הקפצה

Peace2002

New member
הנאום שלה היה מלא בולשיט

הילדה הזאת חושבת שבגלל סבא שלה היא משהו שהיא לא... היא מחזיקה מעצמה קצת יותר מדי. הכי אהבתי איך שפעם באיזה ראיון שאלו אותה משהו, והיא בסגנון דיבור הכי סנובי והכי צפוני אומרת "אני בוחרת שלא לענות על השאלה הזאת" ואז תוקעת חיוך ארוך ומלא שיניים לבנות למצלמה.

הציטוט שלי...

האמרה הכי מרגשת שתמיד גורמת לי לדמעות- 'אנשי השמאל שכחו מה זה להיות יהודים' (בנימין נתניהו לרב כדורי). לא, סתם, בצחוק. ציטוט אהוב ונכון זה 'הדרך היחידה לנצח במלחמה היא למנעה' (ג'ורג' מרשל).

איידהו

New member
"אנחנו הסוציאל דמוקרטים..

הגרמנים מתחייבים בשעה היסטורית זו לגבי עקרונות האנושות והצדק, החירות והסוציאליזם. שום חוק הסמכה לא יתן לכם כוח להרוס ערכים נצחיים אלו שאין להורסם" נאמר ע"י אוטו וואלס, מנהיג המפלגה הסוציאל דמוקרטית ברייכסטאג, בעת האסיפה בה הועבר, ע"י היטלר ואנשיו, חוק ההסמכה או כפי שנקרא בפי הנאצים- "חוק הסיום- החוק לסילוק מצוקת העם והרייך" הדברים הנ"ל נאמרו בשקט ובכבוד עצמי ע"י וואלס לנוכח שאגות מצד אנשי פלוגות הסער שנשמעו מבחוץ, לאחר שעשרות מחברי המפלגה הסוציאל דמוקרטית כבר נעצרו ע"י הנאצים. בעיני מסמל משפט זה, בהקשר בו נאמר את האומץ לקום ולומר את האמת שלך, גם כאשר נראה כי הכול אבוד, גם כאשר נראה כי כולם כבר מלגלגים עליך וסבורים כי הם אלו שניצחו..

Deathatred

New member
מאחר והכוונה היא לציטוטים פוליטים

אז הנה כמה: "חרפה בחרתם מפחד ממלחמה, הרי לכם חרפה ומלחמה גם יחד." -סיר וינסטון צ'רצ'יל "אתם יכולים לדבר ולדבר, אבל בסוף תמצאו את עצמכם מדברים אל כדור 9 מ"מ." -מתן סעדה, על הפציפיסטים והנה ציטוט אחד, מאוד כואב בנסיבות שנאמר אבל מאוד נכון: "יהודי בארץ ישראל הולך זקוף." -ברוך לרנר הי"ד, נרצח בפיגוע ב"מומנט"

למעלה