אז תעני!! שיבחר את השאלות הטובות ומירב..אולי נתגנב למטוס של הכתב הזה?
I InbarKiii New member 30/10/09 #38 אז תעני!! שיבחר את השאלות הטובות ומירב..אולי נתגנב למטוס של הכתב הזה?
N nini18 New member 30/10/09 #40 אני חושבת שזו הכתבת שגרה שם, תראיין אותו לא זוכרת את שמה נו איך היה המבחן?
N nini18 New member 30/10/09 #47 בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif אז מה את עושה ערה??? לכי לשון
I InbarKiii New member 30/10/09 #49 הולכת,הולכת אמא חחח נכנסתי להתעדכן קצת במה שהפסדתי היום ותודה לילה טובבבבב
M mokasosex New member 30/10/09 #41 אם רק היה לי האומץ לעשות את זה הייתי עושה את זה בכיףףףףף [= לענות, באמת? כדאי?
N nini18 New member 30/10/09 #46 למה אין לך אומץ?? זה מחשב חח ממה את מפחדת מצחיקולה כן גם אני ראיתי מלא שאלות ששאלו כבר. אבל אני מאמינה שגיא יודע מה הוא ענה ומה לא . אני מקוווה שהראיון יהיה מענין ולא שוב על זה שהוא הומו, מה שכן בטוח יהיו שאלות על ישראל אז זה כבר כיף
למה אין לך אומץ?? זה מחשב חח ממה את מפחדת מצחיקולה כן גם אני ראיתי מלא שאלות ששאלו כבר. אבל אני מאמינה שגיא יודע מה הוא ענה ומה לא . אני מקוווה שהראיון יהיה מענין ולא שוב על זה שהוא הומו, מה שכן בטוח יהיו שאלות על ישראל אז זה כבר כיף
M mokasosex New member 30/10/09 #63 בחישוב מהיר יש לי זמן להתבגר ואחרכך כל הראשונה, שנייה , שלישית להתראות. מקווה שתהנו מהזמן שלכן איתו חח הכל בהומור.
בחישוב מהיר יש לי זמן להתבגר ואחרכך כל הראשונה, שנייה , שלישית להתראות. מקווה שתהנו מהזמן שלכן איתו חח הכל בהומור.
N nini18 New member 30/10/09 #66 את לא צריכה להגיד שהכל בהומור מצחיקולה חחח את הורסת את הכיף. וזה ברור. ד"א אחרי כבר לא יהיה לו כוח לא לשניה ולא לשלישית וכו' חחחח ועוד משהו מי בכלל יתן לו ללכת חחח
את לא צריכה להגיד שהכל בהומור מצחיקולה חחח את הורסת את הכיף. וזה ברור. ד"א אחרי כבר לא יהיה לו כוח לא לשניה ולא לשלישית וכו' חחחח ועוד משהו מי בכלל יתן לו ללכת חחח
R Rider on a storm New member 30/10/09 #42 איזה כיף אני ממש מתרגשת!!!=] באמת הלוואי שיבחרו את השאלות שלנו ושיזכירו אותנו! יווו אני כ"כ מקנאה במי שהולך לראיין אותו...
איזה כיף אני ממש מתרגשת!!!=] באמת הלוואי שיבחרו את השאלות שלנו ושיזכירו אותנו! יווו אני כ"כ מקנאה במי שהולך לראיין אותו...
M mokasosex New member 30/10/09 #43 כן שיואווו איזה כיףףף לה/לו אז מה את אומרת לענות לאלה שיש כבר תשובות לשאלות שלהם ?