השבוע שהיה

Simple Girl 182

New member
../images/Emo41.gifהשבוע שהיה../images/Emo41.gif

פעם הייתה פה פינה כזאת, אז החלטנו להחיות אותה מהמתים כל אחת תרשום מה היא עשה בכל יום מהשבוע היה..
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- הייה שבוע טוב לכולם

sweet shir

New member
השבוע שלי~

ראשון- לא זוכרת מה עשיתי XDD שני- הלכתי להתאמן על שימת עדשות בחנות. הדבר הזה מסתכל >< שלישי- הלכתי לקניון.. קניתי 2 חזיות מושי מושלמות (חחחחחחחחחחחחח מההה ישלהן פפיון חמוד כזהP:) ובערב הלכתי למקס ברנר333> גאדדד נראלי שהייתה שם השתלטות חייזרים או משהו! כל המלצרים היו הומואיםXDD קפראליהם3> והמלצר שלנו היה הכי גיי.. חח לא במראה חיצוני.. בהתנהגות.
הוא היה כזה נחמד וחמודD: רביעי- אהה בעיקר הייתי בבית.. ארגנתי תיק לסמינר. חמישי- הסמינרD: היה ממממממממש כיףףףףD::::: שישי- כנ"ל חחחחחחח וחזרנו הביתה... ואז הייתי מדוכאת>: שבת- עדיין מדוכאת.. קצת פחות אבל. ^_^

גלולייי

New member
מבינה אותך

לשים עדשות זה הדבר הכי מתסכל בחיים! אבל תאמיני לי אחרי הפעם הראשונה את כבר בטבעי... :) ואל תנסי לשים בחנות המוכרים תמיד כאלה מלחיצים.. תקני הביתה עדשות ותשבי לבד בשירותים, עם הרבה אור. זה באמת הכי קל. לקח לי רק שלוש רבעי שעה (ככה כותבים?! XD) ותשמי לב שהן לא הפוכות (יש שיטה לבדוק את זה) וזהו. עכשיו אני כל החיים עם זה וזה הכי כיף! בהצלחה חחח (איזה חפירה)

sweet shir

New member
חחחח כה, זה לא הולך לי. XD

ואני גם לא מצליחה להוציא.. ככה שלבד בבית זה לא בא בחשבוןXD טוב אני פשוט אצטרך להתנחל שם ולבוא כל כמה ימים חחחח אבל תודה! D:

Lex 1

New member
חחחח נכון! כל כך מתסכל.. ../images/Emo178.gif

רציתי להגיב לך ושכחתי.. >< בכל מקרה גם לי זה לקח המון זמן עד שהצלחתי לשים אותם, וכמו גל (?) גם לי לקח המון זמן בפעם הראשונה וכן המוכרים ממש מלחיצים עד שהצלחתי לשים, הרגשתי כל כך לא בנוח שאני מעכבת אותה. אז בהתחלה גם לבד היה לוקח לי מלא זמן כשהייתי לבד בבית שמה אותם כי הרי אין מי שישים לי אותם בעין או משהו..
וזאת הייתה תקופה של כמה חודשים, חזרתי למשקפיים והיום אחרי שנה שוב יש לי עדשות עכשיו זה הרבה יותר קל. פעם גם הייתי עושה מזה כזה סיפור! מכינה במיוחד מגבת על הכוננית, שמה את המראה ממולי וכאלה
עכשיו כשאני חושבת על זה הייתי כל כך פראנואידית! בקיצור היום זה לוקח 2 שנ' לכל עין ואני פשוט עושה את זה מעל הכיור. אז עם תרגול ואי-התייאשות גם את תגיעי למצב הזה, זה לא לוקח הרבה זמן חח, שיהיה בהצלחה ותתחדשי!
חפרתי. סורי.
.

m i c k e y 15

New member
קראו לזה שירשור חיובי חח...הנה שלי

ראשון-סתם היה משעמם...וכולי הייתי שרופה מיום שישי..חח שני- לא זוכרת חח שלישי- הלכתי לביצפר וגיליתי שטעיתי ביום ובשעה! חח רביעי- חברה באה אליי חמישי- הלכתי למסיבת סיום של י"ב שישי- הייתי בבית שבת-בביתתת וראיתי LIVE EARTH רוב הזמן חח

הנה שלי D::::

ראשון- הייתה מסיבת סיום י"ב. היה נחמד וכיפי אבל קיבלתי רק תעודת הצטיינות:{{ כתבתי בפיק. שני-גנבתי לבת דודה שלי את הגיטרה והתחלתי ללמוד אקורדים. טום לימד אותי את F#7 בROT3F ואז... כתבתי בפיק. שלישי- הלכתי לאורתו. הלכתי לדודה ומליוני יתושים עקצו אותי!! ואז הלכתי לבת דודה שלי שממנה גנבתי את הגיטרה [[קוראים לה איגי]] -- (לגיטרה, לא לבת דודה. לבת דודה קוראים נופר). ראיתי ג'ון טאקר חייב למות בפעם השניה. היה פופקורן. וקולה. ונשארנו ערות עד חמש בבוקרXD התגעגעתי לפיק שלי. רביעי- קמתי בבוקר אצל בת דודה שלי וגנבתי לה ספר. ולאח שלה גנבתי מחזיק מפתחות. טוב, היא גנבה ממנו את המחזיק מפתחות ואני לקחתי אותו ממנה. הגונב מגנב פטור- לא? התאמנתי על הגיטרה כשחזרתי הבייתה. למדתי עוד אקורדים. כתבתי בפיק. נגן הMP3 שלי נפטר:( חמישי- התבטלתי כרגיל בבית. שיחקתי עם הגיטרה. התחלתי לחשוב על זה שאני צריכה להתחיל ללמוד למועד ב' מתימטיקה. כתבתי הרבה בפיק. שישי- עדיין חשבתי על הלמידה למתימטיקה. עוד לא התחלתי. כתבתי בפיק. שבת- עדיין חשבתי על מתימטיקה. כתבתי בפיק. שיחקתי בגיטרה. הזלתי ריר על נגן MP3 חדש שהתברר שהוא חרא. הפסקתי להזיל ריר. התחלתי להזכיר לכול םשביום רביעי הקרוב(!!!) יש לי יום הולדת 18.

Lex 1

New member
איזה תיאור מעולה! חחחחח ../images/Emo6.gif

בהצלחה במתמטיקה אם עוד לא היה (לי יש מועד ב' רק בשני הבא) ו-
מוקדם, אבל הוא יגיע שוב ביום רביעי

MyTearsDontFall

New member
את יכולה להוסיף גם את השבוע שיהיה.

גם מה שהיה וגם מה שיהיה השבוע :) ראשון-נמנמ בואנראה..בייביסיטר. שני-בייביסיטר. שלישי-בייביסיטר. רביעי-כלום חמישי-ים. שישי-מסיבה לשניצD: שבת-כלום

לושהה

New member
טוב, נפעיל תמוח קצתD:

ראשון- שילר עם מלא אנשים מהשכבה:) שני- מישהו לרוץ איתו בבית של חברה -> פעולה -> חברה באה לישון אצלי שלישי- התנחלות בבית של ידידXD רביעי- הbest guy mates ועוד כמה חברות באו אליי -> הסודות בקניון עם חברות חמישי- ברמצווה של אח של חברה:) שישי- בלק עם אבאXD שבת- בית קפה עם חברות -> מסיבת הפתעה לחברה ><

MoVe AlOnG

New member
הממ..השבוע שהיה

ראשון- התחלתי לעבוד אצל ההורים...
שני-ניסיתי לברוח מהר מהעבודה והלכתי לאיבוד בת"א.
שלישי-לוזוכרת...
רביעי-נפרדתי מאח שלי שנסע לקורס קצינים.מזל טוב לו ^^
חמישי-המשכתי לעבוד...והייתי ביומולדת של חברה עם כל החברים ונשארנו אצלה עד 6 בבוקר.
שישי-לא עבדתי,באו אליי אנשים ושוב הלכתי לישון ב6 בבוקר.
שבת-העירו אותי ב11 וחצי,נסעתי לבקר את אח שלי,חזרנו,נסענו לחברים בראשון והלכתי לישון. לא כל כך שבוע מרגש אבל היה נחמד לראות את זה הזריחה יומיים ברצף

קרן20000

New member
עונה P:

ראשון- לא זוכרת XDDD
שני- עבודה עד הצהרים> חדר כושר> סופר סנטר ^^
שלישי-הלכתי לקניון עם חברות וחרשנו על זארה כרגיל............יצאתי עם כמה חולצות ושמלה צהובה כזאתי נחמדה חחח
רביעי- הלכתי למספרה...עשיתי פן ובערב יצאו הממטרות והכל נהרס לי דאמ :S...יצאתי בלילה עם חברים לבית קפה. שם פגשתי את נאור XDDD ואפשר להגיד שפגשתי שם את "דין" XD סיפור ארוך ולא נחפור...
חמישי- נשארתי בבית לא היה לי כוח לצאת לחדר כושר. בערב עשיתי הליכה...:) כושר.
שישי- ישנתי XD
שבת- ישבנתי עד 1 ככה...סתם הלכתי להליכה....בערב לקונצרט של ידיד שלי ברחובות XD היה מדהים :) אח"כ לפיצה בר........ אחר כך חזרתי למזכרת בתיה ואני והבנות (חברות) הלכנו להיפגש עם חברים של חבר של חברה שלי (מסובך חח) כולם שם דתיים. כיפות לא עושות לנו את זה מסתבר. הם היו יותר מדי בישנים...:S בשלב מסויים הם קמו (מהבית שלהם כן?) וירדו לשחק פינגפונג.. זבלים. דתיים או לא..בנים זה בנים XD. ואז סתם הלכנו הביתה. ראיתי "הגבר המושלם" ב-2 וחצי בלילה. אח"כ מסן. דיברתי עם נאור חחח ואז הלכתי לישון ב-5 וחצי! והנה אני! אבל בכל זאת זה נחשב שבוע די משעמם :)

The Psycho Girl

New member
השבוע שלי :

ראשון- ישנתי כל היום , הייתי אמורה ללכת ללמוד מתמטיקה אבל הברזתי שני- לא זוכרת בטח שום דבר מיוחד שלישי- קניתי דיסק ןבגדים ושוב הברזתי ממתמטיקה רביעי- הייתי אצל חברה שלי רוב היום חמישי- פיזיקה שישי- פיזיקה ובערב הייתי בבאולינג חח הפסדתי כמובן שבת- פיזיקה ולייב ארט' - איך קרה שמקפליי לא הופיעו שם ?

מאיושSP

New member
=]]

ראשון- חזרה גנרלית.. שני- הופעעעעה=]]]]] שלישי- הופעה שניה D: רביעי- ישנתי עד ארבע ואז עשיתי כלום. ^^ חמישי- עזריאלי והופעת בלט שהלכתי לראות.. :] שישי- סתם עם חברות:) שבת- חברה מנס ציונה באה אלי=]

m o r 1 0 2

New member
שבוע שלם הייתי אצל דודים שלי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

ראשון
-אממ..בריכה ות'סרט זה המזל שלי
שני
-בריכה+ סרט תיכון מוסיקלי
שלישי
-בריכה+באולינג+ארומה
רביעי
-סתם בבית ראיתי סרט..
חמישי
-אממ...גם בבית
..ויצאנו לטיול עם הכלב של בת דודה שלי
הנה הפשוש
פה הוא בן חודש
שישי
-חוף דור...הייתי בים היה אחד הכיפים
שבת
-לייב ארט....חיכיתי להופעה של בונג'
ולא היה
ערוץ 10 הם בני *****
אבל מאוד נהניתי מההופעות של לינקין,מאטליקה
,אנריקה...

butbut

New member
אוי..הכלבים האלה בד"כ שונאים אותי..זה מין סוג

כזה שהוא אנטי-בת-אליות=]או שאני ה-בת-אל היחידה שהם שונאים.

m o r 1 0 2

New member
חחח...אל תגזימיי../images/Emo9.gif. הוא למד לחבב אותו../images/Emo3.gif

חחח..מתוק

butbut

New member
פ'חח הרוב אותו הדבר..שבוע משעמםם רצחים=]

ראשון-לימודים שני-לימודים שלישי-לימודים+שיעור פרטי אחרה"צ באנגלית רביעי-לימודים חמישי-לימודים שישי-שינה,שינה,שינה,שינה..אוכל!..שינה שבת-שינננהההה+שיעור פרטי במת'

למעלה