../images/Emo203.gif hello!
מה? שום דבר.. למה? ככה [?] איך? צעד אחרי צעד [?] מדוע? שוב ככה [?] איפה? סוף העולם שמאלה [?] מתי? 17/03/07 מה השעה? 9 וחצי בערך היום באת לביצפר? היום היום האחרון, אני מתחיל ב 11 וחוזר ב 12 D: מה צבע החולצה שאתה לובש? שחור והמכנסיים? כחול והחתול האחרון שראית? אפור..
מה הדבר האחרון שאכלת? מן המבורגר כזה... [הם לפחות טענו שזה המבורגר :S מתי אכלת גלידה פעם אחרונה? לפני יומיים מתי? אממ... 11 בבוקר, לא היה לנו מה לעשות בבצפר
איזו? אני חושב שזה היה משו עם מקופלת.. [זה לא היה גלידה שלי, אני סתם גנבתי D: ] מתי פעם אחרונה ראית גזר? אתמול, במנה חמה. ומתי אכלת? אתמול, במנה חמה
איזה שיר אתה שומע? כרכע all that i'v got באיזה שעה קמת היום? אממממ... אני חושב 7 וחצי או 8 אבל נשארתי במיטה עד 9 בערך... מה צבע עיניים שלך? חום גובה? מטר 70 ומשהו תאריך לידה? 5 דצמבר 91 אדום או שחור? מממ.... סגול או שחור? שחור אדום או סגול? אדום תה או קפה? תה, או נסקפה
גלידה או ארטיק? גלידה קיץ או חורף? חורף כמובן! 12 בצהריים או בלילה? לילה!
יש'ך דיסקים מקוריים? אממ... אני חושב שלא, אולי של משחקים.. מה הדיסק האחרון שקנית? אין לי מושג רצית לזרוק על מישהו כיסא היום? היום עוד לא יצא לי, עדיין מוקדם אבל אני מאמין שזה כבר יגיע אתה מדבר עם מישהו במסנ כרגע? לא.. אתה יודע מהזה יחמור? לא..
יש לך אמפי3? כן, צריך ללכת לקחת אותוD: סיימו לתקן אותו! ויש לו אוזניות? כן........ וסוללות? לא
(כי לי אין ;[ ) מחר תעודות! (תגובה): לא נכון, היום תעודות
בלעכ.. למה חייבים לקחת אותן? מה הקליפ האחרון שראית? מממממממ...... השיר ההוא של fai מתי ראית טלוויזיה פעם אחרונה?אני חושב שלפני יומיים מתי אכלת פיצה פעם אחרונה? לפני יומיים, אבל גם זאת לא הייתה פיצה שלי מתי אכלת במקדונלדס פעם אחרונה? הו, לפני המון זמן.. אתה אוהב פרות? הן בסדר מה החיה האהובה עליך? חתול כמה אנשים מחוברים אצלך במסנ\אייסי? נו את מאלצת אותי להתגבר על העצלות.. 10 כמה אנשים לא מחוברים אצלך במסנ\אייסי? 50 משעמם? לא ממש.. בא לך שאני אסיים? לא למה? כי זה מעביר לי ת'זמן מה תעשה אחרי זה? אתארגן לבצפר או ו כזה... מה עשית לפני זה? חיפשתי מה לעשות מתי פעם אחרונה נסעת לחו"ל? כיתה ה' לאן? טורקיה תכתוב לפחות 5 דברים שעשית היום
מצידי תכתוב ישבתי על כיסא) אממ... קמתי מהמיטה, השתנתי, הפעלתי ת'מחשב, חשבתי יותר מדי, והתחברתי למסן בגללך}-[ כתוב לפחות 5 להקות אהובות עליך: לוידע אם יש 5... the used cradle of filth coldplay ממ... אין ממש עוד להקות שאני שומע קבוע.. :S נמנמ ביי אין לי עוד שאלות טיפשות ביי...