוח מעמיק של הפרק לדעתי :
השחקן שעשה לי את הפרק ~> ללא ספק יואל ! הוא היה מעולה , זה די היה הפרק שלו לדעתי . הסיצנה של הלילה באבו כביר הייתה מעולה ובכלל ,דרור נתן משחק מעולה בפרק הזה . ציון:
השחקן שביאס לי את הפרק ~> או אלה אלה , מה זה היה? איזה צנונית ! בסדר הבנו שקשה לך אבל לדעתי היא פשוט הייתה גרועה.ציון:
הסיצנה החזקה של הפרק ~> דניאלה צורחת על רפי שהיא צריכה חיים . ללא ספק היא כבר לא ילדה והיא התבגרה המון ויודעת מה היא עושה . ציון:
הסצינה המיותרת ~> הנאום של אלון , כאילו מה הוא רצה ???? מיותר לחלוטין. אהבתי את התגובה של דניאלה לכל העניין .בציון:
הנעלם ~> תומר? איפה הוא ? לאן הוא הלך? מה עלה בגורלו? למה לא אומרים לנו כלום עליו ? כאילו מה הוא מתנשק עם דניאלה הכל סבבי אבל מה הלאה? למה הוא עזב? לאן ? מה מו מי ? יותר מידי שאלות !!
ובכלליות: הפרק היה חביב לחלוטין , זאת פתיחה יפה לעונה , יואל סוף סוף התגרש , הוא ושירה מסוגלים םנהל שיחה נורמילת בלי רצון להרוג. רפי הזוי כהרגלו ,דניאלה מראה סימני התבגרות .. בקיצור אני מצפה לטוב ציון כללי לפרק: 8 וחצי כי הוא היה קצת מבולגן..

אוקיי... מה יש לכם

מתומר
הוא סתם היה מעצבן ולדעתי גם לא כ"כ הכרחי... פשוט היו צריכים איזו דמות שדניאלה תתאהב בה... והריי כולנו יודעים
שדניאלה הולכת להיות עם איתן....

תומר מקסים לדעתי ..

והוא הרבה יותר נורמלי משאר היצורים שדניאלה יצאה איתם !

D i D i 1 5

New member
אני נהנתי מאוד מהפרק

לא יודעת, לא התאכזבתי, ומאוד נהנתי מדניאלה ומיואל. בעיקר מהסצנה באבו כביר

האגס 1

New member
ולמה זאת סצינה מיותרת

הסצינה של אלון שבא אל דניאלה? הסצינה הזאת מחדדת היטב את השנאה של דניאלה גם כלפי אלה וגם כלפי אלון, ומשרתת את האיפיון של אלון דרך הסיפור שהוא מנסה לספר, כדרכו, לדניאלה, דרך האופן שבו הוא בא אליה בלי שאלה תרצה את זה מלכתחילה, ודרך חוסר ההבנה שלו את דניאלה עצמה. עצם זה שאהבת את התגובה של דניאלה, זה כבר מראה איזה מקום יש לסצינה הזו בפרק, בוודאי גם בסדרה הלאה נראה שהסצינה הזו משרתת את ההמשך.

למעלה