השדרוג הגדול של מואיז הקטן

schwinnie

New member
ועל זה כבר מישהו כתב בציטוט

"לעולם אל תמעיט מערך עצמך. יש מספיק מניאקים שיעשו את זה בשבילך". תמשיך לכתוב לנו סיפורים יפים.

alonaski

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ברור!!!!!!!!!!!

שצביעות אינה חלק ממך!!!!
זה יותר ממובן מדברי הביקורת שלך!
= וזה יפה ומכובד לכשעצמו!!! אבל... אין ספק שגם "אינטיליגנציה" ו"שנינות" = אלה תכונות מאווווווווווווווווווווווווווווווווווד רחוקות ממך...
אחרת... היית מוצאת שהסיפור שנון, מבריק, גיאוני ומשעשע ברמה גבוהה ביותר!!! (=משהו כמו: XTR PRO ) אם כ"כ לא התרשמת מהיצירה...
זה מצביע על כל שאר החוסרים שלך!
ושוב - סחתיין על הכנות וחוסר הצביעות!!!
היתי מאושרת בשבילך - אם זה היה העיקר בחיים!
אבל לא כך מסתבר...
***הכותבת חסרת "צביעות" בעצמה!

u88

New member
אלונה,את אוהבת כבד עוף?

נניח שאת אוהבת ואני לא,משמע הדבר שכבד עוף זה מאכל שלילי? כנ"ל הדברים אמורים גם לגבי סיפור. אם את רואה בזה משהו מלהיב ואני לא,האם ה"לא" מתלהב שלי=ביקורת? ולמה אסור לבטא דעה?למה למחוא כפיים רק בגלל שזה רשף? רשף הוא בחור שנון וחכם,אין ספק,זה עדיין לא סיבה שלא לכתוב לו דעה שונה ממה שהוא מצפה,במיוחד שזה לא נאמר כהקנטה לשמה. אני למשל לא פסלתי אותו כאדם,רק הבעתי דעה על כתיבה נקודתית שלו,הוא בתגובה פסל אותי באופן גורף. לפעמים אדם ניכר בכעסו.

רֶשֶף

New member
אף אחד לא כועס עלייך (עדיין ../images/Emo13.gif)

אבל אם כבר התחלת לתת אותה באנלוגיות, אז נזרום איתך
את לא אוהבת כבד עוף ואף על פי כן את נכנסת למסעדת תמחוי, שנותנת לך (בחינם) מנה גדושה של "האפור האפור הזה". את מסיימת את המנה עד הסוף והיא כמובן לא ערבה לחיכך. את יכולה לעקם את האף, לצאת בשאט-נפש ולא לגעת יותר בכבד עוף בחיים. את יכולה לגשת אל הטבח מאחור וללחוש לו באוזן "אבאל'ה, מה דעתך להוסיף קצת זעפרן לכבד עוף? אומרים שזה עושה לו נפלאות בדרך אל החיך". אבל לא. את נעמדת על הכסא במרכז המסעדה ומתעקשת להבהיר לטבח ולכל הנוכחים ש"הכבד עוף היום... לא משהו". ואני שואל - בשביל מה זה טוב? למי זה תורם? נראה לך שזה יגרום לטבח לטרוח יותר ליד הסירים? זה מה שהוא יודע להוציא. הוא עושה את זה מהלב והוא אפילו לא מקבל על זה כסף. וכשאת מבזה אותו באופן פומבי, זה לא גורם לו לאהוב אותך יותר. גם אם זו זכותך האלמנטרית במסגרת חופש הביטוי. מילא אם היית מצביעה על איזה כשל קונקרטי... "חסר פילפל, יותר מדי מלח", איזה סוג של ביקורת בונה. אבל סתם ככה? "לא משהו"? אף אחד לא פסל אותך כאדם. אבל כן הבעתי את דעתי ואף מתחתי ביקורת עניינית (לדעתי) על אופן ההתבטאות שלך בפורומים, שעל סמך נסיון מצטבר של צפיה מהצד מתאפיין בנוסח עקבי למדי, יש לציין - זו תמיד עמדה מקטרגת, מקנטרת, מתמרדת כנגד כל סוג של קונצנזוס (שאני מריח שאת רואה בו משהו דביק והמוני) ועומדת על זכותה להישמע. בסדר. סיכמנו כבר שזה לגיטימי. (גם אם זה מעצבן את העין לפעמים
). סיכמנו כבר שזו תכונה נונ-קונפורמיסטית כפייתית אופיינית שזכתה לכינוי הרשת "טרול" (ב-IRC קראו לזה Flamer אבל זה עושה לי קונוטציות של Burger-King אז נעזוב זה
) אם את נהנית להיות "הילד הרע" שמושך בצמות לכל הילדות בגן... מי אני שאקלקל לך את התענוג.

timon1

New member
רשף, הצלחת לבלבל אותי עכשיו לגמרי

אם הילד הרע של הגן מושך בצמות של כל בנות, במה בדיוק מושכת הילדה הרעה של הגן לכל הבנים???

viczan1

New member
../images/Emo41.gifלגזור ולשמור,חובה ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif...

זה לא רק סיפור לשעת לילה מאוחרת, זה סיפור לבוקר,לצהריים,לערב ,ללילה ובכלל. רשף אתה
יא עיוני

להיא אומרים ../images/Emo68.gif

גם יפה וגם אופה .. ולרשף אומרים
" גם סופר וגם דוהר "
אחלה סיפור מהחיים הקשים של רוכב אופניים ממוצע....

יש עתיד לפורום -כל הכבוד!

אני חושב שכתיבה מעבר לדיווחים ולתמונות עושה את הפורום ליותר מעניין ויותר מרתק. כל הכבוד, רשף.
יורם

Free Willi

New member
מודה שבהתחלה נבהלתי מהאורך אבל..

שווה כל רגע רשף - גדול, כל הכבוד על ההשקעה

עופר D

New member
לרשימת המאמרים

רשימת מאמרי "תחרות הסיפורים..." מזמן לא עודכנה וקיומה שקע בתהומות האלצהיימר. זה הזמן לחדש אותה בסיפור הנפלא הזה, ולהחזיר עוד סיפורים שנעלמו, רק כי לא זכו במקומות הראשונים. צריך לתת לסיפורים נפלאים כאלה במה ראויה, להנאת כולנו תמיד ורשף, מחכים כבר לסיפור הבא. נפלא
עופר

למעלה