הקורבן השבועי

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifהולי שיט...!

מממממ.... אני טיפה מתושתש כרגע, וגם אנשים מנסים לישון מאחורי, אז אני חושב שאני כבר אענה על זה בבוקר.

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifטוב הנה..

שם: עומרי גיל: 14.5 מין: זכר מזל: קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אמממ... חברים? האוס? לוידע... ספר אהוב? אין לי ממש... יצאת מהמדינה? טורקיה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? עדיין לא שחית בעירום? חח לא ברחת מהבית? גיל 6 נחשב? התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה? מי לא? לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? כמעט
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? חרקים וכאלה הרגת חיה בכוונה? חרקים וכאלה... גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? ..........כן רצית למות? בלע מזה השאלות האלה? עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? נו באמת ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן, משפחה וזה עשית או תכננת לעשות פירסינג? אני מתכוון לעשות עשית קעקוע? לא הסתפרת? לא, אף פעם..... השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חח כל הזמן
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? חח כמעט כל פורים
רצית להיות משהו שאתה לא? נו ברור רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? חח כן עברת יישור שיניים? לא אבל לא היה מזיק לי היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? ממ לפעמים הם פדחנים אבל לא ממש שיקרת למישהו? לא מה פתאום.............. היית מאוהב? ......כן....... התעלפת? חח כן! כשהייתי קטן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי?לא... לא נשאר סימן לפחות
עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן, אבל רק 50 בםיסיקה שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? נההה.. מה פתאום רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? אממ... פעם הוצאת מלא כסף על שטויות? חח כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? לא יודע.... התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? חח אני מכור למלח! היית כל הלילה על המחשב? לא, חצי לילה
התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטן כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? אוי, המון זכרת חלום? כן
נרדמת בשיעור? חח כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? חחחח כן ועוד עםאיזה פתקים ביצעת אקט מיני בבית הספר? לאא....... ביצעת אקט מיני בשירותים? לא... התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? חח כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? יותר מדי פעמים ביקרת אצל פסיכולוג? כן
פסיכולוג בצפר אבל בכל זאת.. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן....... =\ רקדת בגשם? חח אני זוכר שקיפצתי בגשם אבל לא שרקדתי צרחת מפחד? לא חח היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? נו באמת היית גאה בעצמך? ברור:) הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? אממ.. לא זוכר בכית בגלל מישהי? לא נראה לי עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן... הרבה פעמים אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן, בפורים D: בכית בסרט? חח לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? אוי יותר מדי ניתקת למישהו בפרצוף? חח כן, זה משעשע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן בעע כשהעהורים בבית נשבר לך הלב? לא שברת לב?לא חושב השם שלך הופיע בעיתון? לא מה אתם לובשים עכשיו? בגדים... אוהבים להתקלח? "אוהבים"? אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? לפעמים אוהבים שאלונים? תלוי מתי בכית בפעם האחרונה? אין לי מושג בגלל מה? אין לי שמץ של מושג יש לכם חיה בבית? דגים *מגלגל עיניים* מה השם שלה(אם יש לכם?) אין שם האם את יודעת לצייר כיבשה? בטח! [באמת!]D: מהו נושא השיחה השנוא עליך? בעע פוליטיקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: יש 5 אצבעות, ציפורניים, קצת קיפלופים, פס, עוד פס, עוד פס, עוד פס............... איזו זמר\\ת אתם אוהבים? רוני
האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? אחותי@ D: האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בד"כ לא כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? חח לא ברור אתם אוהבת את הצחוק שלך? הואר בסדר יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחיות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כבר לא...... אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? אני אוהב! אתם מדברים הרבה בטלפון? לא המון האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיקר בעיר מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? בעע... מה המוטו שלכם בחיים? אקונה מטטה? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא שידוע לי... האם אתם צלמים חובבנים?קצת בוכים בשירים? חח לא אוהבים את החדר שלכם? לא, הוא קטן מדי אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לוידע את מי אתם הכי שונאים? לא יודע והכי הכי אוהבים? את קיפי? חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון? שניהם התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אני משער שתיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?שנה שעברה אני חושב יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? יותר מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודע... גרפיקאי? מקעקע? אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? כמה וכמה שוקו או קפה? שוקו, או נסקפה שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? אמממ... לוידע טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להמשיך לנסות להעביר את הזמן

למעלה