הקפצה

EverMan

New member
הציטוט שלי

פורום השמאל שלנו יוצא בתחרות רומנטית ריגשית ... "הציטוט שלי". כל אחד יביא פה את הציטוט שעשה לו את הקפיצה הקטנה בלב , שעשה לו את העיוות הקטן של הזדהות בלב ... אני אשמח להתחיל ואביא ציטוט של כומר מתקופת השואה (מצטער שאני לא זוכר את שמו) : כאשר הנאצים באו לקחת את הקומוניסטים, שתקתי; הרי לא הייתי קומוניסט. כאשר כלאו את הסוציאל-דמוקרטים, שתקתי; הרי לא הייתי סוציאל-דמוקרט. כאשר לקחו את אנשי האגודות המקצועיות, לא מחיתי; הרי לא הייתי איש האגודות המקצועיות. כאשר באו לקחת אותי, לא היה עוד איש, שיכול היה למחות."

Peace2002

New member
הממממ

אני יכול לחשוב על הרבה... אני אקח שורה אחת משיר של בוב דילן... "How many years can some people exist, before they're allowed to be free?"

bitbit17

New member
--->>>

"אני שולל את מה שאתה אומר אבל אגן עד מוות על זכותך לומר את הדבר" - וולטיר. אחחח... איזה משפט!

>>>>>>>>>:

"האלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה הישראלית". (יצחק רבין ז"ל, 4.11.95)

bitbit18

New member
לא ממש קפיצה קטנה בלב, אבל...

ראיתי הרבה קומוניזם, אז הנה אחד: "קומוניזם - צורה לא מוצלחת של חלום על צדק" אדלאי סטיבנסון

bitbit18

New member
הנה כמה אמרות שאני מאמינה בהן...

"אנחנו לא כאן כדי לסגוד למה שאנחנו יודעים, אלא כדי לפקפק בזה" ג'ייקוב צ'נאובסקי "אפשר לשטות בחלק מהאנשים כל הזמן, ובכל האנשים בחלק מהזמן, אבל אי אפשר לשטות בכל האנשים כל הזמן" אברהם לינקולן (בתגובה על המלחמה עם עיראק, אולי???
"היופי שבאמונה זה שיש לה את הכוח להסביר כל דבר. ברגע שנאמר שאלוהים (או השטן) הוא הגורם לכל מה שקורה בעולם בני האדם, לא נשאר במה לפקפק... ההגיון פשוט מתעופף מהחלון". סטיבן קינג

----->

"ממשלת ישראל מודיעה בצער ותדהמה על מות ראש הממשלה ושר הביטחון" איתן הבר, ראש לשכת רה"מ בממשלת רבין השנייה. לא ציטוט חיובי, אך כל פעם שאני שומע אותו עד היום - נצבט לי הלב.

idoz

New member
ושלי

"Never interrupt an enemy when he´s doing a mistake" -נפולאון

הציטוט!

המצב שלי די מסובך.. אני שמאלני גאה בתנועת הנוער בית"ר מטרתי היא ללמד אנשים ולהראות להם כמה הם טועים... אבל יש משפט אחד שלקחתי איתי מבית"ר והוא של זאב ז'בוטינסקי והוא: "טוב למות בעד ארצנו"

EverMan

New member
שמאלני בבית"ר ?

שמאלני שמאמין בקפיטליזם ובא"י השלמה ? איך בדיוק אתה שמאלני ?

הציטוט שלי....

"לפחות תתנצל בפני הנגרים" משפט מנאומו של יוסי שריד לפני שנתיים שכוון לשרון שהבטיח בבחירות לקרוא לנגרים ישר לאחר בחירתו לראשות הממשלה ולקצר את שולחן הממשלה שהיה גדול מדיי לטעמו ואחרי הבחירות עוד הגדיל אותו אז יוסי אמר לו... "אם אתה לא מתנצל בפני המובטלים והערבים והנכים והאמהות החד הוריות אז .... יום טוב לכולם !!!!!

"אינני מסוגלת לסיים אבל נראה שיד

זרה, יד עלוב נפש כבר סיימה עבורי. בליט ברירה אני נפרדת ממך גיבור ומבקשת ממך שתנוח על משכבך בשלום... כי אנחנו פה למטה אוהבים אותך המון. שיירת מלאכי שמיים שמלווים אותנו עכשיו-אני מבקשת שישמרו עלייך.. ושישמרו עלייך טוב כי אתה ראוי למשמר שכזה. אנחנו אוהבים אותך סבא תמיד."

EverMan

New member
אני באופן אישי ממש ממש אהבתי

את הנאום שלה בעצרת רבין האחרונה. ולמי שלא יודע על מי מדובר - נועה בן-ארצי , נכדתו של יצחק רבין ז"ל.

למעלה