הקורבןןןןןן

Sacred Lie

New member
../images/Emo41.gif הקורבןןןןןן ../images/Emo41.gif

בגלל שליאת לא יכולה לפתוח בעצמה ולהגיד: " אז הקורבן להיום הואאאאאאאאאאאאאאאא : אני " אז אני יעשה את זה כי את גם צריכה להנות
אז .. לכי על זה.

Emergency Exit

New member
ליאתתתתתתתתת.../images/Emo41.gif

מה קורה? מה נשמע? מה חדש? מה עשית היום? אתמול? שילשום? לפני כן? עוד חמש דקות? בא לך פיתה? לי לא, כואבת לי הבטן
הית בת''א? מתי בפעם האחרונה? (הא נכון את גרה בראשון, כיףלך זה קרוב) איזה מקצוע את הכי שונאת? ואיזה מקצוע את הכי שונאת יותר? XD ואיזה מקצוע את מחבבת פלוס? וממש אוהבת? איזה מורה הכי מכוערת? איזה מורה הכי קרובה ללהיות יפה? איזה מורה את שונאת? כיף לגור בראשון? ובשני? חחחחחחחחחחחחחח |מת| (עזבי כואבתלי הבטן בטירוף נראלי אני הוזה XD) איזה שיר את הכי מתחברת אליו בעולם? ואיזה שיר את סתם אוהבת כי יש לו אחלה קצב? מי הילד הכי מכוער שראית בחיים? מי הילד הכי סקסי שראית? יש לך מורה זכר? הוא מציק? רוסי? זקן? טוב התעייפתי. בא לך קפה? תה? שוקו? ביצת עין? אסוסיאציות!
שישליק - גמבה - פראמור - ג'ינג'ים - פיתה - במה - טוסיק - סיגריות - אוכל של כלבים - פורום - יאללה בייייי D:~ |נחה|

xXx Lilo xXx

New member
מישהו יקרא את זה? ../images/Emo29.gif

נמאס לי מלנסות לשחזר את יוטיוב... אז נענה על השאלון
מה קורה? נדפק לי היוטיוב ;; מה נשמע? אותו הדבר!? מה חדש? נמנמ נדפק לי היוטיוב אבל אני יודעת לגבות את המועדפים בפיירפוקס!!! ידיד שלי הסביר לי... מה עשית היום? אז ככה. בהתחלה קמתי אכלתי וכאלו. ש"ב. ואז הכנתי חלק מהעבודה שלי באומנות וזה יצא מגניב עד עכשיו ואח"כ חברה שלי באה אלי, ראינו תהופעה של רועי לוי, צחקנו התחרפנו וחפרנו אחת לשנייה כמו מוגבלות. אח"כ אכלנו פנקייקים טעימיםםם שאמא הכינה לנו. אח"כ גררתי אותה ועוד חברה לקניון וקניתי לי תפוטר של פוקס עם המיקי מאוס. ובדרך הביתה כשחזרתי לבד דיברתי עם חברה שלי בפלאפון, ואז בבית (ליפני 10 דק') הרסתי לי את יוטיוב
אתמול? אממממ ואי... בהתחלה הכנתי ש"ב במת' ואז הלכתי עם אבא ואחותי לקנות בגדים, וזה היה מגניב קניתי 3 חולצות ו9 זוגות גרביים XDDD אני מכורה רדו ממני. ואז כשחזרתי הביתה דיברתי עם אנשים במסן ואז הלכתי עם חברה שלי לקניון, שתינו בארומה אייסקפה וחזרתי הביתה XD התקלחתי והלכתי לישון XD שילשום? אמממ זה היה חג לא? אממ היינו כול המשפוחה אצל סבא וסבתא בסוכה, אבא ודוד שלי הכינו על-האש, ובנדוד שלי אכל נקניקיות ואני כל שנייה כזה "אתה באמת נהנה לאכול תשילשול הזה?" וצחקתי על איך שזה היה ניראה כי זה נקניקיות מחוברות כאלו XDDDDD בערב יצאתי עם אחותי והיה חביב ביותר
לפני כן? כאילו ביום שני? אממממ לא כ"כ זוכרת, אבל בערב אחרי שהיינו בסוכה אצל סבא וסבתא אז הלכתי עם חברות שלי למסיבה אצל חברה שלי בגג שלה, היא בנתה סוכה, וזה היה מגניב ביותר, ראינו את קאמפ רוק ועשינו שטויות.... (שתיתי הרבה נסטי XDDD) חזרתי לסבתא באיזה 1 וחצי בלילה, וגיליתי שבנדוד שלי נרדם לי על המיטה
אז נאלצתי לישון על הספה. נשבר לי הגב ממנה X_X עוד חמש דקות? עוד 5 דק'? בטח אני אמשיך לענות על השאלון XD בא לך פיתה? ממש לא. אכלתי מספיק פנקייקים היום XD לי לא, כואבת לי הבטן תרגישי טוב
הית בת''א? בכללי - כן. היום - לא. מתי בפעם האחרונה? אמממ ב31 לספטמבר (כמה עצוב
) (הא נכון את גרה בראשון, כיףלך זה קרוב) מה קשור? זה לא כזה קל לנסוע לשם XD איזה מקצוע את הכי שונאת? אמממ ואי, אני חושבת שאזרחות והיסטוריה (שאני כבר לא לומדתתתתת קולולולולו) ואיזה מקצוע את הכי שונאת יותר? XD את רצינית כאילו? ואיזה מקצוע את מחבבת פלוס? מת' למרות שבזמן האחרון הוא ממש לא הולך לי. וממש אוהבת? ספורט XD איזה מורה הכי מכוערת? אמממ יש מלא. איזה מורה הכי קרובה ללהיות יפה? תמי, המורה לספורט. איזה מורה את שונאת? טובה. מורה לאזרחות והיסטוריה. לא שונאת אותה אבל פשוט לא חשה קרבה כ"כ.... היא המחנכת שלי ><" כיף לגור בראשון? חביב לי. ובשני? או-קיי.... חחחחחחחחחחחחחח |מת| (עזבי כואבתלי הבטן בטירוף נראלי אני הוזה XD) קחי כדור או משהוXD (רדידון XDDDD עזבי, זה מההופעה של רועי לוי) איזה שיר את הכי מתחברת אליו בעולם? יש מלא. ואיזה שיר את סתם אוהבת כי יש לו אחלה קצב? אווו יש את כל השירים האלו כמו LOW מסטאפ אפ 2 כאילו בסיגנון, כאילו בתכלס, אני לא רגילה לשמוע אותם אבל הם מגניבים כאלו XD מי הילד הכי מכוער שראית בחיים? הכי מכוער עוד לא יצא לי. מי הילד הכי סקסי שראית?בלונדי O_O כמה עצוב שבאלי לראות אותו עכשיו. אוווו גם מלא קוראנים הם אחלה XD יש לך מורה זכר? יאפ
הוא מציק? רוסי? זקן? ממש לאאאאא.... הוא המורה הכי טוב בעולם! הוא המורה שלי לאומנות. הוא כאילו הכי חברמן והכי מצחיק ומגניב בעולם. לכי תמצאי עוד מורה שיושב ומקשיב לשטויות שלך, עם הליקס והוא כאילו סוג של פריק מגניב כזה XD טוב התעייפתי. בא לך קפה? לא כ"כ. אני לא שותה קפה. תה? נמ נמ חם לי. שוקו? כןןןן ביצת עין? לא
(את רעבה?) אסוסיאציות! שישליק - אוכל גמבה - איכסה פראמור - מוזיקה
ג'ינג'ים - גולנסקייייייייייייייי..... ש. גיא XDDDDD פיתה - פיצה במה - במה? אנשים עומדים ושרים? טוסיק - תינוק XD סיגריות - איטליה / המורה לאומנות / הבצפר שלי אוכל של כלבים - צ'ומפי פורום - פראמור זהוווו
לילה טוב
מי שקורא מקבל חיבוק
(מי שלא קרא ולא הגיע לכאן בעיה שלו XD)

Emergency Exit

New member
את רעה.

ג'ינג'ים = ליאור!!!!! חוצפה!
אבל יהיי ענית ויהיי קיבלתי חיבוק. (היה ברור שאני אקרא, למה שאני אשאל בלי לקרוא את התשובות?)

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif חיחי איזו תמונה של היילי D:

הייD: מה קורהרהרה? ^.^ קבלי נא שאלון מוזיקה~ השיר שהכי מצחיק אותך: השיר שהכי קרוב (או גורם) לגרום לך לבכות: השיר שאת הכי לא סובלת: הדיסק הראשון שקנית: הדיסק האחרון שקנית: דיסק שאת מתכוון לקנות: הורדה מהאינטרנט או קניה? זמר ישראלי אהוב: זמרת ישראלית אהובה: להקה ישראלית אהובה: זמר בנלאומי אהוב: זמרת בנלאומית אהובה: להקה בנלאומית אהובה: שפה אהובה לשירים: סגנון הכי אהוב: סגנון הכי פחות אהוב/ שנוא: בלדות או קצבי: אלקטרוני או אקוסטי: וסתם שאלון: ~שאלות כלליות~ שם: גיל: תאריך לידה: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: ~דברים אהובים~ להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: חדר בבית: ~מתי בפעם האחרונה...~ דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיטי יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיטי ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קחי את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה את לובשת כרגע? מה את מתכננת לעשות כשתסיימי את השאלון? ~איזה... ~ מסטיק את בד"כ לועסת: קפה את שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: ~כרגע.~ עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? עם מי את מדברת בטלפון? מה את שומעת? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: ~זה או זה~ יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? ~סתם שאלות. ~ יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? את מרגישה יפה? למה? את ביישנית או פתוחה? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את מאושרת? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה את חושבת על העם הבריטי? מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכל כל/צמחוני/טבעוני: למה? ספרי על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ~מאמינה ב- ~ אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? זה ממשממשממש[!] חופר, אז תהני
בייו'שD:

xXx Lilo xXx

New member
חופרת ../images/Emo69.gif../images/Emo29.gif

השיר שהכי מצחיק אותך: נמנמ לאדעת השיר שהכי קרוב (או גורם) לגרום לך לבכות: השיר מהסרט "אמרגדון" של ארוסמית' אממ I don't wanna miss a thing השיר שאת הכי לא סובלת: נמנמ הזה של בריטני ספירס... שהיא ניראת כמו בטטה על עמוד? לא זוכרת תשם וגם לא חסר לי ... הדיסק הראשון שקנית: snow patrol - final straw
הדיסק האחרון שקנית: נמנמ לא קניתי מאז עוד... תמיד קונים לי XD דיסק שאת מתכוון לקנות: אם הוא יגיע לארץ, את החדש של דה רסמוס הורדה מהאינטרנט או קניה? הורדה תאמת
זמר ישראלי אהוב: נמנמ אין כ"כ.... ניראה לי יוני בלוך זמרת ישראלית אהובה: נמ... שאלה קשה, אבל אם כבר - דנה עדיני, דין דין אביב או קרן פלס. להקה ישראלית אהובה: ואוו זה קל יותר, סינרגיה, הדג נחש ומטרופולין... זמר בנלאומי אהוב: שיווו די יש מלא. זמרת בנלאומית אהובה: אותו הדבר. להקה בנלאומית אהובה: פראמור, מטרו סטיישן, וי דה קינג, דה רסמוס, SP, GC, LP, מקפליי, מרון 5, PATD, דה סקריפט, דה מאין... יווו יש מלא די ;; שפה אהובה לשירים: אנגלית סגנון הכי אהוב: פאנק רוק, פאנק, רוק XD סגנון הכי פחות אהוב/ שנוא: סיגנון בריטני ספירס XD בלדות או קצבי: תאמת, שניהם, אבל זה גם תלוי אילו בלדות... אלקטרוני או אקוסטי: אקוסטי
וסתם שאלון: ~שאלות כלליות~ שם: ליאת גיל: 17 תאריך לידה: 23/5/91 גובה:
רוצה מכות? צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום כהה XD ~דברים אהובים~ להקה: שוב? זמר/ת: .... שחקן/ית: ג'ארד (זה מעל טיבי |ריר|) אוכל: צ'יפס, פסטה ופיצה בגד: ג'ינס. סתם חפץ בחדר: המיטה XD דיסק: כל הדיסקים שיש על המחשב / SP שאין על המחשב (של סנוו פאטרול לא סימפל פלאן XD) סרט: רובין הוד: גברים בגטקס...
אחד הטובים חדר בבית: החדר שלי ~מתי בפעם האחרונה...~ דיברת עם מישהו: אני עוד מדברת עם אנשים, במסן. אבל בעקרון היום בר העירה אותי ודיברנו בטלפון (היא דיברה אני ישנתי XD) שמעת מוזיקה: אני עוד שומעת... This Is The Life של אמי מקדונלד... נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: חחח ~טראומה~ // אממ סרט אצל חברה נחשב? - קאמפ רוק XD הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי.... תפוח ^^" הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה הספר האחרון שקראת: "מעורב ירושלמי" של ליאת משהו.. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "איזה ציור יפה יצא לי" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: סטיצ'י תושיטי יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? טישו תושיטי ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין - ויטרינה, שמאל- אוויר! קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סנוו פאטרול, פינל סטרוו קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה שלי- סטיצ'י האחרונה שהתקבלה- בר קחי את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? יומני הנסיכה. מה את לובשת כרגע? חולצה של HTF ומכנס של פומה XD מה את מתכננת לעשות כשתסיימי את השאלון? אמבטיה ~איזה... ~ מסטיק את בד"כ לועסת: פטל לימון קפה את שותה: לא שותה ואיזה תה: זה עם הקופסא הצהובה? משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: דיינר דאש, או שף אוף דה ייר...
יומן יש לך לבצפר (אם יש): של skelanimals מחשב יש לך: כחול XD מצלמה יש לך: אולימפוס
פלאפון יש לך: נוקיה 3100
סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: בגדים חדשיםםםםם פוטר של מיקימאוס מפוקס |ריר| ~כרגע.~ עם מי את מדברת בתוכנות המסרים? חברה שלי, דני. עם מי את מדברת בטלפון? לא מדברת מה את שומעת? Safri Duo - Rise איזה חלונות פתוחים לך במחשב? "פורום פראמור"(וכל שאר הלשוניות), שיחה עם דינדש, מדיה פלייר. מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי עם אנשים, יוטיוב, ציירתי. נהגת: לא התנשקת: אהא טסת לחו"ל: אהא ביזבזת את כל הכסף שלך: אהא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן ><" נשארת ער לילה שלם: אהא עבדת במשהו והרווחת כסף: יאפ ~זה או זה~ יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? גם וגם כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל ישראל או מקום אחר? גם וגם רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטריייים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב ומערכת ~סתם שאלות. ~ יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לילו יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב, לצייר, לשמוע מוזיקה, טלוויזיה. יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן ><" למה? כי אני שולחת מלא SMSים מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? SMSים... אבל לפעמים טוב יותר שיחות את מרגישה יפה? לא למה? כי אני בפיג'מה XD את ביישנית או פתוחה? אומרים לי שאני ממש לא ביישנית אבל אני כן ><" מה הצבע האהוב עליך? ירוק-אדום-שחור. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?... הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה יותר את מאושרת? כרגע, לא. היית פעם מאוהב? מאוהב לא, מאוהבת כן. כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2? כןןןןןןן מה את חושבת על העם הבריטי? מבטא מחרפן XD מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? :X ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכול חוץ מדברים לא כשרים XD למה? כי ככה זה. ספרי על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אתמול נגיד היה נחמד. צחוקים חברות קניות דברים כאלו XD

xXx Lilo xXx

New member
ההמשך... שתפוזונה לא שלח...../images/Emo29.gif

~מאמינה ב- ~ אלוהים? יאפ רוחות? נופ חיים שלאחר המוות? יאפ גלגול נשמות? אהא פיות? לא מלאכים? אה?! ערפדים? חחח לא. אבל זה מגניב אהבה ממבט ראשון? כע אהבה וירטואלית? נופ אהבה בשלט רחוק? אה?! יאייי זהווווו חופרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחח אוהבתותך
עפתי מהמחשב.

Emergency Exit

New member
חה חה

השאלונים האלה מהאינטרנט ושלי היה מקוריייייייייייי מהמוח הזדוני שלי! (והעייף והרקוב XD)

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif באמת שרציתי להמציא!

אבל היה בא לי להתעלל ולא היה לי כוח לחפור

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

תודה לך. מתעללת באנשים תמימים
חכי חכי.... זה יחזור אלייך כמו בומרנג
החיים יפים

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifחהחה. על לא דבר../images/Emo98.gif

ככה? מתנקמת?
וכן, רוב הזמן הם נחמדים+

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif חחח חופרת כמו שצריךXD

עוד הורדתי כמה חלקים
[השקעתי, גם העברתי ללשון נקבה!] חמודה את:)

Emergency Exit

New member
לא חפרת כמו שצריך!../images/Emo41.gif

ולי בכלל לא השקעת בשאלות כשאני היתי הקורבן! ליאת אני דורשת להיות הקורבן שוב!

למעלה