הראיון השבועי

../images/Emo41.gifהראיון השבועי../images/Emo41.gif

בגלל שרובכם כבר יודעים את הכללים, לא נלאה אתכם במילים ונביא רק קישור לכללים לכל החדשים. וכן מצ"ב קישור לראיונות שהיו. והשבוע... אנו נראיין את האדם המיוחד ביותר בפורום, המעריץ באהבה שאינה תלויה בדבר את יוקו, הלא הוא מאור (87)

100police

New member
מאור...

גיל: מיקום: קפה או תה? נשיקה או חיבוק? מה זה "בוכצנע"? זהו.

מאור 87

New member
100police ../images/Emo107.gif

גיל: 17 מיקום: כפר סבא קפה או תה?: חחח.. אני בטוח שאתה הראשון מבין אלפים שישאל אותי את זה אבל התשובה היא קפה
.. תה זה מגעיל..
נשיקה או חיבוק?:
..
מה זה "בוכצנע"?
אין לי מושג.. יום טוב!

The Miller

New member
מילר

גיל:14 מיקום:רעות קפה או תה?תה... נשיקה או חיבוק?נשיקה מה זה "בוכצנע"?מילה באידיש?

אלרוס

New member
מאור

בגלל שאני רוצה להיות שונה היום אני לא אשאל אותך על יוקו. בשר או חלב? פילוסופיה או ביולוגיה? ספרות או פיזיקה? הסטוריה או מתמטיקה? צרפתית או ערבית? באיזו מגמה אתה לומד? מההמאכל האהוב עליך? קולה או ספרייט? ג'ון או פול? פיט או ג'ורג'? רינגו, מושלם או לא?

מאור 87

New member
אלרוס! ../images/Emo151.gif

בשר או חלב? בשר.. אני קניבל..
פילוסופיה או ביולוגיה? פילוסופיה יותר מעניין, אבל ביולוגיה יותר פרקטי.. ספרות או פיזיקה? ספרות.. בעע על פיזיקה!
הסטוריה או מתמטיקה? מתמטיקה זה חביב, אז מתמטיקה..
צרפתית או ערבית? צרפתית.. באיזו מגמה אתה לומד? צרפתית+ביולוגיה.. מה המאכל האהוב עליך? פשטידת תפו"א של סבתא.. יאמי..
קולה או ספרייט? קולה, נראה לי.. ג'ון או פול? ג'ון.. פיט או ג'ורג'? חח ג'ורג' מן הסתם.. רינגו, מושלם או לא? אממ.. מתקרב לשלמות, ללא ספק..
יום טוב!

i am lucy

New member
מאור

היי מאורוש חמודי! יש לי כמה שאלות! מה הכי מצחיק אותך? אני או יוקו? אני או שרי? יוקו או שרי? מה הכי מרגיז אותך? איזה שיר של הביטלס הכי מרגש אותך? איזה להקות אתה הכי אוהב חוץ מהביטלס? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הבחורה המושלמת בשבילך היא: אם היה לך משאלה אחת מה היא הייתה? זהו להיום! מתה עליך

100police

New member
חחחחחחח את או יוקו... שאלה מכשילה

אגב מאור- בוכצנע זה כלום, קימבנתי אותך! רוצה לרואת איך אני מקמבן אותך במשפט אחד?

מאור 87

New member
לוסי! ../images/Emo25.gif

מה הכי מצחיק אותך? כשמסתלבטים על אנשים (או אפילו עליי..)
אני או יוקו? ברור שאת..
אני או שרי? ברור שאת..
יוקו או שרי? אממ.. שאלה קשה.. נראה לי ששרי..
מה הכי מרגיז אותך? אנשים אגואיסטים שלא מוכנים להקשיב.. איזה שיר של הביטלס הכי מרגש אותך? יש הרבה, אבל נראה לי ש-here, there & everywhere.. או for no one.. איזה להקות אתה הכי אוהב חוץ מהביטלס? אממ.. כל מיני.. האמהות והאבות, הביץ' בויז (sherry palmer's boys
), ובכלל - כל השירים של שנות ה-60.. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט..
הבחורה המושלמת בשבילך היא: הכי חשוב שהיא תהיה אינטלגנטית, ואם אפשר אז גם
ינית.. או בקיצור - מישהי שדומה ללוסי..
אם היה לך משאלה אחת מה היא הייתה? אני מקווה שבחיי תהיה לי הזדמנות לתרום איכשהו לעולם.. גם אני מת עלייך מותק..
יום טוב!

100police

New member
הנה הנה, במשפט אחד מקמבנים אותך...

קוקוריקו!!!!!!!! קווווווווווומבינה! איך קימבנתי אותך!!! היית בטוח שאני אקמבן אותך בצורה כלשהי אבל בעצם סתם אמרתי את זה משפט, אז זו בעצם קומבינה מכופלת!!! יווווו!!!!!!!!!!!!!!

למעלה