השאלון השבועי!

A t a s h i

New member
עונה. D:

שעת התחלה: 22:00. שיר שמתנגן ברקע: Within Temptation - Pale. ספר קצת על עצמך: לא רוצה ולא רוצה. D: מחשבה שעוברת בראש: כלום.
מה עשית היום? כלום. ;-; שיעור תופים, שיעור כפול של גח"ש... מה תעשה מחר? כלום, כנראה. XD חשק ל...: שי. מה המידה שלך בנעליים? 38 כזה. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, באוונסנס, ווית'ין טמפטיישן, נייטוויש... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה מצויינת. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט.
מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודעת. :ם מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי הרבה דברים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם לא נראה לי שיש משהו.
מה הצבע האהוב עלייך? שחור. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? אולי כימיה. מה המקצוע השנוא עלייך? הממ. לא יודעת. תנ"ך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מדהימה. 3> עיר/ים אהובות: הממ. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת. :ם אולי הגיטרה שלי. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכרת.
איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת. :ם מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא יודעת. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? היה מתחיל ב-8:20. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא הייתה. מה היה המבחן האחרון? בגרות מועד ב' במתמטיקה. כמה קיבלת בו? שאלה מצויינת. P: יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. o0 היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת. מדוע? לא זוכרת. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי.
לא ממש, לפחות.
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני כן קונה דיסקים.
מורידה מה שאני לא מצליחה להשיג או לא מכירה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הממ. אני, סביר להניח. ולחבק? שי. ולנשק? שי. ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן. יש לי אח קטן, נו.
את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שי. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? לא יודעת. שם מיוחד לבת? תום. פשוט אוהבת את זה. 3> מאכל אהוב: סלט. מאכל שנוא: נה. דבר אחרון שאכלת: עוגה. D: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הוהו, יש המון. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת. :ם אתה לומד ביום שישי? בשנה האחרונה למדתי בגלל השביתה. מה הספר האחרון שקראת? 'אשתו של הנוסע בזמן'. אהבת? בערך. מה הסרט האחרון שראית? הזוהן. אהבת? בערך.
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? כלום.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. כמה הוא עלה? לא זוכרת. ממי הsms האחרון שקיבלת? איה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? איה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בר. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. :ם יש לך עדשות/ משקפיים? לנהיגה, כן. גם וגם. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת. נראה לי שביום הזיכרון הייתה פעם אחרונה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אולי כרמי יוסף, אם זה נחשב עיר.
למה הלכת לשם? מסיבה של ידיד. איך קוראים לאמא שלך? רונית. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שמונה וחצי. זו לא אותה שאלה? XD איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? >< בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה. ובפנימיות? עוד יותר. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל, כנראה.
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יש כמה. למה?
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4.
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ארבע.
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שי. כמה קומות יש לך בבית? 2 ומרתף. הלכת פעם להפגנה? לא חושבת. הפגנה נגד (או בעד) מה? >< מתי זה היה? >< מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת. :ם באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת.
מה עושה לך טוב? הרבה דברים. מה מעצבן אותך? עוד יותר הרבה דברים.
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון.
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקלי. הכל.
מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לא יודעת. מה היית לוקח לאי בודד? הרבה דברים.
המלצה לסרט: הרבה. תוכנית טלוויזיה? הרבה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
איך את/ה מתגבר על באסה? לא יודעת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הרבה מקומות. D: מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הממ. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף, סתיו. איזה חג אהוב עליך? אולי סוכות.
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. חיית מחמד: כלב וחתול.
כמה אחים יש לך? אח ואחות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לפעמים. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לפעמים. מהי אהבה בשבילך? הרבה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. אולי לפעמים. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת. :/ מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים. מקומות בילוי מועדפים: הממ. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים.
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? נראה לי שכן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת. :X האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים. החיים טובים לדעתך? לא. אבל גם לא רעים. וזה משהו. לבוש: הממ. איפור: הממ. מאכל אהוב: סלט. כמה פעמים עוד יהיה את זה?
שתייה אהובה: ספרייט, מים, בריזר.
להקה אהובה: אוונסנס.
סרט אהוב: הממ. גלידה: הממ. עיר בעולם: הממ. ארץ: הממ. מה תעשה כשתסיים את השאלון? שאלה טובה. D: שיר ברקע: Within Temptation - Memories. שעת סיום: 22:13.

xXx Lilo xXx

New member
אניאניאני../images/Emo29.gif

שעת התחלה: 11:14 שיר שמתנגן ברקע: LOW
ספר קצת על עצמך: אמממ ב30 אני טסה לאיטליה
מחשבה שעוברת בראש: למה היא לא סותמת תפה?! מה עשית היום? כלום. ליפני שעה קמתי מה תעשה מחר? אני לא יודעת. חשק ל...: חדר משלי. מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פארמור בשאר אני לא כותבת. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל, פסטה עם קטשופ וזתים, פיצה ותירס. מה אתה הכי שונא לאכול? אורז יבש, קוסקוס ומרק. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש מלא. מה הצבע האהוב עלייך? שחור-אדום-ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד XD מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מחורבנת XD עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? השנה את הדיוידי של מקפליי ותיק של ג'אנספורט... אממ ובגיל 16 קיבלתי מערכת קולנוע ביתית וממפעל הפייס פלאזמה XD איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת מהבית. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ מה היה המבחן האחרון? בגרות מועד ב' בטימטומתיקקה (נזכרתי למה אני אוהבת את המקצוע הזה
) כמה קיבלת בו? 90 ומעלה. בגלל טעות אחת. יש לך חברים מחוץ לכיתה? אהא ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? אהא ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא XD היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? פעם אחת. עבר לי XD אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע שעבר מדוע? הורים
לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אמממממ כיתה ט' או ליפני לא זוכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? DJ Ironik - Stay With Me למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כסף. ואין לי איך לשמוע דיסקים כ"כ חוץ מהמערכת והמחשב אין לי דיסקמן!!!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי. ולחבק? דניאל
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? להרבה יש לך חברה? חברות יש מלא. חבר- לא
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא... את מי היית לוקח לאי בודד? סטיצ'י את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? דניאל. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ירדן (שנעלמה אחרי שהצהירה שחם לה רצח) ודריה שם מיוחד לבן? סאם, הוא לא מיוחד אבל אני אוהבת שם מיוחד לבת? יש מלא! אני אוהבת מאוד תשם לורן מאכל אהוב: שוב?! מאכל שנוא: שוב?! דבר אחרון שאכלת: מאפינס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה טובה שרבתי איתה בתחילת השנה:\ היא גרה בחו"לח אז זה בעייתי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? תיכון אבלון. אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? "מה שקורה בווגאס" עם אשטון קוצר וקארמון דיאז. אהבת? היה מעפן, היו חסרים חלקים בחיי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? איטליה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? סטיצ'י על מי אתה יודע הכי הרבה? סטיצ'י מה הדבר האחרון שקנית? אוכל ושטויות לטיול כמה הוא עלה? יצאתי בנזק של 200 ומשהו בחצי חינם עוד XD ממי הsms האחרון שקיבלת? שירלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יושב (על החוף באילת (; )" מקוסטה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אמממ לא זוכרת תאריך אבל זה היה בערב ליפני הבחינה בהיסטוריה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמלה למה הלכת לשם? כדי לראות אנשים. ובעיקר את סטיצ'י איך קוראים לאמא שלך? רבקה יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאדעת אתה אוהב ילדים קטנים? את בני דודים שלי כן. את אלו מהבייביסיטר - לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אממממ אינלי כוח לספור. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין עדיפות. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אמממ לאדעת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמעט הכול חוץ מהעיניים. ובפנימיות? לאדעת. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואימה בעיקר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממממ דניאל XD למה? כי הוא גר בקליפורניה XD כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לאדעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? let נו השיר let it go ><" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלכס (השם של הזמרת) כמה קומות יש לך בבית? אחת. הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה?
מתי זה היה?

xXx Lilo xXx

New member
חלק שני.../images/Emo29.gif

מה תעשהי כשתהייה גדולה: כניראה משהו שקשור לעיצוב. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אממממ מה עושה לך טוב? מוזיקה, ריקוד, החברים שלי. מה מעצבן אותך? כמעט הכול. מה תמיד צריך להיות בכיס? אני לא אוהבת שיש לי דברים בכיס אבל יש לי תמיד תיק - פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? המצלמה שלי
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? אמפי המלצה לסרט: ג'אמפר
תוכנית טלוויזיה? מגרש ביתי, על טיבעי, וכל מיני תוכניות בניקולודיאון
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמממ לא זוכרת אבל אני זוכרת שמישהו אמר לי בת"א שהשחור בעיניים מתאים לי XD איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? קליפורניה, לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש כמה דברים: 1. תמיד שאתה מגיע לאנשהו אתה שואל אם יש הנחה לחיילים/לזקנים וכאלו. 2. תמיד אם מישהו/י נוסע מולך והוא נוסע ממש לאט או גרוע תמיד תגיד "זאת בטח נהגת" 3. ואין כמו - לקנות לכול המשפחה נעלי ספורט בדיוטיפרי במבצע או בחו"ל. (מוכר לי רצח XD) איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? ניראה לי שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים אבל בלי לפגוע. חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחות אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אהא נפגשת איתו/ איתה? אהא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אהא מהי אהבה בשבילך? כשאתה לא מפסיק לחשוב על אותו בנאדם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת לבלות / לקנות בגדים /להיות במחשב / לרקוד ולשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה, באולינג (בהתחשבות שאני לא יודעת לשחק בזה) וכול מיני. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כ"כ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אהא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. כל אחד ודרך החיים שלו. את/ה בחור/ה קנאי/ת? אהא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: טוב. אוקיי. למה?, אהא. האם את/ה מאמינ/ה בה´? אהא החיים טובים לדעתך? לא כ"כ לבוש: קיץ- מכנס 3/4 וגופיות. || חורף- פוטרים ענקיים, ג'ינסים, חולצות ארוכות שהשרוול ארוך מאוד ^^" איפור: שחור בעיניים. (איירליין או מה שזה) מאכל אהוב: פיצה, פסטה ושניצל שתייה אהובה: נסטי אפרסקים, או אננס צלול. להקה אהובה: יש מלא. סרט אהוב: ג'אמפר, רובין הור גברים בגטקס, סיפור אהבה בלתי נשכח, פוסידון. גלידה: אגוזים עיר בעולם: לונדון ארץ: קליפורניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להכין אוכל שיר ברקע: step up 2 the streets the final dance (המנסיגנה כאילו) שעת סיום: 11:52 חופררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר זזתי ביי

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שעת התחלה: 13:47 שיר שמתנגן ברקע: a beautiful lie - 30STM ספר קצת על עצמך: נההה.. מחשבה שעוברת בראש: באלי ליסוע היום לת"א מה עשית היום? עבדתי >< מה תעשה מחר? נראה לי שאני ילך לישון כל היום XD חשק ל...: ללסוע לת"א מה המידה שלך בנעליים? 37-36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סאם41, פראמור וג'וני דפ איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ב.. איפשהו.. תחפשו..
מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה ולזניה וספגטי מה אתה הכי שונא לאכול? דגים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמממ.. יצאתי לגן שעשועים לעשות סיבוב לאלף בפיג'מה XD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?
מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה רע ורע שהיה XD עיר/ים אהובות: ת"א, איפה שאני גרה, כפ"ס. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אמממממממממ..לא זוכרת.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם המשפחה :) איך אתה הכי אוהב לבלות? יש כלמיני... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 או 1 (בלילה
) מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן -_-" מה היה המבחן האחרון? מזמן כמה קיבלת בו? לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא XD היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום בבוקר. מתסכול ולחץ>< מדוע? ההורים שלי היו אמורים להעיר אותי ב-9 לעבודה והם שכחו והתעוררתי ב9:55 והייתי ממש בלחץ >< לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן.. מלימונדה XD איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה דיסקים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הילדים המעצבנים בקייטנה ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה? הרבה ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את אלף
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לאדעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה (גל) שם מיוחד לבן? מיוחד? אה.. לא יודעת >< שם מיוחד לבת? כנ"ל מאכל אהוב: שאלתם כבר מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: פנקייק
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? 2 חברות . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס קצר אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? ספר? מישהו לרוץ איתו מה הסרט האחרון שראית? הסיוט שלפני חג המולד אהבת? כנ"ל מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? גל על מה דיברת איתו? אני נוסעת איתה לת"א ^_____^ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? עליי [?] מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת כמה הוא עלה? -- ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת.. אין לי כוח לבדוק מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? כנ"ל מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה. ומקדונלדס.
יש לך עדשות/ משקפיים? שמש עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בערך חודשיים או שלושה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אורנית למה הלכת לשם? בני דודים איך קוראים לאמא שלך? רונית יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי? עונה [?] אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? עור יותר בהיר [?] ובפנימיות? לא יודעת.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ופעולה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? מה למה? XD כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?
כמה קומות יש לך בבית? 1 ועליית גג הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד הפיטורים של המנהל שהיה לבצפר. לא שזה עזר או משהו כזה כי הוא עדיין מפוטר >< מתי זה היה? שבועיים או שלושה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לא יודעת" XD סתם לא.. אני כל הזמן אומרת "same shit"
מה עושה לך טוב? לישון לאכול לצייר לשמוע מוזיקה שאני אוהבת מה מעצבן אותך? ילדים קטנים ומעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? אמפי4, פלאפון, שפתון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לסוע טוב על סקייט כמו בנדוד שלי. הוא ממש טוב בזה :O מה הפריט הכי יקר שיש לך? נפשית או כספית? XD מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? עניתי על זה כבר המלצה לסרט: חלון סודי
תוכנית טלוויזיה? חשופים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת >< איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון או לטחון אוכל איפה היית רוצה לבקר בעולם? בלונדון. וארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אמממ.. לתקן כל אחד שמדבר עברית "לא נכון" אבל לקלל בערבית
איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו
איזה חג אהוב עליך? פורים D: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן XD חיית מחמד: כלב וחתולה כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בערך.. נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נדמה לי שעניתי על זה כבר.... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר לשמוע מוזיקה לסוע ל-SOS לישון מקומות בילוי מועדפים: ת"א D: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: עניתי על זה כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: חולצה ומכנסיים?
איפור:
מאכל אהוב: עניתי כבר שתייה אהובה: קולה ומים ולימונדה להקה אהובה: פאמור, סאם, שייגעצ, סיקס אייאם. סרט אהוב: סרטי ג'וני דפ למיניהם ועוד כמה XD גלידה: וניל עיר בעולם: סתם עיר? אממ.. ניו יורק ארץ: כנ"ל מה תעשה כשתסיים את השאלון? משהו שיר ברקע:
שעת סיום: 14:19

Sacred Lie

New member
../images/Emo175.gif

שעת התחלה: 15:24 שיר שמתנגן ברקע: Nirvana-heart shaped box ספר קצת על עצמך:אני מתוסבכת ואני גאה בזה .
מחשבה שעוברת בראש: מה אמא שלי תגיד על זה שניקיתי את כל הבית בשביל שהיא תתן לי לחזור מתישבאלי היום בערב.XD מה עשית היום? כלום><" מה תעשה מחר? אינלי מושג חשק ל...: מזגן מה המידה שלך בנעליים? 39 38 , לא סגורה על זה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אוונסנס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא רוצה לדעתXD מה אתה הכי אוהב לאכול? ג'אנק מה אתה הכי שונא לאכול? חזיר. סתם. לאדעת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא זוכרת, עשיתי הרבה דברים דפוקים בחיי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? רצתי שיכורה אחרי ילד בבוקסר באמצע גן ציבורי :D מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? חרדל? מה המקצוע האהוב עלייך? ENGLISH מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה והיסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה לגמרי עיר/ים אהובות: בארץ כלום בערך. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה אקוסטית איפה חגגת יומולדת אחרון? מסעדה או משו לא זוכרת איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה, בד"כ 3 + מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה ><" מה היה המבחן האחרון? לפני הרבה זמן וטוב שכך כמה קיבלת בו? לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור:S ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר? כה ומהעיר אחרת? כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחח לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לאא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני 3 ימים מדוע? ככה באלי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? נרגילה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני יומיים חח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? NEVER TOO LATE למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יוני ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה? חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את גרייסי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברים שם מיוחד לבן?
שם מיוחד לבת?
מאכל אהוב: במבה מאכל שנוא: כלמני דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס (H) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ילדה אחת מכפר יונה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? העד האחרון אהבת? כה, נחמד מה הסרט האחרון שראית? מפרקים את הבית אהבת? כההה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? סהר על מה דיברת איתו? מה עושים בערב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?בת דודה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? יש הרבה : מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק כמה הוא עלה? שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? קורל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קורל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אינלי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? הרגע סיימתי, לא באלי כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא חמסה חמסה 555555 עשית ישור שיניים? יש לי גשר מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש שעבר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בטיול השנתי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר יונה למה הלכת לשם? בני דודים

Sacred Lie

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

איך קוראים לאמא שלך? לא מגלה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי >< כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אינלי כוח לספור, יש הרבה
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שוב?XD איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם במידה שווה  בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הייתי רוצה להוריד ת'גשר כבר ובפנימיות? להפסיק להיות קנאית
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? היילי למה? לשיר הרבה XD כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? HEART מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גרייסי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: יעסוק במיוזיק מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היה כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק מה עושה לך טוב? לא מגלה:] מה מעצבן אותך? אדישות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש כמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה
המלצה לסרט: הצלצול תוכנית טלוויזיה? האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שלרגע הקול שלי הזכיר את של היילי |סגידה| איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? דיבור של ערס איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? כמעט כולם חוץ מכיפור האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כל כךךךךךךך חיית מחמד: חתולה ודגים כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא (פעם חשבתי שכן.) מהי אהבה בשבילך?אמון ויחס :] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אכן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שירים,שירה,גיטרה מה את/ה אוהב/ת לעשות? כל מה שלמעלה ^ מקומות בילוי מועדפים: בורגוס , באולינג, ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? ככןן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אם אני לא שיכורה אז כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית ביותר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לך תזדיין עם אלפקה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כה החיים טובים לדעתך? לא תמיד לבוש: אחלה
איפור: מסקרה מאכל אהוב: שוב?@# שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה: יש מלא סרט אהוב: הצלצוווווול גלידה: שוקו עיר בעולם: :S ארץ: :S מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחליף שיר שיר ברקע: paramour-stop this song שעת סיום: 16:03

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif

איך החופש? אחלה לאיזה כיתה עולה? י' עשית כבר בגרויות כלשהן? לא |מפוחד| קנית כבר ציוד לבית ספר? לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? מכיתה י' קונים מתרגש לקראת השנה החדשה? כע מה עושה בכלל בחופש? המון בצופים, עם משפחה קצת.. חברים.. עובד? הלוואי אוהב ים? כע ובריכה? כע בכלל אתה אוהב קיץ? מאוד ומה עדיף קיץ או חורף? לאיודעת. 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - איטליה - לונדון\ספרד\בנקוק - עבודה הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? מחנה קיץ ביער
הולך להופעות? כן אוהב לונה פארק? מעט מאוד ומה עם פארק מים? כעעע אבטיח או מלון? שניהם! ידעת שיש אבטיח צהוב? לא:-ס אכלת את זה פעם? לא איזה מגמות אתה בבצפר? מגמת עכברושים. סתם מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 11 עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כן, כמה אוהב ללכת לקולנוע? כן או שמעדיף לראות סרטים בבית? לא במסך ענק הכי כיף מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? כן בקרוב איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? ביום שזה יקרה מה עדיף- ארטיק או קרטיב? ארטיק בתאכלס, אתה מתגעגע/ תתגעגע בחופש לבצפר? קצת, אבל אני מתארת לעצמי שאני אתחרט עלזה מחכה לסיים בצפר?כע רוצה ללכת לצבא? בערך מה אתה עושה רוב החופש? בצופים נפגש הרבה עם חברים? כע שאלון משימות! . מה השעה אצלך במחשב? 19:45 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? המרפסת והעציצים 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? שחור וורוד 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? יידיש 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! נאא 6. מה היתה שאלת הסקר? לא היתה 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: "יש לי עוד שלוש שעות שלמות עד שתורי להרצות, מספיק" 8. מה עמוד הבית שלך? היה תפוז, השתנה משוםמה לMSN 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? קולה 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? ורוד 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשו? הלו הלו - פראמור 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: לא כתוב 13. מה המזל שלך? גדי 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום: איןליכוח. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: שתקו. 16. האם ענית את הסקר שהיה שם למטה? אם כן תענה. מה ענית? שתקו! 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? ערוץ סרטים של יס1. 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? היא היתה הראשונה שראיתי.. 20. מה השעה עכשו במחשב שלך? 19:50

למעלה