השאלון השבועי!

../images/Emo41.gif השאלון השבועי! ../images/Emo41.gif

שאלון קיץ... איך החופש? לאיזה כיתה עולה? עשית כבר בגרויות כלשהן? קנית כבר ציוד לבית ספר? קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? מתרגש לקראת השנה החדשה? מה עושה בכלל בחופש? עובד? אוהב ים? ובריכה? בכלל אתה אוהב קיץ? ומה עדיף קיץ או חורף? 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - - - הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? הולך להופעות? אוהב לונה פארק? ומה עם פארק מים? אבטיח או מלון? ידעת שיש אבטיח צהוב? אכלת את זה פעם? איזה מגמות אתה בבצפר? מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? אוהב ללכת לקולנוע? או שמעדיף לראות סרטים בבית? מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? מה עדיף- ארטיק או קרטיב? בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? מחכה לסיים בצפר? רוצה ללכת לצבא? מה אתה עושה רוב החופש? נפגש הרבה עם חברים? שאלון משימות! . מה השעה אצלך במחשב? 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! 6. מה היתה שאלת הסקר? 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: 8. מה עמוד הבית שלך? 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 13. מה המזל שלך? 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? תהנו.

chen010189

New member
החיים בסרט=]

איך החופש? בינתיים מלא אקשן!! איי לאיזה כיתה עולה? מי עולה..סיימתי שנה שעברה עשית כבר בגרויות כלשהן? הכל קנית כבר ציוד לבית ספר? כן, יש לי בארון בשפע למי שצריך חח..לי אין מה לעשות איתו יותר קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קנינו מתרגש לקראת השנה החדשה? דהא. מה עושה בכלל בחופש? משתגעת עובד? כבר לא..במטרה למצוא עבודה חדשה בקרוב =\ אוהב ים? מאוד!! ובריכה? כן בכלל אתה אוהב קיץ? כן ומה עדיף קיץ או חורף? קיץ!! ברור שקיץ! 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - ת"א(שוב!) - אילת (חלום..אבל לא נראה לי שיתאפשר הקיץ..) - ים..אם אני אתגבר על הטראומה מהריב עם הדבורים שהיה לי שבוע שעבר
הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? לא הולך להופעות? כן אוהב לונה פארק? כן ומה עם פארק מים? כן אבטיח או מלון? אבטיח "מתוק ואדום..! 3 ב10 אבטיח!" ידעת שיש אבטיח צהוב?
?! אכלת את זה פעם? לא איזה מגמות אתה בבצפר? הייתי בתקשורת אבל עיתונאות מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? מתחילה חיים חדשים!!!!!!!! באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 7 :( עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? לא אוהב ללכת לקולנוע? מאוד או שמעדיף לראות סרטים בבית? גם וגם באותה מידה האמת מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? אם יהיה מה לראות איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? "חופשיה ומאושרת", חמוד מה עדיף- ארטיק או קרטיב? קרטיב בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? לא מחכה לסיים בצפר? סיימתי :) מה אתה עושה רוב החופש? סתם..אופה, מבלה בת"א, ים, חברות.. יו נואו..דברים בסיסיים נפגש הרבה עם חברים? כן שאלון משימות! . מה השעה אצלך במחשב? 16:32 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? לא באמת הלכתי, אבל אני זוכרת רחוב, בניינים, ים 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? אדום 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? אין לי כח 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! ? 6. מה היתה שאלת הסקר? 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: חח אוקיי זה כיף D: שניה.."בגדול שבמדבריות כדור הארץ, מדבר סחרה (ראו סחרה, מדבר)" חחחחחח האנציקלופדיה מה אתם רוצים
8. מה עמוד הבית שלך? וואלה 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? תמיד כשאני פותחת את המקרר אני רואה קודם כל את הקוטג'..פשוט כי אני יודעת איפה הוא ובדרך כלל אני פותחת את המקרר רק בשבילו
10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? לבן 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? סאבלימינל - אם סי נטו 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 4 13. מה המזל שלך? גדי 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. אין לי כח..האסטרולוגיה של פייסבוק מספיקה לי כי היא נכונה כל פעם מחדש!! 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: בפייסבוק..אין לי כח להכנס אבל כתוב שמשהו מעיק עליי היום ובסוף היום זה יירד ממני..כל כך נכון! 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? לא פתחתי אבל היא תדלק על MTV כי זה הערוץ האחרון שראיתי ומאז אף אחד לא פתח 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? כי זה התמונה הראשונה שעלתה לי לעין ואני מתה עליהם
20. מה השעה עכשו במחשב שלך? 16:37

xXx Lilo xXx

New member
זאת כרית?! כי זה ניראה כמו כרית XD../images/Emo29.gif

או שזה פוסטר? (התמונה שלך כאילו.) נמאס לי מאילת. אני כ"כ לא סובלת תמקום הזה כבר XDDDD יצא לי מכול החורים.

Sacred Lie

New member
It's me . ../images/Emo9.gif

איך החופש? משתפר מרגע לרגע.
לאיזה כיתה עולה? י' עשית כבר בגרויות כלשהן? לא. :S קנית כבר ציוד לבית ספר? לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? חלק קונים חלק מקבלים מתרגש לקראת השנה החדשה? בלחץ מה עושה בכלל בחופש?יוצאת עובד? לא אוהב ים? לפעמים ובריכה? לפעמים בכלל אתה אוהב קיץ? כה ומה עדיף קיץ או חורף? קיץ 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - אילת - חו"ל [יש חופש מה ] - פארק מים הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? SORTA הולך להופעות? תלוי של מי אוהב לונה פארק? כה ומה עם פארק מים? מתה על זה
אבטיח או מלון? אבטיח ידעת שיש אבטיח צהוב? חחחחח לא אכלת את זה פעם? לא איזה מגמות אתה בבצפר? עוד לא מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? תלוי מתי אני הולכת לישון (אני מנסה לסדר את השעות שינה) עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? האוס, הלוחשת לרוחות אוהב ללכת לקולנוע? לא ממש, הכל פה מעפן בסביבה או שמעדיף לראות סרטים בבית? אה הא.
מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? לא מתכננת כלום איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? אני לא ממש רואה טלויזיה, אבל אם הולכים אחורה זה "ביום שזה יקרה" מה עדיף- ארטיק או קרטיב? חו חו חו. בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? לא ממש, אבל בתכלס הכי מצחיק בבצפר.
מחכה לסיים בצפר? כהההה רוצה ללכת לצבא? לא מה אתה עושה רוב החופש? יוצאת נפגש הרבה עם חברים?כה שאלון משימות! . מה השעה אצלך במחשב? 16:38 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה?עץ 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? חולצה לבנה 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? אינלי כוח 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! 6. מה היתה שאלת הסקר? 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: אין לי ספרים 8. מה עמוד הבית שלך? וואלה 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? סיר חחחח 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית?ורוד 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? שום שיר , כואב לי הראש 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך:8:33 דקות 13. מה המזל שלך? דלי 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? היא כבר דלוקה. 1 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת?כי היילי שווה. 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? 16:42

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

איך החופש? רגיל ><" לאיזה כיתה עולה? ט' עשית כבר בגרויות כלשהן? לא קנית כבר ציוד לבית ספר? לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? בערך מקבלים מהבצפר.. מתרגש לקראת השנה החדשה? לא מה עושה בכלל בחופש? עובדת וישנה וכל מה שבא.. עובד? כן אוהב ים? כן ובריכה? כן בכלל אתה אוהב קיץ? כן ומה עדיף קיץ או חורף? חורף 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: אילת, חו"ל ובים שוב.. - - - הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? לא ממש... אלא אם כן הבית שלי אטרקטיבי..
הולך להופעות? לא
אוהב לונה פארק? דיי ומה עם פארק מים? יאפ אבטיח או מלון? "אבטיח אבטיח לא על עץ ולא על שיח על הארץ הוא גדל גם בשמש גם בצל!"
ידעת שיש אבטיח צהוב? לא אכלת את זה פעם? לא איזה מגמות אתה בבצפר? אני לא במגמה מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת במה שהייתי בו באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? לעבודה - 9 או 7 ולא לעבודה בערך ב-12 עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? חשופים אוהב ללכת לקולנוע? כן או שמעדיף לראות סרטים בבית? גם וגם מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? נראהלי איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? הסיוט שלפני חג המולד, הטוב הרע והמכוער וקונג פו פנדה
מה עדיף- ארטיק או קרטיב? מה ההבדל?.. בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? לא!!!! מחכה לסיים בצפר? כן D: רוצה ללכת לצבא? לאדעת.. כן.. נראה לי מה אתה עושה רוב החופש? עובדת וישנה נפגש הרבה עם חברים? בערך.. שאלון משימות! . מה השעה אצלך במחשב? 20:45 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? חושך ואת בלקי קופצת על הכיסא 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? חולצה לבנה ובוקסר כחול כהה. 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי"כ. לאיזה פורום הגעת? לאדעת אין לי כוח לנסות >< 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! לא ניסיתי 6. מה היתה שאלת הסקר? לא בדקתי P: 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: אין שורה 11, יש רק 5 שורות
8. מה עמוד הבית שלך? וואלה 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה צהובה 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? צהוב 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? pieces של Sum41 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 43 שניות. פשש אני מהירה XD 13. מה המזל שלך? בתולה 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. קראתי כבר היום ב"מעריב לנוער".... 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: לא קראתי 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? לא עניתי 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? היא כבר דלוקה. אח שלי רואה טלוויזיה. ערוץ הילדים. 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. חחחח תקלטו איזה טמבלית בלקי
19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? כי היא ממש מצחיקהXD 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? 20:52

Johnni456

New member
כן היא שלי (זו בת)../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

חח אבל זו תמונה ממתי שהיא הייתה גורה. איזו נוסטלגיה... להזכר בימים שהיא הייתה חמודה
עכשיו היא סתם טמבלית שמנה עצבנית ופדלאה XDDD טוב נו, היא עדיין חמודה, אבל את צריכה לראות איך נראות הידיים שלי אחרי משחק איתה (אם בכלל נשאר משהו מהן
)

xXx Lilo xXx

New member
XDDDD../images/Emo29.gif

כשאני הולכת לחברה שלי, אז הכלב שלה עוד שאני במעלית יושב ליד הדלת מחכה שאני אגיע ואז קופץ עלי ומתחל "לשחק" איתי ולשרוט אותי. הייתה פעם שהלכתי אליה והוא קפץ עלי כ"כ נבהלתי ונפלתי אחורה וקבלתי מזה מכה חזקה בתחת XD אם אני הולכת עם חולצה שחורה אליה אני חוזרת עם חולצה לבנה מכול הזמן שהוא מתיישב עלי או קופץ עלי. ועוד הבטטה הזה כ"כ שמן שבקושי אפשר להזיז אותו.XD נגיד הייתי אצלה ביום שישי אז חברות שלנו גם באו והוא החליט שהוא לא יתן לי לקום מהכורסה כי הוא רוצה שאני אשב. עכשיו לא יכולתי לרדת כי הוא פשוט ישב שם ואם זזתי הוא היה ישר קופץ עלי XD אגב, הוא גם נשך את חברה שלי בתחת, זה היה אחד המצחיקים. ~חפרתי~

עונה על הראשון. ../images/Emo141.gif

כי אין לי כוח לשניהם. איך החופש? נחמד מאוד. DDD: לאיזה כיתה עולה? י'. אבא'לה. עשית כבר בגרויות כלשהן? בגרויות פנימיות בג"ג ובכימיה. קנית כבר ציוד לבית ספר? טחחח ממש לא. קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? חלק מקבלות וחלק לא. הרוב כן. [אנלא ביניהם ><] מתרגש לקראת השנה החדשה? המממ. יותר מפחדת ממתרגשת. מה עושה בכלל בחופש? חחחח כלום. ונהנית מזה.
עובד? נופ. אוהב ים? איכ. ובריכה? גם לא. בכלל אתה אוהב קיץ? איככככככ. ממש לא. ומה עדיף קיץ או חורף? חורף
. 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -חו"ל. [אני תמיד רוצה לבקר שם. XD] -כל הצפון בכללי. -לונה פארק,סופרלנד וכאלה. הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? הממממ. יהוד נחשב אטרקטיבי? XDDDD הולך להופעות? ברור
. אוהב לונה פארק? אה-הא.
ומה עם פארק מים? נההה,לא ממש. אבטיח או מלון? אבטיח. ידעת שיש אבטיח צהוב? חחחחחח וואלה. אכלת את זה פעם? נופ. איזה מגמות אתה בבצפר? הממ נרשמתי לביולוגיה+כימיה,אבל לא בטוח שיפתחו את המגמה הזאת,אז כנראה ביולוגיה. מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? אותו בית ספר
. באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 11-12. עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? יאפ. בנות גילמור וכוכב. אוהב ללכת לקולנוע? מאוד. או שמעדיף לראות סרטים בבית? מעדיפה בקולנוע. מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? כמובן. D: איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? הנקוק! מה עדיף- ארטיק או קרטיב? חחח ארטיק. קרטיב נשמע מעפן. בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? הממ. מתגעגעת לחברות וזה,אבל לא ללימודים. בעע. מחכה לסיים בצפר? לא. אמא'לה. רוצה ללכת לצבא? המממ. שאלה טובה. אני אחזור אליכם עוד שנתיים. מה אתה עושה רוב החופש? כלום? ^^ נפגש הרבה עם חברים? המון.

xXx Lilo xXx

New member
בינתיים הראשון ../images/Emo29.gif

איך החופש? מתחיל להיות ידידותי XD לאיזה כיתה עולה? י"ב עשית כבר בגרויות כלשהן? יאפ
קנית כבר ציוד לבית ספר? אהא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים
מתרגש לקראת השנה החדשה? לא מה עושה בכלל בחופש? מחשב, חברים, איטליההה
, צו ראשון
עובד? עבדתי אוהב ים? לא ובריכה? לא בכלל אתה אוהב קיץ? כבר לא ניראה לי XD ומה עדיף קיץ או חורף? משהו באמצע, החום הורג אותי ואני שונאת קור. 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: איטליה לונדון ת"א XD (גם לזה בקרוב בטח נצטרך דרכון) הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? אם הבית נחשב לאטרקטיבי, אז כן, מלא! הולך להופעות? הייתי אמורה שילשום אבל לא יצא. אוהב לונה פארק? לא ממש. כי אני לא עולה על כל המתקנים. ומה עם פארק מים? לא כ"כ אבטיח או מלון? מלוןןןןן ידעת שיש אבטיח צהוב?
לא. אכלת את זה פעם? לא ידעתי על זה איזה מגמות אתה בבצפר? אומנות מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? אותו חרא באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 9, 10, יכול להיות גם באיזה 4 בצהריים. עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? יאפ אוהב ללכת לקולנוע? כן (חוץ מהקרציות הקטנות שיושבות לפניך ומתחילים לספר ספויילרים או שמעדיף לראות סרטים בבית? בבית מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? לא כ"כ אולי. איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? אמממ ג'אמפר (זה קצת ישן פשוט הורדתי אותו על איכות DVD) מה עדיף- ארטיק או קרטיב? לא משנה לי בתאכלס, אתה מתגעגע בחופש לבצפר? כן מחכה לסיים בצפר? לא כ"כ רוצה ללכת לצבא? תאמת, לא אבל אין ברירה מה אתה עושה רוב החופש? לא שאלו את זה כבר? נפגש הרבה עם חברים? אהא
עפתי לקניות

xXx Lilo xXx

New member
השאלון השני ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

1. מה השעה אצלך במחשב?14:45 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה?ביניין מכוער 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? שחור 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? אינלי מושג איפה הכפתור. 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! לא הגעתי לשום פורום 6. מה היתה שאלת הסקר? ><" 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: אין לי ספרים בקרבת מקום XD 8. מה עמוד הבית שלך? תפוז 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? קופסה אדומה עם שניצלים. 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? חום עץ כזה 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? Sorry Blame It On Me של אקון 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 1:06 13. מה המזל שלך? תאומים 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. לא מאמינה בזה
15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: שוב, לא מאמינה אבל שיהיה ~מעתיקה~ קצת ערפול ובלבול עוברים על כוחותינו באופן זמני, אבל תיכף זה עובר. זוית של מתח שיוצר מרקורי שליט המזל שלכם עם כוכב נפטון מביאה איתה כמה ימים של חוסר פוקוס ושל ערפול מטרות ומצבי רוח, אבל כדאי שלא להסחף: התמקדו בפרטים הקטנים של היומיום, היו פרקטיים, ותיכף זה עובר. עד אז – לא מתאהבים! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~משעמם להם לכתוב את זה נכון!?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? איזה סקר!? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? ניקולודיאון. 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך.
19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? כי היא התמונה שלי במסן. 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? 14:56

HagarStar

New member
נמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איך החופש? אחלה לאיזה כיתה עולה? י' עשית כבר בגרויות כלשהן? לא קנית כבר ציוד לבית ספר? לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים מתרגש לקראת השנה החדשה? לא מה עושה בכלל בחופש? עובדת ובסופ"שים יוצאים עובד? כן אוהב ים? פחות מבריכה ובריכה? כן בכלל אתה אוהב קיץ? יותר את החורף ומה עדיף קיץ או חורף? אביב, שנעים אבל עדיין צריך סווצ'רט 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - - - הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? חוץ מהעבודה שלי? הולך להופעות? לא אוהב לונה פארק? לא, ואני גרה מטר ממנו ומה עם פארק מים? כןןןן מימדיון אבטיח או מלון? אבטיח ידעת שיש אבטיח צהוב? וואלה לא אכלת את זה פעם? איזה מגמות אתה בבצפר? קולנוע, ויש לי רק אחת כי אני בלב שזה כיתת מוגבלים מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 6 ורבע חחחח עבודה מתחילה ב7 וחצי עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כע, טילה טקילה אוהב ללכת לקולנוע? יאפ או שמעדיף לראות סרטים בבית? קולנוע יותר מגניב מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? כע איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? אהה.. קאמפ רוק XDD עם ג'ונס בראדרס מה עדיף- ארטיק או קרטיב? אין הבדל בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? קצת להפסקות עם כולם וזה מחכה לסיים בצפר? דה רוצה ללכת לצבא? לא מה אתה עושה רוב החופש? עובדת נו נפגש הרבה עם חברים? כע שאלון משימות! . מה השעה אצלך במחשב? 17:53 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? גן שעשועים 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? חולצה צהוב-ירוק, חזיה תכלת, בוקסר שחור-לבן-ורוד, תחתונים אדום-שחור-לבן 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? לא מצאתי את הכפתור 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! מה? 6. מה היתה שאלת הסקר? 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: קליאנט: "האין הוא מתביש, בגיל שלו, להרהר הירהורי נישואין? האם עוד יאה לו להיות מאוהב? האין הוא צריך להניח התעסקות זו לצעירים ממנו?" [הקמצן] 8. מה עמוד הבית שלך? גוגל 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? דנונה בר עם פקאן סיני מצופה בשוקולד 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? מעץ 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? דרס א ריזן וואי דיז טייבלס אר נאמברד האני בלהבלה - פאניק 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: אי אפשר לבדוק את זה בפלאפון שלי 13. מה המזל שלך? דגים 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: נראה שהחיים הופכים מעשיים יותר, דגיגים. נושאי חומר וכספים מודגשים עכשיו, וזה בדיוק הזמן לגלות את הצד הפרקטי שלכם. אולם דווקא עכשיו זוחלת לה ונוס לכיוון של זוית עימות עם נפטון שליט המזל שלכם, אלמנט שמגביר מאוד את המעורבות הרגשית שלכם ואת מצבי הרוח המשתנים: הצמדו לקרקע, דגיגונים, וחכו בסבלנות. 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? אינלי כוח היא בסלון 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. הודעה מהירה 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? 18:01

../images/Emo41.gif עוד שאלון. ../images/Emo41.gif

סתם כי משעמם.
שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

חלק ראשון. ../images/Emo141.gif

שעת התחלה: 18:40 שיר שמתנגן ברקע: Breaking Benjamin-Here We Are. ספר קצת על עצמך: הממ. מחשבה שעוברת בראש: "למה התחלתי לענות על השאלון המעצבן הזה?" XD מה עשית היום? כלום.
הממ סידרתי את האייפוד וכאלה. מה תעשה מחר? לא יודעת. נראה מחר.
חשק ל...: לישון. מה המידה שלך בנעליים? 38-39. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. XD איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה. מה אתה הכי אוהב לאכול? הממ. כל מיני ג'אנק. מה אתה הכי שונא לאכול? אם אני שונאת את זה למה שאני אוכל את זה? XD מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עליתי על ה"רוקט" ביורודיסני. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עליתי על ה"רוקט" ביורודיסני. XD מה הצבע האהוב עלייך? שחור. מה הצבע השנוא עלייך? כל מיני צבעים זוהרים כאלה. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית,היסטוריה,ביולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעייפת. XD כיפית. עיר/ים אהובות: הממ. אין כאלה ממש.
פריז מהממת
. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אייפוד טאץ' שאח שלי קנה לי.
איפה חגגת יומולדת אחרון? המממ. בשום מקום. XD איך אתה הכי אוהב לבלות? מזתומרת איך?
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? נו,שוב פעם השאלה הזאת? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 בערך. עד שהמורה הפדלאה מגיעה לוקח זמן.
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ממש לא. מה היה המבחן האחרון? גיאוגרפיה,אבל היה מפמ"ר במתמטיקקה אחרי זה. כמה קיבלת בו? לא קיבלנו. ^^ אבל קיבלתי 90 בתעודה,אז זה אומר משו. XD יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן. ומחוץ לשכבה? ברור. ומבית ספר אחר? יס. ומהעיר אחרת? יס. אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחחחחחח. ממש לא. היית פעם אצל פסיכולוג? איכ,לא. ואצל פסיכיאטר? גם לא. חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? המממממ. כבר הרבה זמן שלא דווקא. לא זוכרת. מדוע? לקחת סמים מתישהו? חחח לא. דבק יו-הו נחשב?
אתה מעשן? נופ. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם...? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הממ. נראה לי שאת Built To Last של Melee. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי. ולחבק? לא זוכרת. ולנשק? ... ולספר לו משהו מהלב? חחחחחחחחחח. יש לך חברה? חברות,כמובן. XD ראית בחנוכה את הפסטיגל? חחחח ממש לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את האייפוד טאץ' החדש שלי?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את האייפוד. XD אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? לא. שם מיוחד לבת? ... מאכל אהוב: פסטה. מאכל שנוא: לא שאלתם את זה כבר?
דבר אחרון שאכלת: טוסט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? המממ. כל מיני. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חצאית ג'ינס אחת נראה לי. אתה לומד ביום שישי? שבוע כן-שבוע לא. מה הספר האחרון שקראת? קוראת עכשיו את Fade Out של הרלן קובן. אהבת? בינתיים כן.
מה הסרט האחרון שראית? "זוג משמיים" עם ריס ווית'רספון. אהבת? מאוד
. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי. על מה דיברת איתו? על האייפוד. XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא,בת דודה וחברה. על מי אתה יודע הכי הרבה? חח אותם אנשים. וגם אחים שלי. לאדעת,הרבה. מה הדבר האחרון שקנית? הממממ. קולה. כמה הוא עלה? קנינו גם צ'יפס אז זה יצא 27 נראה לי.
ממי הsms האחרון שקיבלת? עדי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עדי. חח. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "שיז". ככה חברה שלי קוראת לי. XD מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום.
מוזר. XDDD יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? הייתי אצל שיננית לפני... ארבעה חודשים או משו. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אווווו. מזמןןןן. המממ... עם אמא וקרן בקניון מלחה,ביומולדת שלי. [5.5] מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אחיעזר. מושב,נו. למה הלכת לשם? חברה.

חלק שני. ../images/Emo141.gif

איך קוראים לאמא שלך? יסמין. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם משו. XD אתה אוהב ילדים קטנים? ממש-אבל ממש-לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מה,לספור? 4 מדוד אחד,ועוד 2 מדוד אחר,ועוד 4 מדודה. 10.
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? נניח שהתכוונתם ל"אבא". די,שם יש המוןןן. הממ 2 מדודה אחת,ועוד 4 מאחרת,ועוד 5 מאחרת,ועוד 2 מדוד,ועוד 2 מאחרת,ועוד 7 מאחרת... וזהו. אלא אם כן שכחתי דודה אחת. XD זה יוצא... 22. וואווו. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הממ אחת מהצד של אמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה,תודה.
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הממממ. את השומנים. והאף שלי עקום,זה נורא מציק. ובפנימיות? הממ. אני חסרת סבלנות בצורה נוראית. כנראה שזה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הממ הציניות לפעמים. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכול חוץ מאימה.
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בטח מישו שגר בחו"ל. לא בחור אבל. XD למה? כי זה מגניבבב. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? Words,כי הוא אמר את זה בשיר.
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? קייטי. כי הוא שר על קייטי. XDDD כמה קומות יש לך בבית? בבניין יש 7,בדירה עצמה אחת רק. הלכת פעם להפגנה? הממ. לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רופאה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הממממממ. לאדעת,היו הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מה קשור?"/"מה הקשר?" חחח תמיד אומרים לי שאני אומרת את זה מלא.
מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? אנשים. XD מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אייפוד טאץ'
. והמיטה שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים? XD מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד טאץ'
. המלצה לסרט: "הורטון שומע מישהו". רוצו לראות! תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור
. גיבורים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? הממ חברה שלי אמרה לי שכשאני שרה לה שיר שהיא לא מכירה,ואח"כ היא הולכת לשמוע אותו בגירסא המקורית,היא נורא מתאכזבת.
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב,קנדה,אוסטרליה,פנמה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? העצבים. XD והעקיפה בתורים. שיש,שלשום,איזה אחת עקפה אותי בגלל ש"אני בהיריון וחם לי ויש לי בחילה". Give me a break.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פסח? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחחחח לצחוק עם,לא על. חיית מחמד: אין. יש דגים.
כמה אחים יש לך? שלושה. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא קשור לרומנטיקה,כן. נפגשת איתו/ איתה? ... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? נו באמת,מה זה השאלות האלה?! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מה,תחביבים? לקרוא,לשמוע מוזיקה,לשיר... מקומות בילוי מועדפים: קולנוע,קניונים למיניהם. את/ה אוהב/ת להיות בבית? אה-הא.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כשתהיה אחת,אודיע לכם.
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאווווווד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי איך אתה שונה ממני. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זה היה כבר,רבאק! האם את/ה מאמינ/ה בה´? יאפ. החיים טובים לדעתך? רוב הזמן כן. XD לבוש: מה איתו? ^^ איפור: איכ. מאכל אהוב: די נו@%@#%. שתייה אהובה: לימונדה,נסטי... אייסקפה! להקה אהובה: כל מיני,נו. סרט אהוב: הורטון שומע מישהו. XD גלידה: תות,שוקו,ריבת חלב. עיר בעולם: סן דייגו. ארץ: קליפורניה?
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אעביר משו לאייפוד. שיר ברקע: כרגע כלום.
שעת סיום: 19:06

למעלה