השבוע שהיה

butbut

New member
חח י'..ההורים שלי רשמו אותי לקורס של "מחצית 3

זה כאילו ללמוד בחופש הגדול חודש אחד..חרא של דבר ><..

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifלא ממש זוכרת..><

ראשון- לא היה אימון....זה מה שאני זוכרת D: שני- אימון...הגעתי למסקנה סופית שאני הולכת לקורס הדרכה!!! שלישי-שיעור נהיגה, אזכרה, רננים, אימון וינגייט (ברגים עם נחיתות על הראש וחום כבד דמאט. ><) רביעי- אימון+חזרה גנרלית מפגרת!!! יום די עצוב בוא נגיד....לאמשנה למה. ;[ חמישי- הופעה מפגרת >< שרק 3 D: שישי- היינו אצל חברה שיחקנו אמת או חובה (פחחחח איזה משימות!!! ;> ידיד שלי ליקק לי שוקולד מהבטן XDD) שבת- ישנתי חצי יום! D: בלילה דיברתי איזה 3 שעות עם ידיד (כנראה שהוא יהפוך להיות יזיז XDD) נמ. וזהו? שבוע מלא מלא געגועים ופויה לא כיפי.

YuvalJones

New member
השבוע שלי :)

ראשון- שיעור גיטרה ומחשבי האהוב D= שני- לא זוכרת ^^" שלישי- מסיבת הפתעה לחברה שלי , גרמתי לזקנים להתעורר באמצע הלילה ולצרוח עליי, ושרפתי ניירות D: רביעי- מימדיון! היה שולטטטטט והכרתי בנים ממש חמודים D= חמישי- הלכתי עם חברות שלי לשרק3 שישי- ריססו לי את הבית, נסעתי ללירונע , בערב הלכנו לחברות שלי היה כיף ^^" שבת- עדיין אצלה, נכנסו לבריכה , ומשפחה הגיעה. להלהה כי זה החופש הגדול! והכל אני יכול [לעשות] בחופש הגדול! גם אם זה כולל לפשוע ^,^

Lex 1

New member
השבוע [המשעמם] שהיה לי ../images/Emo9.gif

ראשון - בגרות בלשון. בילוי מבדר במיוחד בביתה של חברתי.
שני - מממ... לא זוכרת, אז כנראה שכלום ><
שלישי - בעיקרון כלום אני חושבת. ראיתי את JML במלואו בפעם הראשונה סופסוף!
רביעי - עד הצהריים עשיתי כלום. נפגשנו כמה חברות לעשות קניות למסיבת הפתעה בערב. בערב מסיבת הפתעה לחברות תאומות (היה מעאפן
).
חמישי - בבוקר עשיתי חיסון (לאלרגיה
, כמו כל שבוע..). חזרתי הביתה להתכונן והלכתי עם בת דודתי היקרה לראיון עבודה במלון שהיא עובדת בו. המשכנו לטייל יחדיו בת"א וביקרנו את אמא בעבודה. ראיתי בלילה את "ילדות רעות" (פעם שנייה).
שישי - סננתי חברות. ראיתי "תא טלפון".
שבת - ישנתי עד מאוחר. מחשב. התקשרתי לידיד לאחל יומולדת שמח. צפייה ב-Live Earth בטלוויזיה ובמחשב. שיהיה שבוע טוב בכל אופן
עד כמה שאפשר...
.

Bleed for Me

New member
אני

ראשון-לימודים+חזרות למסיבת סיום שני-כנל שלישי-כנל רביעי-חזרות מהבוקר ובערב מסיבת סיום+מסיבה ענקית עד הבוקר חמישי-חזרה מהמסיבת סיום ושינה כל היום חח שישי-מנוחה.. שבת-כנל

McFly rullz

New member
נמ..השבוע המשעמם שלי...=/

ראשון-היה בערב מסיבת הפתעה לחברה [היה די דפוק...] שני- הלכתי לחברה וראיתי את מקפליי בטלויזיההD: שלישי-היה צום
אז לא היה משו מעניין... רביעי-נמ...מחשב....ומחשב...ומחשב...^ ^ חמישי-הלכתי בבוקר לבי'ס ובצהריים מאוחר יותר היה טקס לאחשלי [סיים מסלול בצבא משו כזה] שישי-נמ...כלום...ישנתי... שבת-נמ...לישון....חברות ולישון...יחיחי זהו...
זה השבוע המעפן שלי...:)

Charley XD

New member
השבוע שלי ...

ראשון- עבודה ... + סרט שני- עבודה ..... עוד משהו שאני לא זוכרת .... שלישי- עבודה והלכתי לג'סי לישון + מסיבת הפתעה לחברה ... רביעי- מתים מעייפות אבל בעבודה ... חמישי- עבודה... + לישון לישון ולישון.... שישי- ממדיון עם חברים ואז בטייל בתל -אביב ( נמנם... וופל בלגי ) שבת- אצל סבא וסבתא בדימונה ... ( רוב הזמן ישנתי הייתי מתה...! ) ויומולדת לחברה ...! מסקנה: אין לי חיים...

JuSt My LuCk

New member
אני זוכרת את הפינה הזאתי!!אהבתי אותה ../images/Emo6.gif

הנה השבוע שלי :
ראשון- עבר =/ אבל קיאקים!
שני- שיעור מתמטיקה /= האם ב-8 בבוקר!!!!!!! :S
שלישי- החלקה על הקרח
רביעי- עוד שיעור מתמטיקה >_<
חמישי- חתונה של בת דודה של אמא שלי
קניתי שמלה! חה חה חה!!! ואההה שוב שיעור מתמטיקה /=
שישי- לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שבת- לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואולי לנסוע עם חברות /=

DoLi it is Me

New member
תורי ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

טוב אני לא זוכרת שהייתה כזאת פינה [אני פה בערך מחנוכה] אז כנראה זה היה לפני
אוקי אז ככה היה השבוע שלי...
ראשון-הלכתי לשרק 3 בערב עם שתי חברות בקניון הזהב אחרי הסרט היסתובבנו וחזרתי הבייתה בערך בתשעה ומשו
שני-האמ.. לא זוכרת ><
שלישי-הייתי עם בת דודה שלי בבית שליוהיה צום >< ואז בערב נסעתי להופעה של בת דודה שלי עם הלהקת ריקוד שלה ושברתי את הצום שעה אחרי שניגמר הצום ><
רביעי-הייתי כל היום אצלן והלכתי לראות אצל חברה שלנו סרט ביחד עם אחת מהבנות דודות שלי [הן תאומות ^_^] קיצר אז היה בבית שם שתי גיטרות חשמליות לחברה שלי ומזה היתלהבתי XD
חמישי-הייתי כל היום אצלהןואז אמא שלי לקחה אותי לחוג ציור שלי שישי-בבית שבת-בבית עם בת דודה D:
אויש איזה חפירה אה ואל תשימו לב לשעה XD אני פשוט עוד מעט נוסעת

tzuf jones

New member
השבועע המשעמםם שליי :]

אוקיי , השבועע שלי משעמם יותרר מכל הבנותת פה.. אז זה הולך ככה : ראשון~ננמ.. איןן לי מושגג ; ] לא זוכרתת .. רוב הסיכויים שרק ישנתי והייתי במחשב .. :] שני~ממ הלכתי לעיר עם חברותת :] שלישי~ אממממ..שמרתי על האחים הקרציות שליי [ יש לי 2 אחים קטנים ] :/ היה משעמם טיליםם .. רביעי~הייתי כל היום עם בת דודה שלי [שבמיקרה היא שכנה שלי וגרה בית ליידי].. ראינו את הסרט "just my luck", אניי יודעתת , באיחורר ענקיי.. בווא'נה הזללנוו שנינוו רירר על דניייי ודאגגייי בסרטט :] איזה חמווודיםם .. טוב ושאר היום היינו גם על המחשב.. להלהלה איזהה משעממים החיים שליי :] אוקיי, נשמיךך :) חמישי~ אני ובת דודה שלי :] כןן,כןן שובב היא .. עשינו הליכה ופתחנו בדיאטה ,טובב, אי אפשרר להגידד שלא ניסינוו חח.. אבל נישברנו דיי מהר :( שישי~ טלושש ונטושש [בנות דודות שלי מת"א] באו אליי , [אחת מהן מהפורום .. talosh1234] , הלכנו לים .. טלוש ישנהה אצליי ומזה הלכוו צחוקיםם בליילה XD הלכנוו לישוןן באיזה 3 וחצי בליילה , והמשוגעת העירה אותי בשש בבוקר !! אבל חזרתי לישון :] שבת~ נממממ.. הלכנוו אני,אחותי,אמא שלי ועוד 2 בנות דודות לשווופינגג :] קניתיי נעליים , היהה כייפ' :]]]]] וווואוווו אניי חפרניתת ... !! P:

kelly7i

New member
לי יש אחים יותר קרציות

חח אצל כולם יש איפושו בשבוע שלהם "לישון".........

... מואה.

ראשון- נסעתי לירושלים, לשיעור השלמה. שני- מבחן מזורגג. >< שלישי- חפשתי. רביעי- כנ"ל. חמישי- כנ"ל. שישי- כנ"ל. שבת- כנ"ל. היי, אז היה לי שבוע חופשי. נחמד.

מלשון 'חופש'. XD

זה פסדר, רק אחרי שכתבתי את זה הבנתי שזה נראה כמו 'לחפש' [יענו, למצוא משו.. LOL]. [תזכורת לעצמי: לא לכתוב יותר מילים עם דו-משמעות
]

Lex 1

New member
אווו דו-משמעות!../images/Emo12.gif חחח ../images/Emo6.gif

הדבר היחיד שאני אוהבת בלשון השפיע עלייך..?

עונה :)

ראשון- לא זוכרת :|
שני- גם אותו אנ'לא זוכרת :| |שלישי- מסיבת הפתעה לחברה שלי, היה מצחיק
רביעי- אממ.. התארגנתי לאילת?
חמישי- נסעתי עם חברות לאילתתת! בערב הלכנו לאיימקס, והייתה תערוכה מדהימה של בובות שעווה, היה מגניב P:
שישי- הייתי באילת- הלכנו לעשות ספורט ימי, ובערב ראינו 'שרק 3' D:
שבת- עדיין באילת, הלכנו להפלגה ממש יפה של שעתיים וחצי וקפצנו למים וכאלה
בערב הלכנו לטיילת ^^ המ. אז זה בערך השבוע שלי ^,^

Lex 1

New member
אווו הסופשבוע נשמע מהנה במיוחד! ../images/Emo6.gif

מתי אני כבר יסע לאילת??

M C F L Y 1

New member
../images/Emo13.gif

שבוווע כייפ' ראשוןן > יום אחרי ההופעה .. הייתי עייפה ברמות ! והמנקה שלנו החליטה להיות נחמדה ולעשות לי השכמה בתשעע וחצי בבוקרר
אחרי זה נראאה לי ראיתי טלוייזייה ומחחשבב ובערבב הלכתי לישון אצל חבררה :]] שני > חברה מתל אבייב באהה אללי ! הלככנוו לסררט + שופפיננג :]] בערב הלכתיי אני לישון אצללהה .. שליישי > סררט + ברייכה בגבעתתיםם .. רבייעיי > הכנתתי מזוודות לאיללת והלכתתי לישון אצל החברה שנסעתי איתתה . חמישיי > נסעעתי לאייללתת ! הגענוו בשתיים עשרה לביית שלללה .. הלכנוו לשופיינג ולקחננו מלא סרטים בבלוקבסטאאר .. שישיי > ים , ים ועוד ים !! נשרפננו קשוות חרשנוו על MTV וטיילנו בטייללתת :] שבבת > יםםםםםםםם
הלכנו למסעדהה ועשינו מצנחח ייםם הייה כיףף :) בעערב ראיינו מללא סרטטיםם ועשינוו טיפוללי פניםם אחת לשנייה
בקייצצ' שבווע אחחד השוויםם
קניתתי מ ל א !!!

למעלה