השגריר חמש יבשות - חצי הגמר

טלמ

New member
אני מאוד מרוצה מהחלטת השופטים

2 הטובות ביותר בחצי גמר עלו לגמר. אפרת גילתה לי כאן צד אחר שלה, מקצועי, נוגע ללב, שאני יכול להיות גאה בו בתור ישראלי ומלודי, כרגיל, מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש עם ידע די נרחב (לא עצום אבל מספק) ויכולות תקשור עם הקהל. אני מאמין ומקווה שנמרוד יעלה מהצבעת הקהל כי הוא מאוד התחבב על רבים ואריק...הצטייר כחרא, במיוחד בפרק הזה

TINKERBELL 15

New member
אפרת ומלודי עלו לגמר, ועכשיו צריך

לבחור בין אריק לנמרוד... לי אישית זה לא ככ משנה, במילא אחת הבנות תזכה. נמרוד חמוד אבל צריך עדיין לשלוט קצת על עצמו... ואריק, איכזב. בפרקים האחרונים הרשים ופתאום...נהיה באמת ממורמריק...

Nataly28

New member
דעתי על אריק (ממורמריק)

קודם כל אני חייבת להסכים עם אפרת, השם שהיא נתנה לאריק פשוט מתאים לו. הבחור ממורמר, לא כואב לו שהוא הפסיד הערב, כואב לו שהוא הפסיד למלודי? ומה זה צריך להיות ההתבטאויות האלה? הוא מעורר סלידה. לפני 2 הפרקים האחרונים דווקא מאוד חיבבתי אותו, אבל הוא פשוט גילה את פרצופו האמיתי. זאת בושה להתבטא ככה על אדם אחר, בחורצ'יק, תשקול מילים, הרי לא היית רוצה שמישהו יאמר עליך דברים כאלה בשידור חיי?...אולי רצית למלודי תעוף אבל השגת את המטרה ההפוכה, היא ניצחה אותך ובגדול!!! מלודי, אני מחזיקה ממך, את נהגת בצורה בוגרת ואינטליגנטית, הראת לאפס ההוא , ממומרמריק, בדיוק מה הוא שווה (או יותר נכון לא שווה)

Musi© Gi®l

New member
היה פרק יפה,

כמובן שאי אפשר להשוות לשנה שעברה, אבל בכל זאת. ובכלל , מעצבן שחלק ממש גדול מהתוכנית זה הועידה. הייתי מעדיפה קצת יותר לראות מהתכנים עצמם, מהמשימות, אבל העריכה הורסים הכל
בכל מקרה, אפרת ממש 10. נימי, או נימי אתה כה משעשע.
אני חולה על אנשים עם חוש הומור. מלודי מקסימה ומוכשרת. אריק, כל כך שחצן ומתנשא. ידע ואנטלגנציה אולי יש לו, אבל חסר לו מאנטלגנציה ריגשית במידה כזאת שזה כבר הורס את הרושם של הבנאדם. אי אפשר לבוא לאנשים בגישה מתנשאת. גם לאנשים כביכול לא מלומדים יש דעות, ואם הוא ילך איתם מכות במובן האנטלקטואלי, זה לא ממש ישנה את דעתם. יותר מזה, רק יהרוס. אידיוט. קיצר, שמחה שאפרת ומלודי בגמר. אם אחת מהן תיקח, אני אשמח. חבל רק אם מלודי תזכה ותיסע לשנה.. כאילו, מה תום יעשה בלעדיה?

terra2

New member
אפרת שמאלנית מגעילה

כל הזמן "דו קיום" ו"אני מדברת מהלב"... סתם צעירה לא מנוסה וכנראה שגם לא מבינה את הסכסוך ערבי יהודי, וגם לא מעוררת הזדהות. ותשמעו לי- נמרוד לוקח ובגדול! הוא מלך, יש לו את כל הנתונים שצריך להיות לשגריר.

ממש לא.

דווקא השיח על דו-קיום הוא בדיוק מה שישראל צריכה בהסברה שלה. אחרי שכול הזמן מראים בחדשות העולמיות איך צה"ל מכוון לילדים פלסטינים קטנים רובים לראש, משום מה נידמה לי שדווקא הדיבור על שלום ואהבה זה מה שישראל צריכה להעצים ולהדגיש במסגרת השאיפות שלה, ולא את הצד של החדשות...

לירווני

New member
מלודי../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

הועדה עשו צעק מאוד מאוד מאוד חכם
היא הייתה כזו מקסימה! היא התמודדה עם השאלה בהארלם ממש ממש טוב,היא זכתה במשימה עם המשקיעים,ולפי דעתי הסלוגן שלה היה הרבה יותר טוב.<היא לפחות לא השתמשה בתמונות מהפרקים הקודמים במשימה שהיה צריך להכין סרטון על ישראל רק מתמונות.> אני ממש ממש מקווה שנמרוד יעלה ולא ריק

למעלה