השדרוג הגדול של מואיז הקטן

alonaski

New member
רשף... אתה...

ע------------נ-----------ק !!!!!!!!!!!!!!!!
לדעתי - אתה צריך לשקול על הפקת מגזין אופנים חדש בשוק!!!!!
אתה כשרון מבוזבז!!!!!!!!!!
)))))))) סיפור גדול!!!! מאוד הזכיר לי בסגנון את הספר: "תמונות יפואיות" של מנחם תלמי (כמדומני?...
)

alonaski

New member
אה, שכחתי לציין.. ../images/Emo13.gif

שאני נמצאת עכשיו בציר מרכזי, קראתי את הסיפור שלך, אח"כ הקראתי קטעים נבחרים לצוות פה... ועכשיו = הורדתי להדפסה ואני משאירה להם כאן את הטקסט המלא!!!
יום אחד עוד תהיה מפורסם...

ido mazor

New member
כן, באמת התנפלת עלי כשנכנסתי

אני רק נכנס ל"ציר מרכזי" (טיפול לבולם, לא שידרוג...) ואלונה מסתערת עלי ודוחפת לידי 4 דפים מודפסים של הסיפור. אכן גדול! הכי אהבתי את: "[שתבינו, אחלה קהילה יש לנו, אבל רכילותית, שחבל על הזמן. חס וחלילה מישהו רואה אותך מגרד בתחת ליד ויטרינה של חנות אופניים ואחרי חמש דקות חצי מדינה יודעת שאתה הולך לשדרג]"

רֶשֶף

New member
אז יודע מה, תראה אותו כאילו הוא

מתנה ממני לכבוד יום הולדתך החל עוד 4 ימים
יאללה, מזל טוב

alonaski

New member
יא גנב!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo3.gif זה הקטע

שאני הכי אהבתי!!!!!!!!!!!!!!
מי הקריא לך אותו?!?!!? הא?!?!!? מי?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!

mtbRider

New member
וואיאיזזה החמצה

יכולתי לבוא, לרכב קצת (כמו בתכנון) ועוד לקבל ממך את ארכובת הקראנק שבנדיבותך דאגת לה...
נו מה עם ה 170???????????

רֶשֶף

New member
מודה ומתוודה שסגנון הכתיבה שלי

הושפע עמוקות מסטיריקנים כמו מנחם תלמי ואפריים קישון. אני אפילו לא טורח להצניע את העובדה.

רֶשֶף

New member
לא מיותר להכיר לי אותו, אבל...

זו תהיה אופרציה מעט מורכבת ולו רק מהסיבה הפשוטה, שידידנו אלפרד מת מסרטן כבר לפני יותר מ-57 שנים. אתה יכול, במקום זה, לארגן לי פגישה עם "אחד העם"? [שים לב! אנחנו חורגים קשות מתחומי הפורום]

Eyal Hershtik

New member
מלךךךךךךךךך !!!! ../images/Emo6.gif

מה יהיה הסוף רשף ? כל פעם נפציץ מחדש באיזה סיפור ענק
.

yaron j

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo85.gif../images/Emo124.gif../images/Emo21.gif../images/Emo15.gif

אין מילים.. אתה תותח!

u88

New member
משום מה זה מזכיר לי

מוכר לי מאיזו הודעה של יורם לפני מספר חודשים. לפחות חלק מהרעיון בסיפור שלך. להיות כנה איתך,הסיפור לא משהו. אבל סחתיין על ההשקעה.

רֶשֶף

New member
להיות כנה איתך...

גם את לא משהו, אבל מודה לך על הכנות (שלמעט הביקורת הלא-עניינית הייתה... אפעס... עניינית עוד פחות)

u88

New member
לפחות אתה יודע דבר אחד בודאות

צביעות אינה חלק ממני. וכמו כל סופר לא תמיד היצירות הן יצירות מופת. הררי ספרים וסיפורים ,שירים,פואימות,מחזות נדדו לתהום הנשיה. אם כך,ככותב אתה צריך להיות ער לכך שלא כל יצירה תזכה להדים ותרועות מקיר לקיר. מקווה שלקחת את דברי בבגרות.

רֶשֶף

New member
תקשיבי, "נשמה טובה"

מכיוון שדאגת להכיר עצמך לקהילה בתור אחת, שהדעות שלה מתמקדות באנטגוניזם, חוסר פירגון, סרקזם וארס לשמו, אני כלל לא מופתע מדברייך, אולם נסי להבין, שקצת קשה לי להפגין אמפטיה ל"כנות" שלך. אני נוטה להאמין בחשיבותו של חופש הביטוי וסביר להניח, שאהיה בין הלוחמים למען זכותך לבטא את דעותייך, גם אם הן מקוממות. עם זאת, אני בספק אם מישהו יחשוד בך בצביעות אם תחסכי ממנו את סלידתך. אני לא מתיימר להאמין, שהסיפורים שלי הם יצירת מופת ואני מכיר באפשרות, שלא כל אחד אמור לחבב את התוצרת. אני פשוט נהנה לכתוב אותם ומאושר אם אני מצליח באמצעותם להעלות חיוך על פניו של מישהו בימים טרופים כאלו. במילים פשוטות - "נהנית? ספרי לי. לא נהנית? לכי חפשי... משהו מהנה יותר" ולמען השם, תהיי קצת על הכיפק. שיהיו לך חיים חיוביים.

למעלה