../images/Emo26.gif
מה ה5 אלבומים הגדולים ביקום לדעתך? אני אגיד מההתחלה שעל שאלות של דירוגים כאלה ממש ממש קשה לי לענות, כי זה יותר מדי קשה בשבילי. כי פשוט הדברים האלה תמיד משתנים בהתאם לתקופה אצלי. ככה שממש בלתי אפשרי בשבילי לכתוב את 5 האלבומים הגדולים ביותר לדעתי, כי יש יותר מדי. ניסיתי למשל לפני כמה זמן לעשות רשימה של 100 אלבומי הסטודיו האהובים עלי, ופשוט לא יכולתי. היה לי ממש כואב להשאיר כל מיני בחוץ והיה ממש קשה לי עם הדירוג והכל. עם מוזיקה זה ממש ממש קשה לי
זה יותר מדי אהובים. עניין של תקופות, זה תמיד משתנה.
מה 5 הסרטים הגדולים ביקום לדעתך? גם פה זה ממש קשה לי כי יש המונים, אבל - עם סרטים יש לי 2 שאני יודע בביטחון גמור שהם הכי אהובים. מספר 1 שלי זה
"Untitled". גרסת הבמאי של "Almost Famous" של קמרון קרואו. הסרט שאני מחובר אליו ומבין אותו ביקום. כל ציטוט כמעט מהסרט הזה נוגע אלי אישית ואני פשוט מבין אותו, בגלל החיבור למוזיקה והכל. סרט כ"כ מקסים שכ"כ מחובר אלי אישית...מומלץ בחום לכל חובב מוזיקה ואנשים עם חיבור חזק למוזקה ואמנים, במיוחד בתקופה הקסומה שבה מתרחשת עלילת הסרט. הסרט מספר 2 שלי הוא
Fight Club. שהוא מבוסס על הספר האהוב עלי בכל הזמנים, של הסופר האהוב עלי (צ'אק פאולניק
), ומשחקים בסרט שחקנים מהאהובים עלי ביותר - אדוארד נורטון והלנה בונהם-קרטר, וביים את הסרט הבמאי האהוב עלי - דיוויד פינצ'ר.
מה 5 הספרים הגדולים ביקום לדעתך? וואי, ממש ממש קשה. אני אנסה: Fight Club (יש לי 2 עותקים של הספר, שאחד מהם הוא מוצר מאוד קרוב אלי שזה Hard Cover מהדורה ראשונה שלו חתומה ומוקדשת אישית על-ידי צ'אק פאולניק). Invisible Monsters The House of Sleep Hammer of the Gods: The Led Zeppelin Saga (
) וממש קשה לי לגבי חמישי...יש עוד של פאולניק שאני ממש אוהב, ויש עוד ביוגרפיות מוזיקה שאני ממש אוהב ועוד אחרים...אז נסתפק ב-4?
מה המשפט שתמיד רצית להגיד ולא מצאת הזדמנות (אם אתה צריך שאני אשאל משהו כדי שתגיד אז תגיד [את מה שאתה רוצה שאני אשאל לפני שאתה אומר מה רצית להגיד])? האמת שאין לי כזה נראה לי. אבל יש משפט שהוא ציטוט גם מהסרט האהוב עלי שאני מאוד אוהב להגיד. אתה רק צריך לשאול אותי שאלה כדי שאני אביא אותו (שהיא "What do you love about music?").
מה הדבר שהכי רצית לעשות ולא היתה לך הזדמנות לעשות? וואי, שאלה קשה (אני מאכזב את כל השאלות שלך כמעט
). לא חשבתי על זה כ"כ ואני חושב שעדיין יש לי הזדמנות לעשות דברים שאני רוצה. אבל אם נדבר על דברים שקרו, אז הייתי רוצה לחזור שנה וקצת אחורה ולהגיד דברים מסויימים למישהי, שפה זה כבר די אישי
הייתי אולי גם רוצה לחזור לגיל 15 ולשנות כמה דברים, אבל עדיף להסתכל על העתיד מאשר העבר.