פרק מפתיע
הפרק בהחלט הצליח ליצור סדר חדש וברור כלפי כל מתחרה ומתחרה, ואני בטוח שהיו כאלה שהופתעו, כל אחד מדברים שונים. אני הופתעתי ממלודי. אני חושב שהיא הראתה צדדים שונים וחדים יותר מהפרקים הקודמים, ואני בהחלט לוקח זאת בחשבון כרגע. היא הייתה מאוד בולטת, התנהלות שלה במשימת המשקעים הייתה באמת מאורגנת, משכנעת וכמעט ללא דופי מבחינת הסברים. הייתה איזשהי אכזבה מבחינת התשובה שלה לאותה אישה, משום שהרגשתי שהיא לא סיפקה את הסחורה ורציתי שאפרת תענה לה. וכאן אנחנו מגיעים לאפרת, שאם היה לי ספק קודם, כרגע אני בטוח לחלוטין שמקומה בגמר. בשני המשימות הראשונות היא הייתה מצוינת, הכי כנה שאפשר, כמו שאמר יועץ המשקעים. היא הייתה אמיתית ופשוט תענוג היה לשמוע את רצף הדברים המהיר שלה, כל כך בטוחה בעצמה, כל כך משכנעת ואני בטוח שהייתה במקום השני לאחר מלודי. בכנסיה היא שיחקה במגרש הביתי שלה, כי הדבר שהיא הכי טובה בו זה לגרום הזדהות בצד השני שיש לשכנע או לפחות לגשר את הפערים. זה אחת התכונות הכי חשובות, לדעתי, בהסברה. אני מקווה שאחרי שראו את הפרק, יפסיקו לעשות לאפרת את העוול בלשים לה כל מיני תכונות שממש לא מתאימות לה כגון עצבנות, צעירות יתר וכו'.. היא לא קפואה, קרה, מגעילה. אולי ההפך הגמור. כמו שאמר גיל - ברוכה באינטליגנציה רגשית. אריק, כמובן, נחל תבוסה צורמת. זה מפתיע, אבל כנראה שהטכניות והתמקדות בתוכן מורגשת בדבריו. כאילו הסברה היא דבר טכני הכולל רק עובדות ומדע מדויק. זה אולי נקודת החולשה שלו. נמרוד - שוב, מדובר באדם עם חוש הומור נהדר ונדיר, אבל אני בספק שבעולם יקבלו גישה כזו בהסברה, ואם כן, אם היא בכלל תשפיע. פרק מצוין, מי אמר שהעונה הזאת פחות טובה. מחכה בלפרק הבא.