הצבעות האתגר השבועי : )

Song or Suicide

New member
קולולולוD:../images/Emo79.gif

אבל אני לא מרטשת ואינלי לי פוטושופ.
אני סתם אוהבת את כל זה. כשחושבים על זה, אין לי אפילו מצלמה כדי לבקש ממכן לרשט משהו. הו, וול. אני אחזור ל... שם. ^^

NLO

New member
../images/Emo6.gif באיזו דרך בחרת להביע נוכחות..

belle24

New member
אין בעיה

זה מה שאני עושה, פשוט אם קוראים לסומיים להצטרף צריך לתת תשומת לב כשמישהו אכן מצטרף :)

Nienna17

New member
את לא יכולה לצפות

שתוך יום אחד כולם יברכו אותך לשלום. להודעה ששמת הגיבו 3 אנשים ובירכו אותך לשלום, ולפי דעתי קיבלנו אותך יפה מאוד. את לא צריכה להיות כזאת נזקקת, כי בעזרת זה לא תשיגי שום דבר. השתלבות בפורום לא לוקחת יום ולא לוקחת שבוע היא לוקחת השתתפות מלאה וארוכה מצידך. מכיוון שאני רואה שיש הרבה סמויים אני חושבת שכדי באמת שנפתח מידי פעם שרשור לאנשים חדשים. בכל מקרה, מצטערת אבל לי באמת לא יצא לראות את הודעתך ועכשיו שמתי לב - אז ברוכה הבאה ואני מקווה שתשתלבי יפה , אין שום סיבה שלא
.

belle24

New member
מאיפה הגעת למסקנה שאני נזקקת?../images/Emo4.gif

לא הייתי כותבת שום דבר אם לא היית רושמת משהו על סמויים, זה היה בנושא וזה כן היה במקום לדעתי אז כתבתי, זו גם לא הייתה תחינה נרגשת, אבל ניחא, תודה בכל אופן ^__^

Nienna17

New member
אממ

"צריך לתת תשומת לב כשמישהו אכן מצטרף :)" "אני הצטרפתי ורובכם לא התייחסתם" כל זה פשוט בקשות לתשומת לב מאוד מנדנדת. אני באמת צריכה להסביר את עצמי? אבל הכל עבר אז יאללה את עכשיו בפורום הנחמדמד שלנו

NLO

New member
לפי כמות הצפיות זמן קצר לאחר שהעלתי את הסרטון

נראה שיש יותר סמויים מגלויים

just טלוש

New member
../images/Emo45.gif אבל זה בעייתי כי רובנו כאן ריטשנו

ורובנו מרטשים ויש פחות ש"רק קוראים" או האחרים בפורום שלא מרטשים...

Nienna17

New member
לא ציפיתי לכל כך הרבה משתתפים

בתחרות עצמה, אבל יש עוד שצריכים להצביע. ניתן להצבעה עוד יומיים ועוד אנשים שמטיילים פה מידי פעם יצביעו. ואין מה לשנות בשיטת ההצבעה, השיטה הזו נבעה משיקולים של אמינות ההצבעה.

למעלה