הראשון בביקורת!

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif

אגב, סער, בפסח אני מביא נספחת שנורא רוצה לפגוש אתכם. 1. היא תמימה. אני אחזור על זה שוב - תמימה. אל תזיק לה בדרך כלשהי, היא לא רגילה לאנשים שמחבקים אותה אפילו, פי כמה וכמה שאונסים אותה. 2. היא תמימה. לא לעשות לה כלום. 3. שוב, היא תמימה. 4. כמו שמובן מהודעה 1, היא לא רגילה למפגשים. בכלל בכלל לא, אין לה מושג מה זה. להיות עדין איתה, בבקשה ממך. וכל המשתמע מזה וכאלה. זהו, המ.

Kezia

New member
או קיי- סיפור

היום היה לי בוחן במתמטיקה. הלך נורא. העניין שהבוחן היה על שיעורי בית אז זה עוד יותר נורא. בקיצור אחרי הבוחן אני הולך לי לבית וחושב כמה נורא הלך, ואז הגעתי לתובנה שממש לא אכפת לי. פור פאקינג סייק זה רק מתמטיקה. חוץ מזה כמה זה כבר יכול לעניין אותי אם היו לי שבועיים להתכונן (בגלל פורים) ולא ישבתי אפילו עשר דקות... בכל מקרה התחלתי לחשוב על הדברים שכן מעניינים אותי, אבל לא סתם דברים שמעניינים אותי לעשות, אלא דברים שממש מלהיבים אותי ואני נורא מחכה להם או שמח שאני עושה אותם. להפתעתי גיליתי שאני לא מוצא כלום. החיים משעממים !! זהו זה להפעם. אני יודע שאני קצת מתוסבך, אבל אתם תתמודדו.

וד"א

אם היא נורא רוצה לפגוש אותנו, כמו שאמרת, זה אומר שהיא צריכה להיות מודעת למה שקורה שם. ולא אנחנו אלה שצריכים להשתנות בשבילה! אם היא רוצה לראות, אז היא צריכה לסבול את התוצאות!!! לכל מעשה יש תוצאה!!!!!!!! וחראים כאלה...

היית מת, היא שלי, לא שלך

והיא יודעת את זה (הסברתי לה גם בטלפון למה...) ואם יהיה לי מזל (הרבה מזל) היא תבוא אלי מחר :)

אבל גם אני רוצה אותה

לך יש חברה דמט!!! תפסיק! ותחלוק! :mad::mad: תן לנו הרווקים להשתולל קצת.

סער, זה לא שאני רע, פשוט מציאותי

יש לי חברה שאני אוהב מאוד, והיא שלי, זה דבר אחד. נדיר שלי בלי קשר, ועוד מלפני הרבה זמן היא שלי, וכבר חצי שנה שהיא *רק* שלי, תאלץ להתמודד עם זה
חוץ מזה, זו לא אשמתי שהיא גרה 20 דקות ממני ואני יכול להפגש איתה הרבה, נגיד היום :)

למה היא שלך? :(

תחלוק! :'( ובגלל שאתה יכול לראות אותה כ"כ הרבה, אז תן לי קצת במפגש :(

למה היא שלי?

כי לפני המון זמן היא אהבה את ניר יותר מאת כולנו. ואז אמרתי, לא, היא צריכה לאהוב אותי הכי הרבה. ואז גם נהיינו ידידים ממש קרובים, ואז אמרתי, 'חהחה, היא שלי', ומאז היא שלי, והסכמתי לחלוק עם אליאור, אבל הוא וויתר עליה, אז הפסד שלו, היא שלי :) ורק שלי

למעלה