הקליפ החדש LIES

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifדעתי על הקליפ...

טוב, אני חייבת להודות שבצפייה הראשונה לא אהבתי את זה במיוחד, אבל אחרי שמבינים את הפואנטה, ורואים את זה עוד כמה פעמים... אני מתה על זה!
קודם כל, הרעיון ממש מקסים ומצחיק, ממש אהבתי, ובאמת זה שונה מכל דבר שהם עשו, אבל אני אוהבת את השינוי
וסחטיין על ההשקעה! זה באמת נראה כמו איזה טריילור לסרט פעולה...
ואיך הם מבצעים את זה, ועם ה'סצינת קרב' והכל, ממש אהבתי, דני ממש חמודי כשהוא מנסה להרביץ לה..
והכי אהבתי את התסרוקות שעשו להם...
דני נראה ממש טוב, כמו תמיד
דאגי נראה כ"כ אימו ואני מתה על זה!
למרות שהוא מזכיר לי קצת את הרעים משודדי הקאריביים...
טום נראה גם ממש טוב...
אבל רק דבר אחד לא הבנתי! המוהוק! כאילו, חשבתי שלפחות יתנו לו איזו פינה אישית, או שיראו שמגלחים אותו בעינויים או משהו, אבל כלום! בקושי ראו את המוהוק, וגם כשראו, הוא היה נראה הכי לא קשור מבין כל התסרוקות... בשביל זה עשית מוהוק הארי?! לדעתי אם הוא היה עושה בשיער מה ששאר חבריו עשו, זה היה הרבה יותר מתאים ויפה... טוב אקיצר, הכל טוב ויפה [למרות שהמילים לא קשורות לקליפ בשיט], אהבתי אותו מאוד, ואני נותנת לו ציון 9
וזה לא 10 בגלל המוהוק, ובגלל צעדי הריקוד שהם דוחפים בכוח לכל קליפ!
אוה ו, שמעתי שדני ביים את הקליפ... זה נכון??

Little Sapir

New member
חחחחח קליפ מצחיק...

בחיי שזה היה פשוט מצחיק. אני ממש מקווה שגם הם לא לקחו את הקליפ הזה ברצינות ושהם מנסים להצחיק פה. הקטע שהם נלחמים והקטעי משחק האלו משעשעים חח. בכל מקרה בודרתי D: ודאגי וגם דני נראים בו ממש מעולה... חמוד ומצחיק. לא יותר.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif רציני שאני לא יודעת מה להגיב.

הקליפ נחמד, מצחיק ומקפליי כמה שהוא יכול להיות. הוא די דבילי והכי לא מתאים למילות השיר אבל הו וול, למרות האפשרויות האינסופיות של מקפליי לעשות את זה בקליפים שלהם, בקטע הזה הם תמיד מאכזבים. הקטע של המכות מיותר ומפגר, ולמה הריסת השיער של הארי הייתה הכרחית? וגם של טום?
ושוב פעם מלא ניצבים ופחות אותם, למה אכפת לי מאנשים אחרים? אני רוצה לראות יותר אותם! ו-BTW מאיפה התקציב לכל המקום/תפאורה הזה והניצבים, הם עכשיו בחברה משלהם איך יש להם כסף לזה? אני אוהבת את השיר הזה ולכן זה די מפצה על זה, וזה מצחיק ומקפליי-אי שכזה אבל לאחרונה האכזבה שלי מהם כבר הפכה למשהו רגיל ומובן מאליו. כאילו זה לא גרוע ביותר אבל לא יודעת, אני מניחה שהם יכלו לעשות את זה יותר טוב. ודני נראה פה הכי טוב והכי נורמלי ושטום יסתפר כבר
זה שהוא יכול לעשות קוקו כבר אני חושבת אומר הרבה. קיצר חפרתי. ושוב זאת דעתי בלבד.

blackroses

New member
../images/Emo59.gifאמפגגג!^&*)(*&^%$#@ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקי, זה קליפ הזוווווי לגמרי, אבל מצד שני יש לו אמירה גדולה בקשר לעתיד שלנו. כאילו הם רבים בגלל בקבוק מים והכול יבש, זה פשוט עמוק. אני ממש ממש אהבתי את הקליפ, חוץ מהקטע של המכות בסוף הוא היה קצת אדיוטי. הקליפ ענק ורואים כמה הם השתנו והם הולכים עכשיו על הדברים שהם רוצים והם אוהבים וזה טוב.

Dirty wings2

New member
ואי איזה לא מפרגנות חלק מכן XD

לדעתי זה קליפ ממש יפה ,הוא נראה מוזר כי בד"כ אני לא רגילות לכזה קליפ,בד"כ השירים של מקפליי מבוססים על בנות,אהבה וכל השטויות האלה,עכשיו זה קליפ שונה..הוא ממש לא מוזר הוא ממש ממש מגניב ומושקע לדעתי. אבל כל אחת עם הדעה שלה

rox love BSM

New member
חח גם lies מבוסס על אהבה

ובנות,כאילו מישהי שלא הייתה כנה במערכת יחסים. זה פשוט הקליפ שלא קשור לכלום חחח

Dirty wings2

New member
דיברתי על הקליפ לא על השיר עצמו P:

אני יודעת שהשיר מבוסס על אהבה ובנות,אבל בד"כ הקליפים שלהם באותו סיגנון..

rox love BSM

New member
לאו דווקא OFTR לא היה עם בנות

ו DSMN ופריידי נייט ועוד כמה,אבל זו רק הדעה שלי D:

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifוווואוווווווו

ווואוו הקליפ ניראה כאילו הוא לקוח מאיזה סרט מדע בדיוניXD אהבנתי אבל לא רואים אותם מספיק=[ למישהו יש את השיר בגירסא טובה? יש לי רק גירסא שבהתחלה שומעים קריין רדיו והסוף של השיר חתוך...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifזה לא עובד../images/Emo4.gif את יכולה להעלות שוב

בבקשה?

למעלה