הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo41.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif

אוקי, אז הקורבן השבועי שלנו היא...
D ReNeGaDe
הלא הוא עומרי:] באמא'שכם תשתפו פעולה ותשאלו שאלות!

CheN Y

New member
סופסוף עומרייי

אבל מי ישאל אותך את השאלות המוזרות האלה?חחח אתה תמיד שואל אותן מה נשמע? מאיזה אזור בארץ? צבע חולצה? מי איתך בבית? מה אכלת לאחרונה? עם מי דיברת בפעם האחרונה? מדבר עם אנשים במסנג'ר\אייסיקיו? אם כן, אז עם מי? מנגן על משהו? באיזה עוד קומונות\פורומים אתה נמצא? להקה אהובה חוץ מדה יוזד? שחור או אפור? כחול או אדום? ירוק או צהוב? מלפפון או עגבניה? לשמוע 24 שעות בריטני או לאכול תחת של חזיר? Cradle או Children? כדורסל או כדורגל? מתכוון לעבוד בחופש? מצייר [אני יודעת שכןן]? אז צרף ציור. עכשיווו. מיד. הוא כישרוני. באמת. D:

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gif~.~

אני רק מקווה שלא ייתנקמו בי :S מה נשמע? אמ.. כרגע לא משהו, אמא שלי מגעילה..
מאיזה אזור בארץ? מרכז, ראשל"צ צבע חולצה? שחור מי איתך בבית? כל המשפחה [הורים ו2 אחיות] מה אכלת לאחרונה? שקדים.. [?] עם מי דיברת בפעם האחרונה? אמא שלי *מגלגל עיניים* מדבר עם אנשים במסנג'ר\אייסיקיו? לא. מנגן על משהו? קצת גיטרה פעם ופסנתר בעתיד..
באיזה עוד קומונות\פורומים אתה נמצא? אין להקה אהובה חוץ מדה יוזד? cradle of filth, coldplay שחור או אפור? שחור כחול או אדום? תלוי איזה אבל בעיקרון כחול ירוק או צהוב? ירוק {!} מלפפון או עגבניה? מלפפון
[חמוץ אם אפשר..
] לשמוע 24 שעות בריטני או לאכול תחת של חזיר? חזיר, נו.. בייקון.. Cradle או Children? קריידל, לא שמעתי את צ'ילדרן אף פעם. כדורסל או כדורגל? בלעכ, אני שונא כדורגל. מתכוון לעבוד בחופש? אם אני אמצא עבודה >.> מצייר [אני יודעת שכןן]? כן......... אז צרף ציור. נו טוב אני אחפש
עכשיווו. נו רק רגע אני מוציא ת'דיסק מיד. נו אבל מחקנו את כל המחשב!! הוא כישרוני. תודה.. באמת. טוב הנה
הגוון צהוב כזה בגלל ששיפרתי את החדות בפוטושופ..

MyMystery

New member
הייי!!../images/Emo203.gif

מה? למה? איך? מדוע? איפה? מתי? מה השעה? היום באת לביצפר? מה צבע החולצה שאתה לובש? והמכנסיים? והחתול האחרון שראית? מה הדבר האחרון שאכלת? מתי אכלת גלידה פעם אחרונה? מתי? איזו? מתי פעם אחרונה ראית גזר? ומתי אכלת? איזה שיר אתה שומע? באיזה שעה קמת היום? מה צבע עיניים שלך? גובה? תאריך לידה? אדום או שחור? סגול או שחור? אדום או סגול? תה או קפה? גלידה או ארטיק? קיץ או חורף? 12 בצהריים או בלילה? יש'ך דיסקים מקוריים? מה הדיסק האחרון שקנית? רצית לזרוק על מישהו כיסא היום? אתה מדבר עם מישהו במסנ כרגע? אתה יודע מהזה יחמור? יש לך אמפי3? ויש לו אוזניות? וסוללות? (כי לי אין ;[ ) מחר תעודות! (תגובה): מה הקליפ האחרון שראית? מתי ראית טלוויזיה פעם אחרונה? מתי אכלת פיצה פעם אחרונה? מתי אכלת במקדונלדס פעם אחרונה? אתה אוהב פרות? מה החיה האהובה עליך? כמה אנשים מחוברים אצלך במסנ\אייסי? כמה אנשים לא מחוברים אצלך במסנ\אייסי? משעמם? בא לך שאני אסיים? למה? מה תעשה אחרי זה? מה עשית לפני זה? מתי פעם אחרונה נסעת לחו"ל? לאן? תכתוב לפחות 5 דברים שעשית היום:(מצידי תכתוב ישבתי על כיסא) כתוב לפחות 5 להקות אהובות עליך: נמנמ ביי אין לי עוד שאלות טיפשות

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gif hello!

מה? שום דבר.. למה? ככה [?] איך? צעד אחרי צעד [?] מדוע? שוב ככה [?] איפה? סוף העולם שמאלה [?] מתי? 17/03/07 מה השעה? 9 וחצי בערך היום באת לביצפר? היום היום האחרון, אני מתחיל ב 11 וחוזר ב 12 D: מה צבע החולצה שאתה לובש? שחור והמכנסיים? כחול והחתול האחרון שראית? אפור.. :( מה הדבר האחרון שאכלת? מן המבורגר כזה... [הם לפחות טענו שזה המבורגר :S מתי אכלת גלידה פעם אחרונה? לפני יומיים מתי? אממ... 11 בבוקר, לא היה לנו מה לעשות בבצפר
איזו? אני חושב שזה היה משו עם מקופלת.. [זה לא היה גלידה שלי, אני סתם גנבתי D: ] מתי פעם אחרונה ראית גזר? אתמול, במנה חמה. ומתי אכלת? אתמול, במנה חמה
איזה שיר אתה שומע? כרכע all that i'v got באיזה שעה קמת היום? אממממ... אני חושב 7 וחצי או 8 אבל נשארתי במיטה עד 9 בערך... מה צבע עיניים שלך? חום גובה? מטר 70 ומשהו תאריך לידה? 5 דצמבר 91 אדום או שחור? מממ.... סגול או שחור? שחור אדום או סגול? אדום תה או קפה? תה, או נסקפה
גלידה או ארטיק? גלידה קיץ או חורף? חורף כמובן! 12 בצהריים או בלילה? לילה!
יש'ך דיסקים מקוריים? אממ... אני חושב שלא, אולי של משחקים.. מה הדיסק האחרון שקנית? אין לי מושג רצית לזרוק על מישהו כיסא היום? היום עוד לא יצא לי, עדיין מוקדם אבל אני מאמין שזה כבר יגיע אתה מדבר עם מישהו במסנ כרגע? לא.. אתה יודע מהזה יחמור? לא..
יש לך אמפי3? כן, צריך ללכת לקחת אותוD: סיימו לתקן אותו! ויש לו אוזניות? כן........ וסוללות? לא
(כי לי אין ;[ ) מחר תעודות! (תגובה): לא נכון, היום תעודות
בלעכ.. למה חייבים לקחת אותן? מה הקליפ האחרון שראית? מממממממ...... השיר ההוא של fai מתי ראית טלוויזיה פעם אחרונה?אני חושב שלפני יומיים מתי אכלת פיצה פעם אחרונה? לפני יומיים, אבל גם זאת לא הייתה פיצה שלי מתי אכלת במקדונלדס פעם אחרונה? הו, לפני המון זמן.. אתה אוהב פרות? הן בסדר מה החיה האהובה עליך? חתול כמה אנשים מחוברים אצלך במסנ\אייסי? נו את מאלצת אותי להתגבר על העצלות.. 10 כמה אנשים לא מחוברים אצלך במסנ\אייסי? 50 משעמם? לא ממש.. בא לך שאני אסיים? לא למה? כי זה מעביר לי ת'זמן מה תעשה אחרי זה? אתארגן לבצפר או ו כזה... מה עשית לפני זה? חיפשתי מה לעשות מתי פעם אחרונה נסעת לחו"ל? כיתה ה' לאן? טורקיה תכתוב לפחות 5 דברים שעשית היום:(מצידי תכתוב ישבתי על כיסא) אממ... קמתי מהמיטה, השתנתי, הפעלתי ת'מחשב, חשבתי יותר מדי, והתחברתי למסן בגללך}-[ כתוב לפחות 5 להקות אהובות עליך: לוידע אם יש 5... the used cradle of filth coldplay ממ... אין ממש עוד להקות שאני שומע קבוע.. :S נמנמ ביי אין לי עוד שאלות טיפשות ביי...

MyMystery

New member
חעחעחע../images/Emo203.gif

עיצבנתי אותך? >< לא נורא נתגבר, לא? D: חחחחח יחמור זאת חיה שדומה לאייל :] סופסוף מישהו שמעדיף חתולים DDDD: וד"א יש לך קצת אנשים במסנ X_____X

tomact

New member
אני מתנקם בשם כל הפורום

אולי השאלות יהיו מוקרות לך מאיאפשהו
מה קורה? מאיפה? בת כמה? איזה כיתה? יש אחים\ות? חיות מחמד כלשהן? צבע אהוב? מה צבע הקירות בחדר שלך? מה הצבע העיקרי בארון שלך? יש לך חדר משלך? את אוהבת חומוס? את אוהבת מלפפונים חמוצים? את אוהבת חרקים? מה השיר האהוב עליך? מה הלהקה האהובה עליך? מי הסלב' השנוא עליך? שיעור אהוב? שיעור שנוא? את מאמינה באלוהים? את יהודייה? את אנטישמית? את גזענית? את שונאת זרים? את קלסטרופובית >< ? את הומופובית << ? את פדופילית? את נקרופילית? את זאופילית? איזה צבע השיער שלך? איזה צבע העיניים שלך? מה את לובשת? את אוהבת לאכול שניצלים? את אוהבת לעשות דברים אחרים עם שניצלים? את אוהבת עכברים? את אוהבת לאכול עכברים? את אוהבת חצילים :S ? מה יש לך בכיסים? האם אי פעם... הרגת מישהו? לקחת סמים? השתכרת? שאבת אבק מהרצפה כי לא היה לך כח לטאטא? מכרת את עצמך? הלכת עם אותם בגדים יומיים ברצף? לא התקלחת המון זמן עד שהרחת את הסירחון של עצמך? הופעת על במה? נשכת מישהו? ננשכת ע"י מישהו? ננשכת ע"י משהו? גירשו אותך מבית של מישהו? ומהבית שלך? כלליות: מה שלומך? מאיפה את? בת כמה את? איזה כיתה? אוהבת חיות? אוהבת חומוס? אוהבת מלפפונים חמוצים? יש לך חייה בבית? יש לך אחים\יות? מה הדבר הכי מוזר שאכלת? מה הדבר הכי מוזר שנתת למישהו אחר לאכול? את מבינה את המסר השטני שבמילת הנושא? מי הלהקה האהוב עליך? מה סוג המוזיקה האהוב עליך? מה הצבע האהוב עליך? איזה צבע הקירות בחדר שלך? עם מי את הכי אוהבת לדבר? מה את הכי אוהבת ללבוש? מה את הכי אוהבת לאכול? מי הסלב הכי שנוא עליך? מי הסלב הכי אהוב עליך? מה השיעור הכי אהוב עליך בבי"ס חוץ מספורט[חע, מנעתי ממך להגיד שה"אין שיעור" הוא הכי אהוב עליך!] מי איתך בבית? מה השעה האהובה עליך? השאלון שלי מטריד אותך איכשהו? בהנחה שאת לובשת משהו, מה את לובשת? איזה צבע הבגדים שלך? איפה את הכי אוהבת להיות? מאמינה באמונות תפלות? את יהודייה\נוצרייה\מוסלמית\בודהיסטית\חסרת דת\ משהו אחר....? מאמינה באלוהים? מאמינה באל אחר? מאמינה שרוחות קיימות? מאמינה שהשטן קיים? סוגדת למשהו\מישהו? מה התוכנית טלויזיה האהובה עליך? מה השיר האהוב עליך? האם איי פעם..... השתכרת? לקחת סמים? הרגת מישהו? איימת על מישהו עם כלי נשק? כמעט הרגת מישהו? רצית להרוג מישהו? צרחת על ההורים שלך? הרבת להורים שלך? צרחת על מורה? הכנסת מכות לבת מינך? הרגת חיה? צקחת עד שכאבה לך הבטן? בכית מרוב צחוק? בכית מרוב אושר? צחקת על סבל של מישהו אחר? חשבת שאת שווה פחות ממישהו אחר? חשבת שאת הכי טובה מכולם? חשבת שאת משוגעת? רצית עזרה מקצועית? רצו לתת לך עזרה מקצועית? ברחת מהבית? גנבת משהו? הפצת שמועה לא נכונה? עשית מעצמך צחוק בציבור בכוונה? הייתה לך פאלה נוראית? הופעת איפשהו? צבעת דפים שלמים מרוב שיעמום שלכבר לא ראו לבן? הרבצת לעצמך? זה או זה: קיץ או חורף? ים או בריכה? ביסלי או במבה? חטיפים או ממתקים? ירוק או כתום? יום או לילה? חושך או אור? מכונית או אופנוע? עם נעליים או יכפה? פורים או ל"ג בעומר? סוכות או חנוכה? שחור או לבן? חמוץ או מתוק? סינים או יפנים? אמריקאים או אירופאים? בארץ צפון או דרום? חו"ל או הארץ? מלפפון או עגבניה? חעחע או חהחה? טוב משעמם לי ונגמרו לי השאלות.. את שמחה? כדאי שאני אפסיק לא? היי היי, אני עומרי דרך אגב [אם לא ידעת ] טוב נעבור לחקירה: אז מה, את באה לכאן הרבה*סתם סתם *? מה שלומך? איך היה בבצפר? איזה כיתה את? מה שמך בישראל? ובחו"ל? מאיפה את? מכירה מישו מהפורום אישית? יש לך אחיות\אחים? אוהבת חיות? אוהבת צ'יפס? אוהבת מלפפונים חמוצים? את משועשעת כרגע? מי איתך בבית? יש לך חבר? יש לך חברה? מה יש לך בכיסים? יש לך בכלל כיסים? מה את בכלל לובשת[בהנחה שאת לובשת...]? יש לך תאוריה כלשהי? בא לך לשתף אותי? בא לך להרביץ לאחותי הגדולה בשבילי? את משתמשת בבושם כלשהו? איזה? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מעריצה מישהו\י משהו? מכורה למשהו? מה את שונאת באנשים? מה הלהקה האהובה עליך? מה השיר האהוב עליך? מה מתנגן לך בראש עכשיו? מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת קוראת את המילה "לסביות"? מה את חושבת על נטיות מיניות למיניהן? מה את חושבת על נטיות נפשיות למינהין? יש לך חיים? יש לך מה לעשות בחיים? מה את עושה בשבועות? ובפורים? ופסח? ול"ג בעומר? והלווין [halloween]? וחג המולד? ופסחא? את מאמינה בסנטה קלאוס? ובארנב הפסחא? ופיית השיניים? מאמינה ברוחות רפאים? פיות ושדונים וכאלה? מאמינה באלוהים? את יהודייה לפי התעודת זהות? את רואה בעצמך יהודייה? את סוגדת למשהו? את שונאת אוכל מסויים? איזה צבע הנעליים שלך? איזה צבע הציפורניים שלך? את חושבת לפני שאת מדברת? את חושבת לפני שאת מוציאה בגד מהארון או שאת שולפת את הדבר הראשון בערימה? מי האדם האחרון שדיברת איתו? נהנת מהשיחה? את שומרת דברים שבחיים לא תשתמשי בהם רק כי קשה לך להפרד מהם? את ילדה מסודרת או מבולגנת? מה הצבע האהוב עליך? באיזה צבע הקירות בחדר שלך? יש לך חיות כלשהן? את עצלנית? את רצה מהר? את רצה בכלל? את אוהבת ספורט? יש לך איזשהו חוג? את אוהבת את עצמך? יש לך ביטחון עצמי? את אוהבת מישהו אחר? את בנאדם אכפתי? קל להצחיק אותך? הרגת פעם מישהו? כמעט הרגת פעם מישהו? את מעשנת? לקחת פעם סמים? גנבת? שיקרת בנוגע למשהו חשוב? חשבת שאת משתגעת? היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? היית אצל ווטרינר? את אוהבת שמציקים לך? את אוהבת להציק לאנשים אחרים? את אוהבת חיבוקים? את אוהבת נשיקות? את רוצה להרביץ לי בגלל השאלון הארוך שלי? גם את חושבת שהתעלתי על עצמי בקשר לאורך שלו? גם את חושבת שכדאי שאני אעצור כאן? טוב נוף לפחות נהנת? גם אם לא, לא נורא, אני בטוח שתוכלי להתגבר תלתןשאלות כלליות: אתה זכר? אתה בטוח? אולי כדאי שתבדוק שוב? יש לך חיה כלשהי בבית? יש לך אחים או אחיות? מה התאריך יומולדת? מה הלהקה האהובה עליך חוץ מדה יוזד? היית פעם בחול? אם כן אז איפה? אתה אוהב חומוס[בע]? אתה אוהב מלפפונים חמוצים:]? אתה אוהב את החזירים המעופפים שחולים בשפעת העופות והפרה המשוגעת שנמצאים על הנעליים של גילי? יש לך תאוריה לגבי הווצרות העולם? יש לך תאוריה כלשהי? יש לך חיים? במה אתה נוגע כשאתה מושיט את הידיים לצדדים? מה נמצא מאחוריך? אתה מאמין באלוהים? אתה מעדיף בנות או בנים[במיטה כאילו..]? מה המבחן הבא שלך? אתה אוהב בצפר? אתה אוהב חיות? מי המורה השנוא\ה עליך? מי המורה האהוב\ה עליך? מה השיר האהוב עליך כרגע? מה השיר הראשון ברשימת השמעה שלך? יש לך MP3 או אייפוד או משו כזה? אם כן, מה השיר הראשון? מה השיר האחרון? מה השיר האהוב עליך של דה יוזד? מה האלבום האהוב עליך? שאלות או: צ'יפס או שניצל? טלויזיה או מחשב? חמוץ או מתוק? מלוח או חריף? ירוק או כתום? אור או חושך? יום או לילה? חורף אביב סתיו או קיץ? סוכות או חנוכה? דברים שעליך: מה יש לך בכיסים? עם מי הייתה השיחה הנכנסת האחרונה? והשיחה היוצאת? יש לך ציורים\קישקושים על הגוף? יש לך משקפיים של ראייה? כמה זמן כבר לא הסתפרת? איך היה? באמת הגעת עד לפה? עכשיו אתה מבין איך הרגשנו יא פוחז.

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifבלעעעכ!

לך תזיין כבשים נכות
אני כבר אענה על זה יותר מאוחר, זה ייקח לי שעות!

tomact

New member
פעם רכבתי שאלון עם 430 שאלות לבלוג

לקח לי ממש הרבה זמן לענות עליו... [חסר חיים שכמוני]

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gif נו שיהיה...

כן אני באמת עונה על כל זה, ואם מישהו מעוניין אז הוא מוזמן לעבור על זה. אולי עוד תגלו עלי דברים שלא ידעתם.... וסיננתי את השאלות שחזרו על עצמן... מה קורה? חרטא מאיפה? ראשל"צ בת כמה? 14 איזה כיתה? ט יש אחים\ות? 2 אחיות חיות מחמד כלשהן? דגים צבע אהוב? כחול ירוק כתום... מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן מה הצבע העיקרי בארון שלך? שחור יש לך חדר משלך? כן את אוהבת חומוס? בעעעע את אוהבת מלפפונים חמוצים? כן את אוהבת חרקים? כל עוד הם קטנים מה השיר האהוב עליך? כרגע warning sign - coldplay מה הלהקה האהובה עליך? דה יוזד מי הסלב' השנוא עליך? מריה קארי אני חושב שיעור אהוב? תנ"ך שיעור שנוא? מתמטיקה את מאמינה באלוהים? אני מאמין שאחד כזה קיים את יהודייה? לוידע, הת"ז אומרת שכן.. את אנטישמית? *אהממיהודוןאהההממממממממממ.......* לא
את גזענית? לא, אני רק שונא רוסים אתיופים רומנים פולניים מרוקאים עירקיים מזרח תיכוניים, כאלה שבאים מהמזרח הרחוק, אמריקאים, לטיניים, ואוסטרליים... אה וגם אסקימואים. את שונאת זרים? תלוי מי את קלסטרופובית >< ? לא את הומופובית << ? ממש לא את פדופילית? לפעמים את נקרופילית? מממ... עוד לא יצא לי להתנסות את זאופילית? בלעכס בעעע... !! איזה צבע השיער שלך? חום מגעיל כזה איזה צבע העיניים שלך? חום מה את לובשת? חולצה מכנס גרביים ותחתונים את אוהבת לאכול שניצלים? כן את אוהבת לעשות דברים אחרים עם שניצלים? לדפוק אותם
את אוהבת עכברים? הם חביבים את אוהבת לאכול עכברים? לא >> את אוהבת חצילים :S ? יאק מה יש לך בכיסים? כלום האם אי פעם... הרגת מישהו? לא לקחת סמים? לא השתכרת? בערך שאבת אבק מהרצפה כי לא היה לך כח לטאטא? לא מכרת את עצמך? כן *מגלגל עיניים* הלכת עם אותם בגדים יומיים ברצף? כן, בחופש שלא יצאתי מהבית לא התקלחת המון זמן עד שהרחת את הסירחון של עצמך? איככ לא הופעת על במה? כן, מסיבות סיום וכאלה נשכת מישהו? כמובן ננשכת ע"י מישהו?נו איך לא? ננשכת ע"י משהו? כן, תוכי, כלב.. גירשו אותך מבית של מישהו? כן, חבר, שכנה ומהבית שלך? כן, אחותי כלליות: מה הדבר הכי מוזר שאכלת? פעם שתיתי גלידה עם ספרייט מלח קטשופ סוכר אגוזים\שקדים\פיצוחים כלשהם וגם קמח מה הדבר הכי מוזר שנתת למישהו אחר לאכול? מן חציל כזה מעוך, עם חמוצים, מיונז, אבקת נסקפה, מלח, פלפל שחור ועוד כל מני דברים... תראו מה אמת או חובה גורמים לאנשים לעשות... את מבינה את המסר השטני שבמילת הנושא? לא מה סוג המוזיקה האהוב עליך? לוידע עם מי את הכי אוהבת לדבר? עצמי[?], סתם... אולי זרים ברשת שיודעים להקשיב... מה את הכי אוהבת ללבוש? בגדים מה את הכי אוהבת לאכול? אממ... אני לא אוהב לאכול...
מי הסלב הכי אהוב עליך? לא אוהב סלבס מי איתך בבית? כל המשפחה מה השעה האהובה עליך? 3 32 בליילה השאלון שלי מטריד אותך איכשהו? כן, מאד איזה צבע הבגדים שלך? שחור כחול כחול ואפור איפה את הכי אוהבת להיות? כל מקום מחוץ לבית. מאמינה באמונות תפלות? לא את יהודייה\נוצרייה\מוסלמית\בודהיסטית\חסרת דת\ משהו אחר....? לוידע, כבר אמרתי על הת"ז מאמינה באל אחר? לא מאמינה שרוחות קיימות? כן מאמינה שהשטן קיים? לא סוגדת למשהו\מישהו? לא מה התוכנית טלויזיה האהובה עליך? אממ... האוס או מתים במשרה חלקית.. לוידע האם איי פעם.... איימת על מישהו עם כלי נשק? כן, אחותי, סכין מטבח, בצחוק וגם חבר, עם כפית כמעט הרגת מישהו? כן, אחותי רצית להרוג מישהו? כן, אחותי, ועד חבר, הוא גנב לי כפית >< סתם.. צרחת על ההורים שלך? כן... ! הרבצת להורים שלך? לא צרחת על מורה? לא הכנסת מכות לבן מינך? כן הרגת חיה? חרקים צקחת עד שכאבה לך הבטן? כן בכית מרוב צחוק?כן בכית מרוב אושר? לא צחקת על סבל של מישהו אחר? כן, המון חשבת שאת שווה פחות ממישהו אחר? כן חשבת שאת הכי טובה מכולם? לא חשבת שאת משוגעת? כן רצית עזרה מקצועית? כן רצו לתת לך עזרה מקצועית? כן ברחת מהבית? גיל 6 נחשב? גנבת משהו? השאלתי.......... הפצת שמועה לא נכונה? לא עשית מעצמך צחוק בציבור בכוונה? כן הייתה לך פאשלה נוראית? לא שזכור לי צבעת דפים שלמים מרוב שיעמום שלכבר לא ראו לבן? כן הרבצת לעצמך? כן

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifחצי שני

זה לא נתן הכל ביחד... זה או זה: קיץ או חורף? חורף ים או בריכה? בריכה ביסלי או במבה? במבה חטיפים או ממתקים? חטיפים ירוק או כתום? דאמ, שאלה קשה יום או לילה? לילה חושך או אור? חושך מכונית או אופנוע? אופנוע עם נעליים או יכפה? יכף פורים או ל"ג בעומר? ל"ג, גם ככה מתחפשים כל השנה [והמבין יבין......] סוכות או חנוכה? סוכות, בחנוכה היומולדת שלי שחור או לבן? שחור חמוץ או מתוק? חמוץ סינים או יפנים? יפנים אמריקאים או אירופאים? ברור שאירופאים! בארץ צפון או דרום? צפון חו"ל או הארץ? חו"ל מלפפון או עגבניה? מלפפון חעחע או חהחה? חעחע טוב משעמם לי ונגמרו לי השאלות.. את שמחה? כן כדאי שאני אפסיק לא? כן היי היי, אני עומרי דרך אגב [אם לא ידעת ] וואלה? טוב נעבור לחקירה: אז מה, את באה לכאן הרבה*סתם סתם *? כן האמת שכן מה שלומך? חרא איך היה בבצפר? בוא נראה, באתי ל45 דקות, קיבלתי תעודה עלובה והלכתי הביתה, יום מלבב מה שמך בישראל? עומרי ובחו"ל? jack מכירה מישו מהפורום אישית? כן, אותך אוהבת צ'יפס? כן אוהבת מלפפונים חמוצים? כן את משועשעת כרגע? ממש לא יש לך חבר? כן, יש לי כמה חברים יש לך חברה? לא יש לך בכלל כיסים? כן יש לך תאוריה כלשהי? כן בא לך לשתף אותי? לא בא לך להרביץ לאחותי הגדולה בשבילי? לא את משתמשת בבושם כלשהו? איזה? כל מני מה היית לוקחת איתך לאי בודד? סירת מנוע מעריצה מישהו\י משהו? לא מכורה למשהו? מלח, מסטיקים, לישון עם המון כריות מה את שונאת באנשים? צביעוּת מה הלהקה האהובה עליך? דה יוזר אני חושב מה מתנגן לך בראש עכשיו? השיר ששמעתי הרגע של קולדפליי מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת קוראת את המילה "לסביות"? עמית מה את חושבת על נטיות מיניות למיניהן? זה בסדר מה את חושבת על נטיות נפשיות למינהין? זה לא בסדר יש לך חיים? כן יש לך מה לעשות בחיים? לא מה את עושה בשבועות? חכה עד שבועות נראה.. ובפורים? מתחפש ופסח? אוכל ול"ג בעומר? מדורה והלווין [halloween]? מפחיד אנשים וחג המולד? שותל xmas plant ופסחא? הולך לחפש ביצים בין השיחים ולהכות ארנבים ורודים את מאמינה בסנטה קלאוס? לא ובארנב הפסחא? לא ופיית השיניים? לא פיות ושדונים וכאלה? לא את שונאת אוכל מסויים? חומוס איזה צבע הנעליים שלך? שחור אדום איזה צבע הציפורניים שלך? צבע גוף את חושבת לפני שאת מדברת? בד"כ את חושבת לפני שאת מוציאה בגד מהארון או שאת שולפת את הדבר הראשון בערימה? דבר ראשון מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי נהנת מהשיחה? לא את שומרת דברים שבחיים לא תשתמשי בהם רק כי קשה לך להפרד מהם? כבר לא את ילדה מסודרת או מבולגנת? מבולגן את עצלנית? כן את רצה מהר? לא את רצה בכלל? לא את אוהבת ספורט?לא יש לך איזשהו חוג? לא את אוהבת את עצמך? לא יש לך ביטחון עצמי? לא את אוהבת מישהו אחר? כן, אבל לא את בנאדם אכפתי? יותר מדי, גם כשלא רואים קל להצחיק אותך? תלוי את מעשנת? לעיתים רחוקות שיקרת בנוגע למשהו חשוב? כן חשבת שאת משתגעת? כן היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא היית אצל ווטרינר? לא את אוהבת שמציקים לך? לא את אוהבת להציק לאנשים אחרים? לא שולט בזה את אוהבת חיבוקים? כן את אוהבת נשיקות? כן את רוצה להרביץ לי בגלל השאלון הארוך שלי? כן גם את חושבת שהתעלתי על עצמי בקשר לאורך שלו? כן גם את חושבת שכדאי שאני אעצור כאן? כן טוב נוף לפחות נהנת? לא גם אם לא, לא נורא, אני בטוח שתוכלי להתגבר תלתןשאלות כלליות: אתה זכר? כן אתה בטוח? כן אולי כדאי שתבדוק שוב? אולי לא? מה התאריך יומולדת? 5 דצמבר מה הלהקה האהובה עליך חוץ מדה יוזד? קולדפליי, קריידל היית פעם בחול? אם כן אז איפה? טורקיה אתה אוהב את החזירים המעופפים שחולים בשפעת העופות והפרה המשוגעת שנמצאים על הנעליים של גילי? לא יש לך תאוריה לגבי הווצרות העולם? לא במה אתה נוגע כשאתה מושיט את הידיים לצדדים? קיר וכלום מה נמצא מאחוריך? מיטה אתה מעדיף בנות או בנים[במיטה כאילו..]? גם וגם, כן, גם וגם. אם מישהו באמת קרא את זה עד לכאן, אז התמזל מזלו והוא גילה עלי משהו חדש שעד עכשיו... לא היה לי אומץ להגיד.......... מה המבחן הבא שלך? אין אתה אוהב בצפר? לא מי המורה השנוא\ה עליך? רות אלעל, הסטוריה מי המורה האהוב\ה עליך? אלה, מכנחת, תנך, ספרות, חברה, מורשת. מה השיר הראשון ברשימת השמעה שלך? יסטרדייז פילינגז, הזזתי אותו כדי שהוא לא יהיה בהמשך איז פעם אחת יש לך MP3 או אייפוד או משו כזה? כן אמפי אם כן, מה השיר הראשון? אין, הוא חדש מה השיר האחרון?... מה השיר האהוב עליך של דה יוזד? סאונאפקטס & אוברדרמטיק מה האלבום האהוב עליך? אין שאלות או: צ'יפס או שניצל? ציפס טלויזיה או מחשב? מחשב מלוח או חריף? מלוח חורף אביב סתיו או קיץ? חורף יש לך משקפיים של ראייה? לא כמה זמן כבר לא הסתפרת? שנה איך היה? מייגע באמת הגעת עד לפה? כן עכשיו אתה מבין איך הרגשנו יא פוחז. כוסאבאשך יא נשען על כיורים

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifנו אנשים אתם מעליבים אותי../images/Emo3.gif

וגם משעמם לי...............

Rose131

New member
הנהP:../images/Emo29.gif

לקוח מפורום סימפל פלאן, שלקח את זה מפורום אחר: שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהי דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

למעלה