הראיון השבועי

מאור 87

New member
בתיה!! ../images/Emo99.gif

מה קורה? הכל סבב קבב מה אתך??
אתה מודע לזה שאתה בחור מקסים וחמוד? תודה רבה.. תמיד כיף לשמוע..
מה יש ביוקו שכל כך עושה לך את זה? תמיד נמשכתי לנשים יפניות.. חחח סתם נו.. זה פשוט הפרצוף החמודי שלה!
לא זוכרת אם שאלו את זה,אבל...יוקו או שרי? שרי!! (וכן, שאלו
) ואיך לכל הרוחות אתה אפילו קצת מחבבב מתמטיקה? בלעכס. חחחח, את גורמת לי לצאת חננה.. אני לא מחבב מתמטיקה.. אני פשוט חושב שזה נסבל.. מתי נשדך לך מישהי ותתחתנו בפורום? כבר עכשיו, מצידי..
מה הכי מצחיק אותך? כשצוחקים על מישהו! (או גם עליי..
) והכי מעציב? סרטים על השואה..
ואת מי אתה אוהב מכל הפורום? את כולכם!
(פוליטיקלי קורקט או לא פוליטיקלי קורקט?
) זהו לבינתיים,תנוח... טודעע..
יום טוב!

מאור!!!!

1. נכון שאתה אוהב את יוקו, רק כי היא זכתה להיות במיטה עם ג'ון (שאותו אתה בעצם, אוהב אפילו יותר)? 2. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? 3. מה (לעזאזל) מסמל ה-87 בכינוי שלך? נ.ב- יישר כוח על ההערה הבלונדינית! סוף, סוף גם אנחנו מקבלות קצת פידבקים חיוביים...

מאור 87

New member
סין!! ../images/Emo68.gif

1. נכון שאתה אוהב את יוקו, רק כי היא זכתה להיות במיטה עם ג'ון (שאותו אתה בעצם, אוהב אפילו יותר)?
, וואו שאלה הזויה ביותר.. אני מניח שהתשובה היא לא, אני אוהב אותה כי היא מותק..
2. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אמממ.. רוצה לעשות משהו מסעיר, כמו ג'ק באוור אם את מכירה..
למרות שרוב היועצים והמומחים אומרים שאני מתאים להיות פסיכולוג כי אני תמיד מקשיב וער לרגשות הזולת או משהו כזה.. 3. מה (לעזאזל) מסמל ה-87 בכינוי שלך? את שנת לידתי, 1987.. חשבתי שזה ברור..
נ.ב- יישר כוח על ההערה הבלונדינית! סוף, סוף גם אנחנו מקבלות קצת פידבקים חיוביים... סוף סוף?? מה, את לא יודעת שהוכח מדעית שגברים מעדיפים בלונדיניות? וד"א - עם איך שאת נראית (
), מי בכלל שם לב לצבע השיער שלך?
יום טוב!

אלרוס

New member
תראו, לעומת עוז...

שהוא ילד בכיתה שלי עם ראש ענק ומטומטם כל כך שאני וחברים שלי עושים עליו מחקר ביואנתרופולוגי, הוא כרגע הממצא היחיד שמעיד על החשיבה של האדם הקדמון לפני שמוחו התפתח לאדם החושב. בבוקר לפני תחילת הלימודים הוא מטומטם במיוחד ואז מתבצע המחקר, אנו שואלים אותו שאלות ורושמים את התשובות ואת ההתנהגות המיוחדת.

גרמה

New member
מאור!

שאלה אחת לי אליך: איך התחלת בדיוק לאהוב את יוקו? האמת, זה רק בגלל שכולם שנאו אותה ורצית להיות מיוחד? :)

מאור 87

New member
גרמה! ../images/Emo164.gif

איך התחלת בדיוק לאהוב את יוקו? כבר שאלו אותי את זה. אתה לא עירני מספיק!
אז אספר שוב.. זה התחיל מזה שלא הבנתי מדוע כולם מאשימים את יוקו בפירוק הלהקה על לא עוון בכפיה (
נקווה שכך אומרים את זה). ומשם זה התפתח לאהבה תמימה שכזו. האמת, זה רק בגלל שכולם שנאו אותה ורצית להיות מיוחד? לא.
יום טוב!

למעלה