הקורבןןןןןן

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif איה!

מה ז"א לא השקעתי? זה בכלל לא נכון! ברור שהשקעתי גם לך! האשמות שווא! שערורייה! טוב סתם נסחפתי X: את מוזמנת גם לענות על השאלון, אני מרשה לך בתור פיצוי על העוגמת נפש
[ואני אקרא אותו!!!] [ואגיב!!!] [מישהי פה הדביקה אותי בריבוי סוגריים |גבות|]

נסטי XD

New member
שאלות!!!!

ליאתוש, מה קורה נששששששששמה? איך היה עם ליבי? נכון הוא מהמם? את רואה שאני עכשיו עם דמעות בעיניים בגלל שלא ראיתי אותו? XD אם היית שפן סלע, מה היית עושה? כמה רגליים יש למרבה רגליים? פוחדת מליצנים? מה הצבע האהוב עלייך? מה את רוצה ליומולדת? נכון תמרורים זה דבר סקסי ברמות? כמה שנים כבר לא היה לך אייסיקיו? קר אצלך בחדר? איך קוראים לאבא של מופסה? [כה, לאבא] מה היית עושה עם שקל וחצי? כמה מוח את חושבת שיש לי? את בעד סמים? את בעד סמורים? את בעד הומואים? את בעד נשים שמניקות לך מול העיניים ככה שאת רואה הכל? גמלך יש עטים מחברות [יעני חברה של מפעל] שאינלך מושג מהם ["תכשיטי שי" "חנן דיגן בגן!" ועוד..?] מה הספר האחרון שקראת וממש ממש אהבת? למה את כמעט ולא מחוברת למסן ולפייסבוק? איזה אייקון של תפוז הכי מאפיין אותך? ואייקון של המסן? רוצה שאלות מוזרות? נה, אני חולעליך ככה שהשאלות יהיו פחות חסרות היגיון...XD כמה שאלות את רוצה? בנית בית עם בונה פעם? נפלה לך שן ואכלת אותה בטעות? איך היה באיטליה? היית פעם בהונולולו? אמרו לך פעם "לכי לעזאזל", ולא ידעת שבאמת יש מקום כזה? איזה צבע הדפדפות שלך? רוצה שנסיים? טוף, סבבה חולעליך

xXx Lilo xXx

New member
תפוזונה מסרב לשלוח....(ניסיון 3)../images/Emo29.gif

ליאתוש, מה קורה נששששששששמה? הכול טוב ^^" איך היה עם ליבי? נכון הוא מהמם? לא ממש ראיתי אותו XD את רואה שאני עכשיו עם דמעות בעיניים בגלל שלא ראיתי אותו? XD לא, לא יכולה כ"כ לראות אותך XD אם היית שפן סלע, מה היית עושה? יושבת על סלע. כמה רגליים יש למרבה רגליים? 12? 6? פוחדת מליצנים? כן
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק-שחור-אדום. מה את רוצה ליומולדת? נמנמנמ גיטר הירו! נכון תמרורים זה דבר סקסי ברמות? לא. כמה שנים כבר לא היה לך אייסיקיו? ישלי עדיין XDDD קר אצלך בחדר? עכשיו, לא. איך קוראים לאבא של מופסה? [כה, לאבא] לא יודעת.... O_O" את יודעת? מה היית עושה עם שקל וחצי? קונה לך מסטיק בזוקה XD כמה מוח את חושבת שיש לי? יותר משלי יש XD את בעד סמים? לא. את בעד סמורים? אני לא חושבת... את בעד הומואים? שיהיה להם בכיף את בעד נשים שמניקות לך מול העיניים ככה שאת רואה הכל? לא XDDDD גמלך יש עטים מחברות [יעני חברה של מפעל] שאינלך מושג מהם ["תכשיטי שי" "חנן דיגן בגן!" ועוד..?] לא O_O ישלי של פילוט... 04 ^^ מה הספר האחרון שקראת וממש ממש אהבת?תיכון אבלון של מג קאבוט למה את כמעט ולא מחוברת למסן ולפייסבוק? סליחה? למסן אני 24/7 מחוברת. פייסבוק - כשממש ממש ממש משעמם ואין מה לעשות XD איזה אייקון של תפוז הכי מאפיין אותך?
.... אה ו
ואייקון של המסן?
רוצה שאלות מוזרות? לא כ"כ נה, אני חולעליך ככה שהשאלות יהיו פחות חסרות היגיון...XD אוי לא. כמה שאלות את רוצה? לא הרבה. בנית בית עם בונה פעם? לא. אבל רגע, בונה אל אמור לבנות סכר? נפלה לך שן ואכלת אותה בטעות? לא
(אם שאלת, זה אומר שזה קרה לך?) איך היה באיטליה? פצצות לגבות היית פעם בהונולולו? לא
אמרו לך פעם "לכי לעזאזל", ולא ידעת שבאמת יש מקום כזה? יש מקום כזה? איזה צבע הדפדפות שלך? לבן עם פסים כחולים רוצה שנסיים? סבבה. חולעליך גם
נשמה
תעשי חיים בטורקיה!!!!!!!!!11111111111אחדאחד

למעלה