לוגו מספר 3
Y yaki123 New member 6/2/06 #35 אוף איזה ילד מפגר,שתוק עדיף../images/Emo70.gif... אני עושה בשביל לתרום לפורום י'אוטיסט מטומטם
L lh3 New member 6/2/06 #24 גם אני הכנתי משהו ואני מנסה את מזלי למרות שאני לא קשור לפורום הזה הכנתי לוגו מקווה שיצא לי טוב
I idanshaf2 New member 6/2/06 #25 ברוך הבא... כולם מוזמנים להשתתף ולא רק חברי התנועה .. אתה מוזמן להישאר ולהצטרף לחברי הפורום... ואולי אפילו לחברי התנועה
ברוך הבא... כולם מוזמנים להשתתף ולא רק חברי התנועה .. אתה מוזמן להישאר ולהצטרף לחברי הפורום... ואולי אפילו לחברי התנועה
Y yoyole123 New member 6/2/06 #30 אהם אהם אהם אהם!!!! אוי! איזה מתקפת ששיעולים באה לי!! אהם *תשרשרי כבר!* אהם
ח חולה על ים New member 6/2/06 #34 הייתי במכבי צעיר שנה שעברה הייתי ובמחנה אני זוכרת שזה נו איך קוראים לו???? נפטר! היה עצוב מאוד והלכתי באמצע הלילה האחרון בגלל המקרה דרך אגב אני מראשל"צ מסניף ראשון מערב!!!!!! השנה אני כבר לא במכבי צעיר כי מאוד משעמם בפעולות..... אבל בכל זאת היה סבבה לכולם השנה במחנה קיץ.....
הייתי במכבי צעיר שנה שעברה הייתי ובמחנה אני זוכרת שזה נו איך קוראים לו???? נפטר! היה עצוב מאוד והלכתי באמצע הלילה האחרון בגלל המקרה דרך אגב אני מראשל"צ מסניף ראשון מערב!!!!!! השנה אני כבר לא במכבי צעיר כי מאוד משעמם בפעולות..... אבל בכל זאת היה סבבה לכולם השנה במחנה קיץ.....