S Salem New member 15/12/02 #75 ../images/Emo41.gifהקפצה ../images/Emo105.gif (שוב) ../images/Emo13.gif
S Salem New member 17/12/02 #83 ../images/Emo41.gifהמשך שרשור../images/Emo41.gif תמשיכו כאן... המילה האחרונה: "יום הולדת" של *neta* אני אמשיך עם: קיילי כי קיבלתי מלא מתנות שקשורות אליה
../images/Emo41.gifהמשך שרשור../images/Emo41.gif תמשיכו כאן... המילה האחרונה: "יום הולדת" של *neta* אני אמשיך עם: קיילי כי קיבלתי מלא מתנות שקשורות אליה
S shnaps girl New member 18/12/02 #87 הכל איכשהו מתקשר לקיילי נכון? סתם סתם.....בצחוק! קיילי אמ טי וי (נחשו למה) אגב לא ערוץ אהוב עליי במיוחד
הכל איכשהו מתקשר לקיילי נכון? סתם סתם.....בצחוק! קיילי אמ טי וי (נחשו למה) אגב לא ערוץ אהוב עליי במיוחד
S shnaps girl New member 19/12/02 #96 ראשון לציון! לא לא השתגעתי פשוט זה הזכיר לי שחברה שלי נסעה לראשל"צ והיא אמרה להורים שלה שהיא אצל חברה והם גילו ונתנו לה עונש גדול גדול
ראשון לציון! לא לא השתגעתי פשוט זה הזכיר לי שחברה שלי נסעה לראשל"צ והיא אמרה להורים שלה שהיא אצל חברה והם גילו ונתנו לה עונש גדול גדול
C cutie pooh New member 19/12/02 #97 אנה אברמוביץ´ המורה שלי לטימטומטיקה שללמוד איתה זה עונש אחד גדול!!!
S shnaps girl New member 22/12/02 #100 טורקיה הפעם הראשונה שהייתי בחו"ל והתגאתי בעצמי כי ידעתי לדבר אנגלית............