הקפצה - מפגש
N Niff74 New member 2/12/02 #41 ../images/Emo41.gifהקפצה../images/Emo41.gif - מפגש ../images/Emo54.gif
S shiri_b New member 2/12/02 #42 ביום חמישי אפשר להביא למפגש תכניות, הצעות, רעיונות שקשורים לכנס. אז אתם מוזמנים לתכנן ולהציע
N niv_204 New member 3/12/02 #44 אפשר לקבל פרטים מדויקים וסופיים לגבי המפגש? הנתונים כבר הלכו לאיבוד מרוב הודעות..
י ילדת נצח New member 4/12/02 #45 מסכימה עם ניב... אנשים, תודיעו פרטים מדויקים!!! אני נוטשת עכשיו את ביתי, ולא יהיה לי אינטרנט עד יום חמישי בערב, מה שאומר אחרי המפגש... אז תשאירו לי הודעה בטלפון, או SMS לפלאפון... מי שיודע פרטים ואין לו ת´מספר, שיודיע לתמר או לנטע.
מסכימה עם ניב... אנשים, תודיעו פרטים מדויקים!!! אני נוטשת עכשיו את ביתי, ולא יהיה לי אינטרנט עד יום חמישי בערב, מה שאומר אחרי המפגש... אז תשאירו לי הודעה בטלפון, או SMS לפלאפון... מי שיודע פרטים ואין לו ת´מספר, שיודיע לתמר או לנטע.
L Lady of the Ring New member 4/12/02 #48 כמה זמן תחכו שם?../images/Emo3.gif כי יכול להיות שאני אאחר...לא יודעת, זה תלוי ברכבת...אבל אם אני אאחר, זה יהיה במקסימום רבע שעה...
כמה זמן תחכו שם?../images/Emo3.gif כי יכול להיות שאני אאחר...לא יודעת, זה תלוי ברכבת...אבל אם אני אאחר, זה יהיה במקסימום רבע שעה...
T tallywood New member 4/12/02 #50 רגע ומי שבא מחיפה? איפה זה יטבתה? האם זה בעזריאלי או יש את זה זנמצא איפה שהים והמלונות? תודיעו לפני מחר!
רגע ומי שבא מחיפה? איפה זה יטבתה? האם זה בעזריאלי או יש את זה זנמצא איפה שהים והמלונות? תודיעו לפני מחר!
L Lady of the Ring New member 4/12/02 #51 בעזריאלי.... אי אפשר לפספס את זה, זה כתוב בענק ובולט, בצבע ירוק מזעזע וליד המעליות יש מתקן כזה שיש בו מפות, אז אפשר להעזר בזה...
בעזריאלי.... אי אפשר לפספס את זה, זה כתוב בענק ובולט, בצבע ירוק מזעזע וליד המעליות יש מתקן כזה שיש בו מפות, אז אפשר להעזר בזה...
E edenx New member 4/12/02 #47 האם יש מפגש אהלן לכולם,לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להתעדכן על המפגש.אז הוא עדיין מתקיים מחר ואם כן באיזה שעה.תודה
האם יש מפגש אהלן לכולם,לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להתעדכן על המפגש.אז הוא עדיין מתקיים מחר ואם כן באיזה שעה.תודה