הרגע הגדול הגיע-סקר יולדות מוכן

רותי ע

New member
המסקנה שלי מהסקר (האישית)

ומכתבות שהיו לאחרונה היא שאין כזה דבר "בית חולים טוב"
לפחות לא אלו הקונבנציונלים בארץ. על אותו בית חולים אחת תישבע שהוא נהדר והשנייה תקלל את הרגע שנכנסה אליו. הכל תלוי באיזה אנשי צוות היא נתקלה, על איזה צד הם קמו הבוקר, כמה קל הלכה הלידה שלה, האם היו סיבוכים מיוחדים, האם היה ירח מלא ומה היה מצב הכוכבים באותו לילה (בכוונה מגזימה). ולכן, כדי שתהיה לידה כמה שיותר טובה וקלה אני צריכה להיות מוכנה. לדעת את זכויותי, לעמוד על שלי, לדרוש את הטיפול הנכון, להיות סופר-אסרטיבית. וזה לא יבטיח עד הסוף שהכל יילך חלק אבל בהחלט ישפר את הסיכויים.

מלכה ב.

New member
בעניין בתי היולדות,כמו להבדיל, לגבי

גני ילדים ועוד נושאים בהמשך, חשוב לזכור שההמלצות וחוות הדעת הן סובייקטיביות לחלוטין. הכל תלוי בציפיות שלנו ובגמישות שלנו מול המצב בו אנו נתקלים. במשמרת אחת בבית יולדות אחד יכולות להתנהל לידות במקביל, ע"י אנשי צוות באותו מצב פיזי ואותו וותק וניסיון מקצועי, ובכל זאת נשמע מהיולדות התרשמויות שונות לחלוטין... בקיצור, לדעתי, כדאי לפרוט את ההתרשמות לפרטים (כמו שהיה ניסיון לעשות בסקר) וכל אחת תעשה את השקלול שלה. וכאמור, זה נכון לדעתי גם לגבי המלצות על גנים, שזה נושא בפני עצמו, שאני רואה שנדון עתה בהרחבה (מעניין למה
...) אני מאחלת לכולנו ילדים מקסימים ובריאים בגופם ובנפשם. יום טוב.

אחרי הסקר הגדול הזה

אולי אפשר לעשות סקר גדול על גנים ומעונות, זה יהיה מאוד קשה כי יש המון גנים ומעונות, אבל האם זה אפשרי? רק כדי לדעת מאיזה גנים להתרחק.

zimes

New member
דברי על זה עם דסי מחינוך לגיל הרך

היא בענין של לארגן הורים לפיקוח על משפחתונים.

כל הכבוד לבנות../images/Emo45.gif ובקשה - רותי,

אנא כנסי לפורום "הריון אחרי טיפולים" ופרסמי שם את הקישור לסקר. אני יכולה לעשות זאת, אבל למה שהבנות ההריוניות לא יכירו את המנהלת של הפורום הבא שלהן, הא?
ועוד פעם: כל הכבוד
.

רותי ע

New member
שלחתי בקשה לטילי

אולי תבדקי איתה אם היא קיבלה... ברגע שיהיה אישור אני מפרסמת.

עשיתן עבודה נהדרת - יש בעייה בעמוד

של בית חולים תל השומר - ההערות עלו על כל השאלות האחרונות. חוץ מזה, הסקר מאוד מעניין ואני שמחה שלקחתי בו חלק.

*אתוש*

New member
סקר מצויין חבל שפיפסתי ולא השתתפתי

ישר כח לעוזרות תמשיכו בעבודה הטובה

מי ילדה בבני ציון?? כל הכבוד לסקר../images/Emo45.gif

נכון שהוא לא ממש מייצג וחשוב על איזו מיילדת נפלת, כי לפי דעתי זה משנה את כל תהליך הלידה וההרגשה. כל הכבוד על איסןף החומר ועיבודו מעננין מי ילדה בבני ציון, כיוון שאני רואה שרק אני והיא ילדנו שם והיא הרגישה ממש ההיפך ממני. אשמח לקבל פניה למייל שלי

אמיר.

New member
רותי - כל הכבוד !

לך ולכל העוסקות.... אישית.. עשינו מנוי ב´שערי צדק´ בירושלים.. יש לנו (אני מקווה ומתפלל
) עוד כמה ניקובים בכרטיסיה... לא חבל לבזבז ??

למעלה