הרגעים הגדולים - עונה 3

הסצינה שסוייר הורג את טום, גם היתה חזקה

שהוא אומר "או קיי, אני נכנע" ואז סוייר הורג אותו באדישות ואומר "זה על זה שחטפת את הילד (וולט)"

JohnLocke

New member
אתה צודק לגמרי

אני מתפדח שלא ציינתי את סצינת הרד-סוקס, כי האמת היא שזו אחת הסצינות האהובות עליי בכל הסדרה. מדובר בצירוף מקרים ענקי (כשהם כתבו את הפרק שבו כריסטיאן אומר "בגלל זה הרד-סוקס אף פעם לא יזכו באליפות", זה היה לפני שהם אכן זכו ב2004 בפעם הראשונה מאז 1918), שהביא לסצינה אדירה, שרק אוהדי ספורט יכולים להבין. כשרואים את ג'ק ואת ההשתקפות של המשחק דרך המראה, ושומעים את הקריין אומר "Red Sox fans have longed to hear it: The Boston Red Sox are World Champions", אני לא יכול שלא להתרגש, ואני בחיים לא ראיתי משחק בייסבול שלם.

JohnLocke

New member
הסצינה הזו גם מקבלת משמעות מאוד גדולה

כשחושבים על ג'ק ומה שהוא חושב על המושג "גורל". ג'ק היה אוהד רד-סוקס (אפשר לראות את זה בבירור מעונה 4, כשהוא מתעצבן בפלאש-פורוורד כשהוא רואה בעיתון שהיאנקיס ניצחו), ואבא שלו, שהאמין בגורל (*), תמיד אמר לו שהרד-סוקס אף פעם לא ינצחו. ואז הוא מגיע לאי ופוגש את ג'ון לוק, שגם מאמין בגורל, ואומר לו שאי אפשר להסביר דרך מדע את כל הדברים המוזרים שג'ק ראה על האי, ושזה הגורל שלהם להיות על האי. ג'ק דוחה את מושג הגורל במשך שהותו הראשונה על האי, והרגע שבו הוא רואה שהרד-סוקס ניצחו מהווה, לדעתי, מבחינתו איזשהו נצחון קטן על הגורל, ועל אבא שלו. הדבר הזה, בנוסף להצצה ל"הביתה" שבן מראה לו, דוחף אותו לרצות לצאת מהאי בכל מחיר בסוף עונה 3. ותוך כדי שאנחנו רואים את ג'ק הגיבור מדבר בטלפון הלוויני ומציל את כל הלוסטיז, בכוונה להוציא את כולם מהאי, אנחנו רואים בפלאש-פורוורד את ג'ק אחרי 3 שנים, כשהוא מבין שזה דווקא כן היה הגורל שלהם להיות על האי, ושהם צריכים לחזור. * JACK: I said "That's why the Red Sox will never win the series"... It's just something my father used to say -- going through life knowing that people hated him. Instead of taking responsibility for it, he just put it on fate. Said he was made that way.

טיי 1

New member
../images/Emo45.gif נכון .. כל העניין הזה של הרד

סוקס שהופיע במספר פעמים בעונות הראשונות היה כל כך טוב ומוצלח, וכמו שכתבת , אפילו מרגש. גם אני שכחתי מזה... זה היה מקסים השימוש שעשו במשחק הזה בכל מיני ארועים בסידרה. וסליחה שאני טיפ טיפה שוב מחרב , אבל , הלוואי והעונות האלה היו מושקעות כמו אז, זה רק מזכיר לי את ההבדל.

reasonforall

Active member
הקטע בו הארלי מצליח להטעין את הרכב

של דאהרמה. וואו! מאוד אהבתי את הסצנה הזאת. ואם כבר מדברים על רכב דאהרמה.מה לגבי הגופה שהייתה שם (אבא של בן)..מישהו זוכר מה היה כתוב על המדים? Roger work-man אחד הקטעים המצחיקים

פרק 312

הקטע הנהדר בו רואים את אוונג'לין לילי המופלאה מטפסת על גזע עץ מעל לגדר האולטראסונית - מטפסת ממש, עולה, זוחלת, קופצת, והכל תוך הנעה צרופה... ואחר-כך רואים את טרי או'קווין מתחיל לטפס על הגזע, והמצלמה חותכת עוברת לסצנה אחרת, ואחרי רגע הופ הוא על הקרקע, ומהשאר בכלל מתעלמים. הוי אווי אווי.

פרק 316

סוייר (רואה את צ'ארלי, אהרון והרלי): "תראו תראו, שלושה גברים ותינוק" (צ'ארלי והרלי מביטים בו מבולבלים) סוייר: "ספרתי את הוגו פעמיים" (הרלי מביט בו קצת מבועת) סוייר: "מה? בחייך, השתמשתי בשם האמיתי שלך" אולי הקטע המצחיק ביותר בכל הסידרה.

tamarhp

New member
הקטע המצחיק ביותר בכל הסדרה

זה "יש עליך חתיכת ארזט"

dar dahan

Member
העונה השלישית היא העונה הכי טובה לדעתי...

היה בעונה הזאת הכל, מתח דרמה וצחוקים. ואגב הקטע הכי טוב בעונה הוא לדעתי הקטע שבו הארלי נוסע ברכב ומציל את סעיד, ג'ין וברנרד מהאנשים שחטפו אותם וכמעט הרגו אותם. וכמה דקות לפניי כן סויר אמר להארלי שהוא לא יועיל להם בכלום, בסוף הוא שיחק אותה ובענק! וכמובן איך אפשר שלא לשכוח את המוות של צ'רלי שעד היום כשאני רואה את הקטע הזה אני מזיל דמעות.

אגב, מה עם הקטע שבן עובד על ג'ק?

בהחלט אחת הסצינות הטובות, כשג'ק חושב שרצחו את החברים שלו והוא שופך את זעמו על בן.

JohnLocke

New member
בהחלט

כבר כתבתי בעבר שהרגע הזה גורם סיפוק מזוקק לצופים, כי חווינו ביחד עם הלוסטיז את כל הסבל שבן גרם להם בעונה 3 (הכלובים וכו').

JohnLocke

New member
בפרק סוף עונה 3

בן עובד על ג'ק שסעיד, ג'ין וברנרד מתו על החוף, וג'ק מתחיל לתת אגרופים לפנים של בן.

טיי 1

New member
אני רואה את הקטעים ונזכר. ממש עונה טובה ../images/Emo70.gif

כל האלמנטים הבדיונים שם , אבל הכל עשוי, כתוב ומסופר בכזאת רמה, יצירתיות, הברקות, דרכים מיוחדות לעשות מתח שיפתיע וידהים , שאין מה להשוות למה שקורה בעונות האחרונות.

למעלה