הקורבן המזופלן/המזופלן המקורבן?

Shemesh161

New member
../images/Emo122.gifשאלו כבר הרבה,

אבל אני אשתדל להיות יצירתית... היית פעם בהופעה של להקה\ אמן כלשהו וממש התחרטת על זה? יש איזו להקה\ אמן שנהגת לשמוע פעם ואתה כבר כמעט ולא שומע? יש תחום שהיית רוצה ללמוד לעומק? (או אתה לומד
) וול...אין לי עוד, אבל אני חייבת להגיד - כל הכבוד על כל הידע

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

תודה קודם כל. היית פעם בהופעה של להקה\ אמן כלשהו וממש התחרטת על זה? לא הייתי בהרבה הופעות בחיי, כי רוב האמנים שאני אוהב או שלא ממש קיימים כבר או שלא ממש מופיעים קרוב לבית...הייתי פעם באיזו הופעת מחווה שלא הייתה משהו, אבל לא התחרטתי על זה, כי הייתי עם חברים טובים והיה מאוד מהנה ומשעשע. אני לא חושב שיהיה סיכוי שאהיה בהופעה כיום ואתאכזב, כי אני די הולך ומשקיע רק בהופעות של כאלה שאני מכיר ואוהב. יש איזו להקה\ אמן שנהגת לשמוע פעם ואתה כבר כמעט ולא שומע? אממ...Guns N Roses אולי. יש לי עדיין את כל האלבומים כמובן, הם היו הלהקה השניה שלי אחרי אירוסמית' לפני הרבה שנים. אבל כיום אני לא ממש שומע אותם. למרות שאני עדיין נהנה בהחלט מרוב הדברים שלהם שאני שומע היום כשזה קורה (בדרך כלל כשהאייפוד על Random ומגיע שיר שלהם. למשל לפני כמה זמן שמתי אותו ככה והגיע Breakdown שמאוד נהנתי ממנו אחרי הרבה זמן). אבל המון המון זמן לא הכנסתי אלבום שלהם לשמיעה. יש תחום שהיית רוצה ללמוד לעומק? לימודים זה קצת בעייתי אצלי, כי אני תמיד מחפש את עצמי שם. אז אין לי תשובה לזה. אם הייתי יודע ספציפית את התחום, הייתי עושה את זה כבר
אבל אולי זה יהיה משהו בתחום האומנות שאני מתעסק בו.

microbe15

New member
הממממ

האם היית שומע פעם פופ בזוי, טייק דאת, באקסטריט בויז וכו', או שבאת מבית טוב והתחלת ישר ממוזיקה טובה?

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

היו לי כמה שלדים בארון בילדותי...
בגילאים 10-13 ככה הייתי שומע קצת זבל (היו לי כמה אוספים כאלה ירודים של להיטים עכשוויים וכו'...). אבל לא ממש התעמקתי בזה. די מהר נמאס לי מזה והבנתי שאין פה משהו אמיתי ושזה לא בשבילי. אחרי שעזבתי בית ספר בגיל 15 *אז* כל הרומן האמיתי עם מוזיקה התחיל. ייתכן שזה היה היציאה מהחברה סביבי וזה שאני יותר לבד שגרמה לי למצוא באמת את הדברים שקרובים אלי שאני באמת אוהב. ככה לפחות אני חושב...היה בזה משהו. אני לא בטוח שחיבורים אישיים כאלה למוזיקה ואמנים היו קורים אם הייתי נשאר מוקף בסביבה אחרת ולא מוצא את זה לבד. אבל אי אפשר לדעת...

Aeroguy

New member
Although I know you so very good

I'll join the game and ask you a question: These days, if you have a crappy day, and you know that only THIS album will make you smile... which album would it be?

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

וואי, שאלה טובה...לא חשבתי תמצא משהו לשאול אותי (אתם מסתכלים פה על הבן-אדם שכנראה הכי מכיר אותי בעולם). אממ...קשה לי לבחור אחד שמרומם את רוחי בימים אלו, כי תמיד יש כמה וכמה שיכולים לעשות זאת. אני ברשותך אקח 3 שקשורים לאותה המשפחה: Amorica של הקרואוז (יש בו גם שירים אדירים קצביים לשיפור מצב הרוח וגם שירים כ"כ עמוקים\מרגשים\נוגעים כמו Ballad, Cursed Diamond, Descending, שפשוט מתאימים לך בול למצב רוח אחר ואתה מרגיש חיבור כ"כ גדול למילים שלהם וההרגשה...אתה יודע על מה אני מדבר
). ה-Instant Live של ההופעה הראשונה בלונדון (ה-DVD של זה ושל Untitled הם ה-2 דברים שאני תמיד הכי רוצה להכניס לראות כשיש לי הרגשה כללית ירודה). ו-This Magnificent Distance, האלבום השני המופלא של כריס (יש משהו באלבום הזה שגורם לי למשהו טוב גם כשאני בהרגשה טובה וגם בהרגשה פחות טובה. יש לו אפקטים להכל. העומק של השירים שם והרגש שיוצא מכמה מהם גם, פשוט מתאימים לך לכל מצב כמעט).

למעלה