ממ נכון ^^ ידעת שהיא מוציאה אלבום חדש בחודש ה-3 שקוראים לו YES? ^.^
N nadav1232 New member 7/2/07 #58 ממ נכון ^^ ידעת שהיא מוציאה אלבום חדש בחודש ה-3 שקוראים לו YES? ^.^
I innocence New member 7/2/07 #61 נופ. אני לא ממש עוקבת אחרי חדשות ודברים כאלו... גם אין לי ממש הרבה שירים שלה, פשוט כי אין לי זמן בשביל הדברים האלו....:/
נופ. אני לא ממש עוקבת אחרי חדשות ודברים כאלו... גם אין לי ממש הרבה שירים שלה, פשוט כי אין לי זמן בשביל הדברים האלו....:/
I innocence New member 7/2/07 #55 גם אני חושבת שהיא נהדרת^^ אבל מיקה היא פשוט סגידה. פשוט סגידה. אגב, אם את רוצה למצוא דברים שלה תחפשי olivia lufkin היא רק בנאנא רשומה בתור אוליביה לבד...
גם אני חושבת שהיא נהדרת^^ אבל מיקה היא פשוט סגידה. פשוט סגידה. אגב, אם את רוצה למצוא דברים שלה תחפשי olivia lufkin היא רק בנאנא רשומה בתור אוליביה לבד...
A alice123 New member 8/2/07 #74 כן תודה ^^ אני יודעת פשוט לא זכרתי איך כותבים.. השירים של מיקה קצת מדכאים אותי ..לא יודעת למה ^^" אבל אני אוהבת את Gramorous Sky שהיא שרה בסרט של NANA
כן תודה ^^ אני יודעת פשוט לא זכרתי איך כותבים.. השירים של מיקה קצת מדכאים אותי ..לא יודעת למה ^^" אבל אני אוהבת את Gramorous Sky שהיא שרה בסרט של NANA
I innocence New member 8/2/07 #142 גלאמורוס סקיי מעולה! אבל יש לה עוד שירים טובים, אם בא לך משהו שקט נסי את yuki no hana מ-ע-ו-ל-ה-!
A alice123 New member 9/2/07 #157 אוקיי תודה ^^ יש לה קול מהמם אבל השירים שלה מאד עצובים במיוחד השקטים ..לפחות ממה שאני שמעתי ^^;; נגיד בשיר שלה sakura אני ממש בכיתי ..זה שיר כל כך עצוב T.T אבל יפה
אוקיי תודה ^^ יש לה קול מהמם אבל השירים שלה מאד עצובים במיוחד השקטים ..לפחות ממה שאני שמעתי ^^;; נגיד בשיר שלה sakura אני ממש בכיתי ..זה שיר כל כך עצוב T.T אבל יפה
S SuLeRu New member 15/2/07 #224 OLIVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזמרת הכי שולטת!!!! וכמובן היא זמרת רוק של השנה! אוהבת אותה 3>>>>>>>>>>>>>
OLIVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזמרת הכי שולטת!!!! וכמובן היא זמרת רוק של השנה! אוהבת אותה 3>>>>>>>>>>>>>
מ מ א י י ק New member 7/2/07 #45 Onmyouza../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif אני מקווה שהם נחשבים,כי הם Jmetal,אבל אם הם לא נחשבים אז Nightmare =]
Onmyouza../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif אני מקווה שהם נחשבים,כי הם Jmetal,אבל אם הם לא נחשבים אז Nightmare =]