הקורבן המזופלן/המזופלן המקורבן?

Shemesh161

New member
../images/Emo41.gifהקורבן המזופלן/המזופלן המקורבן? ../images/Emo41.gif

[אם כי לא נראה לי שקיימת מילה כזאת - מקורבן
.] ובכן, למי שלא מכיר- הקורבן זה משחק שכזה, שנועד כדי להכיר את חברי הפורום יותר. זו ההזדמנות שלכם להפציץ בשאלות, ואם אין לכם - תמציאו
. שאלות קבועות שיהיו:
להקה אהובה (מאוד
) חוצ מלד: וול, אין לי עוד. ונעבור לקורבן,כמובן- השבוע- תומר!
סיימתי לחפור, תהנו!
.

Anuerysm

New member
היי תומר

מה ה5 אלבומים הגדולים ביקום לדעתך? מה 5 הסרטים הגדולים ביקום לדעתך? מה 5 הספרים הדגולים ביקום לדעתך? מה המשפט שתמיד רצית להגיד ולא מצאת הזדמנות (אם אתה צריך שאני אשאל משהו כדי שתגיד אז תגיד [את מה שאתה רוצה שאני אשאל לפני שאתה אומר מה רצית להגיד])? מה הדבר שהכי רצית לעשות ולא היתה לך הזדמנות לעשות?

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

מה ה5 אלבומים הגדולים ביקום לדעתך? אני אגיד מההתחלה שעל שאלות של דירוגים כאלה ממש ממש קשה לי לענות, כי זה יותר מדי קשה בשבילי. כי פשוט הדברים האלה תמיד משתנים בהתאם לתקופה אצלי. ככה שממש בלתי אפשרי בשבילי לכתוב את 5 האלבומים הגדולים ביותר לדעתי, כי יש יותר מדי. ניסיתי למשל לפני כמה זמן לעשות רשימה של 100 אלבומי הסטודיו האהובים עלי, ופשוט לא יכולתי. היה לי ממש כואב להשאיר כל מיני בחוץ והיה ממש קשה לי עם הדירוג והכל. עם מוזיקה זה ממש ממש קשה לי
זה יותר מדי אהובים. עניין של תקופות, זה תמיד משתנה. מה 5 הסרטים הגדולים ביקום לדעתך? גם פה זה ממש קשה לי כי יש המונים, אבל - עם סרטים יש לי 2 שאני יודע בביטחון גמור שהם הכי אהובים. מספר 1 שלי זה "Untitled". גרסת הבמאי של "Almost Famous" של קמרון קרואו. הסרט שאני מחובר אליו ומבין אותו ביקום. כל ציטוט כמעט מהסרט הזה נוגע אלי אישית ואני פשוט מבין אותו, בגלל החיבור למוזיקה והכל. סרט כ"כ מקסים שכ"כ מחובר אלי אישית...מומלץ בחום לכל חובב מוזיקה ואנשים עם חיבור חזק למוזקה ואמנים, במיוחד בתקופה הקסומה שבה מתרחשת עלילת הסרט. הסרט מספר 2 שלי הוא Fight Club. שהוא מבוסס על הספר האהוב עלי בכל הזמנים, של הסופר האהוב עלי (צ'אק פאולניק
), ומשחקים בסרט שחקנים מהאהובים עלי ביותר - אדוארד נורטון והלנה בונהם-קרטר, וביים את הסרט הבמאי האהוב עלי - דיוויד פינצ'ר. מה 5 הספרים הגדולים ביקום לדעתך? וואי, ממש ממש קשה. אני אנסה: Fight Club (יש לי 2 עותקים של הספר, שאחד מהם הוא מוצר מאוד קרוב אלי שזה Hard Cover מהדורה ראשונה שלו חתומה ומוקדשת אישית על-ידי צ'אק פאולניק). Invisible Monsters The House of Sleep Hammer of the Gods: The Led Zeppelin Saga (
) וממש קשה לי לגבי חמישי...יש עוד של פאולניק שאני ממש אוהב, ויש עוד ביוגרפיות מוזיקה שאני ממש אוהב ועוד אחרים...אז נסתפק ב-4?
מה המשפט שתמיד רצית להגיד ולא מצאת הזדמנות (אם אתה צריך שאני אשאל משהו כדי שתגיד אז תגיד [את מה שאתה רוצה שאני אשאל לפני שאתה אומר מה רצית להגיד])? האמת שאין לי כזה נראה לי. אבל יש משפט שהוא ציטוט גם מהסרט האהוב עלי שאני מאוד אוהב להגיד. אתה רק צריך לשאול אותי שאלה כדי שאני אביא אותו (שהיא "What do you love about music?"). מה הדבר שהכי רצית לעשות ולא היתה לך הזדמנות לעשות? וואי, שאלה קשה (אני מאכזב את כל השאלות שלך כמעט
). לא חשבתי על זה כ"כ ואני חושב שעדיין יש לי הזדמנות לעשות דברים שאני רוצה. אבל אם נדבר על דברים שקרו, אז הייתי רוצה לחזור שנה וקצת אחורה ולהגיד דברים מסויימים למישהי, שפה זה כבר די אישי
הייתי אולי גם רוצה לחזור לגיל 15 ולשנות כמה דברים, אבל עדיף להסתכל על העתיד מאשר העבר.

Anuerysm

New member
לא היית רוצה להגיד דברים כמו

"זה נמצא למטה, במעבדה שלי"?!

M e n s R e a

New member
טוב, שאלו כבר מלא

אבל הנה אחת- האם יש סגנון, ז'אנר מוסיקלי, שאתה לא ממש מכיר, והיית רוצה להכיר? או לחלופין, שניסית ואמרת לעצמך-זה לא בשבילי?

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

האמת שכל מה שאני מתעניין בו אני מנסה. והיו כאלה שניסיתי ולא היו ממש בשבילי. לא יודע אם ז'אנר בדיוק...יש להקות למשל, גם מאוד מוכרות, שניסיתי ולא ממש היה לי חיבור איתם ולא עשו לי את זה. בדרך כלל מעניינית אותי אמנים ולא ז'אנרים מסויימים. ז'אנרים אם אני מתעניין בהם אני מנסה וקונה, כאלה שאני לא מכיר אולי, זה כאלה שאני לא כזה נמשך אליהם או מתעניין. אותו דבר עם אמנים...צריכה לבוא לי המשיכה ואז אני מנסה. אני עדיין דוגל בקסם של לקנות אלבום של להקה\אמן שאתה לא מכיר עדיין, אבל מתעניין בזה, לפתוח את האלבום ולגלות אותו בפעם הראשונה... אבל זה יותר עם רצון הכרה של אמנים מאשר ז'אנרים. פשוט יש ז'אנרים שאני יודע שאני לא אוהב או נמשך אליהם ממש.

JumpInTheFire

New member
אוהו, גאון הדור

מה שלומך? איפה אתה גר? מה אתה עושה בחיים? איך החיים? מה הלהקה/ות האהובות עליך? מאיזה גיל אתה שומע אותן? מאיפה כל הידע העצום הזה במוסיקה? מרוצה מהתמונה שלך בת.ז? מה המאכל האהוב עליך? השתיה המועדפת עליך (לא אלכוהול)? השתיה המועדפת עליך (כן אלכוהול)? כמה שפות אתה דובר? איזה? איפה נולדת? כמה פעמים ביקרת בחו"ל? איזו ארץ הכי אהבת? מה אתה עושה בזמנך הפנוי? חלק מהשאלות סתם טיפשיות.. לא נורא..

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

מה שלומך? טוב תודה. איפה אתה גר? גבעת שמואל. מה אתה עושה בחיים? עובד בהוצאת ספרים וסיימתי לא מזמן קורס איור שאולי אמשיך בכיוון הזה. איך החיים? They got up and downs, you know. But ok
מה הלהקה/ות האהובות עליך? הבאתי רשימה מסויימת לתקופה הנוכחית בתגובה לשאלות הקבועות. אבל אם לתת שם של אמן\להקה אחת בלבד, אז The Black Crowes. שהם הלהקה האהובה עלי כיום. מאיזה גיל אתה שומע אותן? אני אענה ברשותך רק על ה-Crowes, כי זה ייקח קצת זמן וזיכרון שכבר אין לי בטח על כל הלהקות\אמנים אחרים
את ה-Crowes הכרתי לראשונה בגיל 22, לא לפני כזה הרבה זמן. ופשוט היה לי איתם חיבור כזה של אהבה משמיעה ראשונה. חיבור אישי שקשה להסביר. מאיפה כל הידע העצום הזה במוסיקה? קודם כל תודה, אבל לא הייתי אומר ידע עצום. אולי בסגנונות היותר קרובים אלי. וזה פשוט בגלל שמגיל קטן אם אני אוהב משהו אני תמיד הלכתי איתו עד הסוף. זה בהרבה דברים אצלי ובמיוחד במוזיקה. כשאני אוהב אמן או להקה מסויימת אני פשוט אוטומטית ממש מתעניין בהם, קורא הרבה, קונה כמובן את כל האלבומים וכדומה בדרך כלל, ופשוט מתעמק בהם בגלל האהבה וזה בא לי אוטומטי. ככה זה אצלי עם דברים שאני באמת אוהב
מרוצה מהתמונה שלך בת.ז? לא. אני בכל מקרה נראה צעיר מאוד מגילי, ושם זה נראה ממש ממש קטן... מה המאכל האהוב עליך? קשה. אוכל איטלקי משער. פיצות\פסטות. השתיה המועדפת עליך (לא אלכוהול)? קולה. השתיה המועדפת עליך (כן אלכוהול)? אני לא ממש שותה הרבה, אבל הגעתי למסקנה ש-לף בראון זו הבירה האהובה עלי. כמה שפות אתה דובר? 2. איזה? עברית, אנגלית. איפה נולדת? בלינסון, פ"ת. כמה פעמים ביקרת בחו"ל? 4 ואני אפילו אפרט: 1999 - טיול משפחתי לאנגליה (לונדון+מנצ'סטר). 2000 - נסיעה למשחק פתיחת העונה של איאקס באמסטרדם, עם אבא ודודים. 2006 - נסיעה עם חבר ל-3 הופעות של ה-Black Crowes בלונדון. 2007 - נסיעה עם חברים ל-3 הופעות של אירוסמית' בגרמניה (פרנקפורט, קארלסרו, מינכן). איזו ארץ הכי אהבת? יש לי פינה חמה בלב ללונדון, כי גם הגשמתי שם חלום פעם ראשונה וגם ביקרתי שם פעמיים ואני אוהב את העיר. אז אני אבחר את אנגליה. למרות שהיה ממש כיף בגרמניה גם (ולהיות שם ב-3 ערים שונות). מה אתה עושה בזמנך הפנוי? מוזיקה, סרטים, קורא, מצייר לפעמים...פה ושם. דברים רגילים.

JumpInTheFire

New member
עוד אחד שלא מרוצה מהתמונה שלו בת.ז ../images/Emo6.gif

יש מישהו שכן? אחלה תשובות

FunkyMonk

New member
אני מציע

שתחכו קצת עם השאלות.. הוא עוד לא התחיל לענות וכבר יש לו פה איזה 30.. חכו קודם שהוא יענה ואז תשאלו עוד.. ככה שזה לא יבוא אליו בבום.

AeroTom

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

אני אענה קודם בכלליות לשאלות הקבועות: גיל: עדיין 24 (אני בהכחשה ש-25 נמצא מעבר לפינה...) תחביבים עיקריים: מוזיקה, אוספי מוזיקה, קולנוע, ספרים, ציור... להקה אהובה (מאוד) חוצ מלד: יש המוני להקות ואמנים אהובים (מאוד!) חוץ מ-לד... אנסה להביא רשימה כלשהיא של האמנים הכי קרובים אלי כיום: (יש עוד כמה וכמה כמובן, אבל פחות בולטים כרגע) Aerosmith Allman Brothers Band The Animals The Band The Black Crowes Blind Faith Bob Dylan The Byrds Chris Robinson Cream Creedence Clearwater Revival Crosby, Stills & Nash Crosby, Stills, Nash & Young Derek And The Dominos Derek Trucks Band The Doors Eric Clapton Peter Green's Fleetwood Mac The Flying Burrito Btorhers Free Gram Parsons The Grease Band Grateful Dead Humble Pie Big Brother And The Holding Company Janis Joplin Jeff Beck Jimi Hendrix Jimmy Page Joe Perry John Paul Jones The Kinks Little Feat Lynyrd Skynyrd Marc Ford Neil Young Rich Robinson Robert Plant The Rolling Stones Ten Years After Tom Petty / Heartbreakers The Traveling Wilburys The Who The Yardbirds

M e n s R e a

New member
חחח, מוכר לי, לגבי הגיל

אני עד ליום ההולדת אמרתי שאני בן 24. יכול להיות שהגענו לגיל הזה, שבו כבר לא נעים לדבר על הגיל?

AeroTom

New member
לי זה נראה מוזר

שהגעתי לגיל הזה. לא יודע. יש איזה שהוא פחד מההתקרבות ל-30 שמתחיל איפה שהוא בתחילת שנות ה-20. נראה לי פשוט מוזר שאני מתקרב ל-25, כי נראה שה- 5-6 שנים האחרונות עברו ממש ממש מהר. למה אני גם אף פעם לא מסתכל על גיל כ"כ. אני יכול לנהל שיחות מעניינות בכיף עם בנים\בנות בגיל 27 וגם בגיל 15-16...זה תלוי באישיות\בגרות כמובן, אבל אני מאלה שפחות מסתכלים על גיל ויותר על החיבור פשוט (בלי הגזמות כמובן של הפרשים ממש גדולים). אז לפעמים שאני מדבר עם מישהו\י ואז אחר כך שם לב פתאום שאני גדול ממנו\ה ב-10 שנים כמעט, זה נראה קצת מוזר. אז מרגיש קצת מבוגר לפעמים, אבל זה לטוב ולרע

SaintJohn

New member
גם לי היה את הפחד מההתקרבות ל-30

וגם אצלי זה היה בסביבות גיל 24-25. זה עדיין קיים, אבל מאז עלתה בי מידה מסויימת של השלמה עם הגיל הזה.

למעלה