הרגעים הגדולים - עונה 2

JohnLocke

New member
פרק 220 – מייקל הורג את אנה לוסיה וליבי

באחד הרגעים הכי מפתיעים בסדרה, מייקל, אחד הניצולים היחידים שלא פשעו לפני ההתרסקות, יורה ב2 נשים, לאחר מכן יורה בעצמו ביד ומשחרר את "הנרי".

reasonforall

Active member
אכזרי

מוות של 2 דמויות יחד באותו פרק! היה קשה לראות את הארלי במצב כל כך קשה אחרי שגילה על מותה של ליבי

JohnLocke

New member
פרק 223 – פסל של רגל עם ארבע אצבעות

סעיד, ג'ין וסאן רואים פסל משונה ועתיק על חוף האי – העדות הראשונה לכך שהאי הזה היה מיושב כבר לפני המון זמן. 3 עונות מאוחר יותר נגלה שזהו מקום המגורים של ג'ייקוב.

JohnLocke

New member
פרק 224 – דזמונד מסובב את המפתח והאי נגלה

לאחר פרק שבו הצופים נחשפים לראשונה לסיפור האהבה בין דזמונד ופני, דז מסובב את המפתח מתחת לברבור והדבר גורם לאי להיות נגלה לעולם החיצון - ולפנלופי, שחיפשה את דזמונד במשך שנים, לקבל תקווה חדשה. זו הייתה גם הפעם הראשונה שבה ראינו את העולם החיצון מאז ההתרסקות.

black scar1

New member
וואי.. רואים את הפסל בעונה ה-2?

הייתי בטוחה שזה קורה רק בעונה ה-3. אחלה רעיון! וכל הכבוד על ההשקעה. אני חושבת שבעונה ה-1 היו הכי הרבה רגעים יפים, והיא הייתה בנויה הכי טוב. כי בעצם כל פרק חשף סוד ומידה על הדמויות- הפרק הראשון על לוק והגילוי של הכיסה גלגלים, הפרק על סויר ועל המכתב (אולי זה לא היה בעונה ה-1? לא זוכרת), הפרק על וולט ומייקל , שאנחנו מבינים שהם בעצם לא הכירו אחד את השני אף פעם... המון רגעים גדולים. בעונה 2- יש עוד רגע שלדעתי הוא ממש גדול ונראה לי שלא ציינת, בפרק על נוסעי המטוס הזנביים, הקטע בו הם קולטים בתדר את קריאת המצוקה של בון-
זה היה רגע ענק, זה גם פתר את התעלומה של- את מי בון שמע- מהעונה ה-ראשונה, וגם האירוניה, שאנה לוסיה אומרת- זה האחרים והם סתם עובדים עלינו

JohnLocke

New member
פרק 224 – האחרים חוטפים את ג'ק, קייט וסוייר

אחרי שאנחנו מגלים ש"הנרי" הוא מנהיג האחרים, אנחנו מגלים שהדמויות הראשיות הולכות לבלות קצת זמן עם האחרים המסתוריים, ושהם בעצם "The good guys".

reasonforall

Active member
סצנת המישוש

ככה אפשר גם לכנות אותה. הקטע שבו אלכס ממששת את קייט

mazovera

New member
דילגת על רגע חשוב במיוחד

הגילוי שקיימת קבוצה שנייה של ניצולים. זאת לאחר שגרמו לנו לחשוב שקבוצה חצי פרימיטיבית של "אחרים" תפסה את ג'ין, סוייר ומייקל.

JohnLocke

New member
כן, הבעיה היא שזה לא רגע זכור מספיק

כלומר, הרגע שבו רואים אנשים וג'ין אומר "Others! Others!" הוא זכור, אבל הרגע שבו סוייר וחבורתו הבינו שהחבר'ה האלו הם גם מ815 לא היה כזה חזק. יש כמובן בעונה הזאת גם את הפרק המעולה "The Other 48 Days", שמדובר על החבורה של אנה לוסיה ואקו מזנב המטוס, אבל הוא מוצלח בתור פרק, לא בתור 'רגע'.

זאת העונה שהכי אהבתי

אני חושב שהיא היתה הכי מותחת. מה קורה אם לא לוחצים על הכפתור? השאלה הזאת לא הפסיקה לתעתע בנו. האם הנרי גייל באמת לחץ על הכפתור, או שיקר כשאמר שלא. ההירוגליפים המטורפים, התחנות של דהארמה. המחשב עם המספרים. השיא היה כמובן, כשדזמונד מגלה שהוא הביא להתרסקות המטוס. הסצינה שהוא מסובב את המפתח ואומר "i love u penny" היתה מהיפות והמרגשות בסידרה, אם לא היפה בהן.

JohnLocke

New member
הרגע שבו אנחנו מבינים שדזמונד אחראי

להתרסקות המטוס הוא כמובן רגע גדול, אבל החלטתי שיש גבול לכמות הרגעים שהגיעו מפרק הסיום. אולי הייתי צריך להכניס אותו במקום החטיפה של ג'ק, קייט וסוייר. לא נורא...

הרגע בו שמעתי בפעם הראשונה את המבטא של דזמונד

היו לי רגעי נחת כאלה גם קודם (צ'ארלי וקלייר) ואחר-כך (שרלוט), אבל דזמונד עלה על כולהם.

למעלה