וואטטטטט????? כמעט ולא אוהבת אותםם???
M m i c k e y 15 New member 27/4/06 #43 אה כן..חח גמני בזמן אחרון כמעט ולא שומעת..אבל פה ושם כן.. אבל חכו..בטיול השנתי שלי עוד שבועיים אני חייבת אותם איתי!! למרות שאין לי MP3 או צורב..חחחח
אה כן..חח גמני בזמן אחרון כמעט ולא שומעת..אבל פה ושם כן.. אבל חכו..בטיול השנתי שלי עוד שבועיים אני חייבת אותם איתי!! למרות שאין לי MP3 או צורב..חחחח
R Rowdy Girl New member 27/4/06 #45 הוו חלילה../images/Emo2.gif בהתחשב בנסיבות... [או מה שזה לא אומר ><] אתה יותר טוב. מקפליי פוייה. נו מה\= אני כנראה מכירה את ענת יותר מדי זמן אז תאשימו אותה נו מה קניתי תתיק השקסע של דיקיס היום רררר... הוו סליחה עברתי נושא-.- אז קיצר.. מקווה שלא חתכת יותר מדי . ואם כן... אז דם זה מאאאאאאאאאאגניב עכשיו בעונה ה4 של 24 הבת של אממ נו איך קוראים לה? ארין?? משו כזה.. התאבדה יאייי טוב הפסקתי
הוו חלילה../images/Emo2.gif בהתחשב בנסיבות... [או מה שזה לא אומר ><] אתה יותר טוב. מקפליי פוייה. נו מה\= אני כנראה מכירה את ענת יותר מדי זמן אז תאשימו אותה נו מה קניתי תתיק השקסע של דיקיס היום רררר... הוו סליחה עברתי נושא-.- אז קיצר.. מקווה שלא חתכת יותר מדי . ואם כן... אז דם זה מאאאאאאאאאאגניב עכשיו בעונה ה4 של 24 הבת של אממ נו איך קוראים לה? ארין?? משו כזה.. התאבדה יאייי טוב הפסקתי
S SPFAN New member 27/4/06 #47 את עוברת נושאים ממש מהר ../images/Emo7.gif אנלא עוקב אבל את חאמודה D::: אז נסלח
R Rowdy Girl New member 28/4/06 #51 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ומז''א לא עוקב?! רוצה לקבל עונש להעתיק את כל הפרק פעמיים?! הא?!
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ומז''א לא עוקב?! רוצה לקבל עונש להעתיק את כל הפרק פעמיים?! הא?!
S SPFAN New member 28/4/06 #53 ככה זה, אני קשה קליטה ../images/Emo7.gif אני פשוט מתכחש לזה D: (זה די מוזר להגיד שאני מתכחש לזה אם כרגע אמרתי את זה, לא? )
ככה זה, אני קשה קליטה ../images/Emo7.gif אני פשוט מתכחש לזה D: (זה די מוזר להגיד שאני מתכחש לזה אם כרגע אמרתי את זה, לא? )
R Rowdy Girl New member 28/4/06 #55 חחחחחחח חאמוד מממ.. קניתי חולצה שקסית של גרינדיי עכשיו בשוק טרלהלהלה טוב שוב אני לא קשורהD: אבל מכפת ליייייייייייי
חחחחחחח חאמוד מממ.. קניתי חולצה שקסית של גרינדיי עכשיו בשוק טרלהלהלה טוב שוב אני לא קשורהD: אבל מכפת ליייייייייייי
R Rowdy Girl New member 28/4/06 #57 שוק ראש העין../images/Emo67.gif יש שם מלאמלאמלא דוכנים עם חולצות כאלה... אבל רק בדוכן אחד היה מידות קטנות.. בכל שאר הדוכנים המידות התחילו במדיום.. אני רציתי של ג"ש אבל לא היה במידה אבל עוד שבועיים מביאים מלאי חדש
שוק ראש העין../images/Emo67.gif יש שם מלאמלאמלא דוכנים עם חולצות כאלה... אבל רק בדוכן אחד היה מידות קטנות.. בכל שאר הדוכנים המידות התחילו במדיום.. אני רציתי של ג"ש אבל לא היה במידה אבל עוד שבועיים מביאים מלאי חדש
ח חולה על gerard way New member 29/4/06 #60 ראש העין יותר קרוב לפתח תקווה! ועם את רוצה לדעת איפה זה בידיוק אני יגיד לך אני גרה בראש העין אני שם כמעט כל שבוע!=P
ראש העין יותר קרוב לפתח תקווה! ועם את רוצה לדעת איפה זה בידיוק אני יגיד לך אני גרה בראש העין אני שם כמעט כל שבוע!=P
L LeeR4Ever New member 27/4/06 #50 ../images/Emo98.gif אני לא לוקחת אחריות. הכל בגלל המורה הזונה לערבית ><.
R Rowdy Girl New member 28/4/06 #52 תמיד את מאשימה מישו../images/Emo11.gif תלמדי לקחת אחריות על מעשייך גבירתי הצעירה!
L LeeR4Ever New member 28/4/06 #54 לורצה../images/Emo98.gif מה, אם כבר את צריכה לקחת אחריות על מעשייך.כע.
H Hip Hop star New member 27/4/06 #44 ../images/Emo41.gifטום המעצב../images/Emo41.gif מגניב ביותר....הציור שטום צייר פעם בשביל רעיון לאחד העיתונים האלו...=>|
../images/Emo41.gifטום המעצב../images/Emo41.gif מגניב ביותר....הציור שטום צייר פעם בשביל רעיון לאחד העיתונים האלו...=>|