השגריר חמש יבשות - פרק 9

avnner

New member
מה שהיא אמרה זה שאפרת הגיבה

כמו בנ-אדם ובכתה כשחברה שלה בגדה בה והשגריר של ישראל צריך להיות חסר רגשות קר ומחושב בכל מצב

טלמ

New member
זה לא מה שהיא אמרה

אבל היא טוענת ששגריר צריך לשמור על איזה קור רוח שהוא עומד מול קהל ולא לקרוס. תמיד להציג חזות שהוא יעמוד בהכל

FrAnzY

New member
היא כן שוויצרית.

"אני אהיה שגרירה. נקודה". זה לא סוג של שחצנות? אהבתי אותה בתחילת הדרך. הייתי לטובתה. היא באמת מקסימה, אבל לכהן בתור שגרירה זה לא מתאים לה.

FrAnzY

New member
לא יפה להגיד את זה...

מצחיק, מצחיק, אבל ביטוי לא במקום.

avnner

New member
לפי דעתי עכשיו כשנשארו ה-4

אריק-באמת משעמם מידי אין בהסברה שלו שום דבר חדש וקשה להתרגש ממנו מלודי-יפה וחכמה אבל היא לא באמת באמת רוצה להסביר והיא יותר מידי מלודי נמרוד-אנשים ששונאים ישראלים עוד יותר ישנאו כאלו שמספרים בדיחות בזמן שאנשים נהרגים ואפרת -מה בת 21? עצבנית? נו באמת אפרת היא השגרירה כל פעם שהיא מסבירה היא אומרת את המשפט הזה שאי אפשר להתווכח איתו

לירווני

New member
../images/Emo27.gif

קודם כל,חבל שהזכיינית הרסה לעצמה את כל הרייטיניג שהראו בפרסומת את אפרת.. ממש חבל. לגבי הפרק עצמו,הפרק היה ממש נחמד,התבאסתימאוד שאריק עלה לפרקי הגמר. לא מגיע לו בגרוש!! הוא כ"כ שוויצר ובטוח שהוא הכי צודק,יש לו אופי חרא<אי אפשר לבטא את זה אחרת> ואם הוא אמר שהוא חושב שאצל מלו השמש זורחת מהתחת,אז הוא טועה ובגדול. בפרק הבא יהיה מאוד מעניין בין מלו לאריק. כניראה שהם יוציאו את הכל החוצה
הבחירה של רוני בעצמה הייתה מאוד לא במקום.זה סתם נותן לעצמה עוד סיכויים ללכת,וחבל כי היא מתמודדת טובה. מקווה מאווווד שאריק יעוף ביום שבת. שבת שלוום

אני בעד אריק ../images/Emo45.gif

למרות שאני לא מת על רוסים, אני דווקא הולך לכיוון שלו, הוא יודע המון ולא פראייר, אומר את מה שהוא חושב

לירווני

New member
יש דרכים יותר מנומסות לבטא את מה

הוא חושב. זו דעתי. אבל כל אחד והדעה שלו.

FrAnzY

New member
מה לעזאזל?

"לא מת על רוסים"? מה זה משנה אם הוא רוסי, אתיופי או כל דבר אחר? כולנו בני אדם, כן? זה לא משנה מה הוא. מה שמשנה זה האופי שהוא מראה, צורת ההסברה והכלים לשגריר. אין לו את זה! זה מה שמשנה כאן! תרחיקו את הסטיגמות המגעילות האלו מאיתנו. זה מחליא.

לירווני

New member
../images/Emo45.gif

כתבתי את גם בקומונה של מלודי, אבל יש לי הרגשה די מוזרה, אני חושבת שכל הריבים שיש בין מלו לאריק,זה סתם תרגיל מגעיל של ההפקה לעוד רייטינג. כי מי ששמע את הראיון שהיה איתם ברדיו שם לב שאריק אומר לה "נשמה שלי" או שהיא אומרת שמתגעגעים אליו. ורק לפני מ'ס שבועות הם כמעט הוציאו סכינים והרגו אחד את השניה<בהמלך הצילומים של השגריר>. אם זה באמת ככה, זה סתם נראה שאריק סתם מצטייר כאדם שלילי מכל בחינה אפשרית,ואולי זה אחרת לחלוטין.

אתם לא מאמינים,

פספסתי את הפרק
. ודווקא ממש רציתי לראות את הסירטונים וזה... אני עוד זוכרת את הסירטונים של המתמודדים בשנה שעברה; יעל בן דב שמה בסרט של את בריכת בית הלוחם^^. והיום בערוץ שתיים היה שידור חוזר של פרק ההחזרה, ולא של הפרק שפספסתי... אוף
.

לירווני

New member
אפרופו יעלי,יצרת איתה קשר בזמן

האחרון? חוץ מתגובות בבלוג שהיא חזרה לעדכן.

RamiAS

New member
דעתי על המתמודדים אחרי הפרק

קודם כל , לדעתי אריק יעוף והגמר יהיה בין מלודי,אפרת ונמרוד. אריק אני חושב שדי פספס את הנקודה כשהוא התעסק בשלבים האחרונים בלהכפיש את מלודי (דבר שהיה לגיטימי לפני זה , אבל לא לגיטימי בשלב שבוחנים כל אחד בצורה עמוקה) במקום להתעסק בעצמו ולנסות לקדם את עצמו כי יש לו יכולות (חסרה לו קצת כריזמה אבל יש לו ידע וביטחון עצמי גבוה). נמרוד לדעתי (אם יגיע לגמר) ייתקל במכשול האנגלית וזה דבר שיפגע בו. כעקרון לדעתי הוא הרשים יחסית היום אבל הרבה פעמים הוא לא מציג עמדה ברורה ומנסה ישר לעבור להומור וזה לא בהכרח חיובי. אפרת נראית מאוד לא רגועה ולא שלמה עם עצמה והעצבנות שלה לדעתי לא תהיה ממש חיובית לתפקיד הזה . היא גם כן עסוקה במלחמות אישיות עם נמרוד בעיקר והרבה פעמים מפגינה התנשאות עליו , דבר שלא מחמיא לה במיוחד. מלודי כמובן היא הפייבוריטית לגמר אבל אני חושב שהיא די ריקה מתוכן. היא יפה בטירוף וגם יודעת לשכנע בדברים אבל לדעתי לרכוש ידע ברמה גבוהה ייקח לה יותר מדי זמן וגם יקשה עליה להסביר אותו בטבעיות, ואם זה מה שהתפקיד דורש זה יכול לפגוע בה. לדעתי נמרוד ואריק באים בגישה הכי טבעית להסביר את ישראל (אפרת גם יכולה לבוא ככה אבל לדעתי היא מוסיפה יותר מדי פנים משלה של דו קיום) אבל אריק בגלל האגרסיביות שלו ייכשל ונמרוד בגלל מכשול השפה וגם העובדה שהוא לא מייחס רצינות מספיק גבוהה גם לא יצליח.

RamiAS

New member
בעצם התבלבלתי אתם מוזמנים למחוק

אני רציתי לשים את זה בנושא של החצי גמר.

למעלה