השירים הכי...

billi bob

New member
../images/Emo41.gifהשירים הכי...../images/Emo41.gif

בהופעות, וגם סתם כשאתם מקשיבים לשירים של היהודים
השיר (שירים) שהכי..
מקפיץ: מעציב: מצחיק: גורם לבכות: מעלה חיוך: נוגע/ מרגש: מזכיר לכם את פעם: אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום
כי הוא שלו ורגוע כזה...):
גורם לכם לחשוב על אהבה: גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: מבאס אתכם (אם יש כזה): כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: כיף לנגן: הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה?
):
מחמם: טוב לעשן כשהוא מתנגן(
):
כיף לשמוע כשיורד גשם: חופר: "נכתב עליך": מעודד: מרגיע: גורם לך להרגיש טוב עם עצמך פותח הופעה: סוגר הופעה: שבוע טוב, שיהיה
לי

The Kinslayer

New member
הייוש

מקפיץ: ניו יורק סיטי מעציב: חולמת מצחיק: אין לך מקום - בגרסה שלי ושל זמי גורם לבכות: SE מעלה חיוך: עוד מעט נוגע/ מרגש: המאה העשרים מזכיר לכם את פעם: WDYG אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): להיות גורם לכם לחשוב על אהבה: לעולם מצידי גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: מקום אחר מבאס אתכם (אם יש כזה):
כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: גם כשלא בוכה
כיף לנגן: יונתן הקטן הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ):
מחמם: תעזור לי טוב לעשן כשהוא מתנגן(): סמי כיף לשמוע כשיורד גשם: הבלוז חופר:
"נכתב עליך": עוד מעט מעודד: לעולם מצידי מרגיע: להיות גורם לך להרגיש טוב עם עצמך:
פותח הופעה: WDYG סוגר הופעה: ג'קי

טל קארי

New member
שבוע טוב :)))

מקפיץ: גניבה מעציב: הימים שלנו מצחיק: ניו יורק סיטי גורם לבכות: עד שזה יעבור מעלה חיוך: נוגע/ מרגש: חחח כולם!! מזכיר לכם את פעם: הזמן שלך אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): תענה לי גורם לכם לחשוב על אהבה: לא יכול אחרת גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: קח אותי מבאס אתכם (אם יש כזה): כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: גם כשלא בוכה כיף לנגן: לפעמים..ניגנתי אתזה פווול השבוע הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): מחמם: לעולם מצידי טוב לעשן כשהוא מתנגן(): חחחח אנלא מעשנת.. כיף לשמוע כשיורד גשם: לעולם מצידי חופר: לא קל "נכתב עליך": גניבה, לפעמים , אין לך מקום, הימים שלנו מעודד: לעולם מצידי מרגיע: גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: פותח הופעה: הנה זה בא סוגר הופעה: לעולם מצידי
חורף נעים

lifesucks2

New member
אחח..לעולם מצדי..

מקפיץ: גניבה\אינטרמת\ליפול מעציב: לעולם מצדי.. מצחיק: ניו יורק סיטי גורם לבכות: לעולם מצדי. התייפחתי ממש ממש בהשקה ובתמר.. מעלה חיוך: כל הסיפור, יובגטו, עוד ארון כשאורית מתבלבלת, גקי טריפ.. נוגע/ מרגש: לעולם מצדי, להיות, עד שזה יעבור, לפעמים, לא קל, מחפש תשובה.. מזכיר לכם את פעם: אלה אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): להיות, חולמת ולא יכול אחרת גורם לכם לחשוב על אהבה: ליפול, לעולם מצדי, גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: לעולם מצדי, אלוהים, מחפש תשובה.. מבאס אתכם (אם יש כזה): זה לא שזה מבאס אותי. אלא גורם לי לחשוב על העולם ועל אלוהים ולהסכים עם השיר- פעמון מלחמה.. כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: פעמון מלחמה, הנה זה בא, גם כשלא בוכה, כל הסיפור, Oh Lord, חופשי.. כיף לנגן: מחפש תשובה ועוד ארון הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ):נופרי שילי, שני שירים להקדיש לך-I'm In Love וליפול שהיה הסלוגן שלנו בהופעות הראשונות, ובכלל בתקופה שהכרנו. תודה. אני אוהבת אותך=) מחמם: הנה זה בא, גם כשלא בוכה, חופשי, ושות'.. טוב לעשן כשהוא מתנגן(): לא טוב לעשן. גם כש"למישהו יש סיגריה?" כיף לשמוע כשיורד גשם: לעולם מצדי, לא קל, פיוטה, הזמן שלך.. חופר: אין לך מקום.. "נכתב עליך": מחפש תשובה מעודד: כל המקפיצים מרגיע: כל המרגשים והמרדימים גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: שחק אותה, תעזור לי(יש הסבר אבל אין לי כוח..) פותח הופעה:Where do you go סוגר הופעה: ג'קי ואז עוד ארון

הולצ

New member
../images/Emo168.gif

מקפיץ: אלה מעציב: לעוף
מצחיק: אינטרמת..? גורם לבכות: תלוי למה זה מתחבר לי.. מעלה חיוך: לעולם מצדי נוגע/ מרגש: גנבה, בעיקר אקוסטי מזכיר לכם את פעם: פעמון מלחמה אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): תענה לי.. כמובן אחרי שאני מסיימת לבכות [בחיי] גורם לכם לחשוב על אהבה: גנבה גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: תענה לי מבאס אתכם (אם יש כזה): מקום אחר.. לא מבאס.. משתתף איתי בדיכאון כזה.. כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: יכול להיות כיף לנגן:
הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): מחמם: ניו יורק סיטי טוב לעשן כשהוא מתנגן(): הבלוז
כיף לשמוע כשיורד גשם: פעמון מלחמה, הו לורד חופר: איןלךמקום "נכתב עליך": בסוף תבכו? מעודד: ליפול מרגיע: נץ גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: עוד ארון אחד? פותח הופעה: הנה זה בא, התרגלתי
סוגר הופעה: עוד ארון אחד מחר יומולדת !@#$ שבוע טוב :)

אהבה שלעולם תחיה בי,רק בדקי שלבי אינו נדם..

מקפיץ:עוד ארון מעציב:מלחמה שקטה מצחיק:ניו יורק סיטי גורם לבכות:הזמן שלך מעלה חיוך:אינטרמת נוגע/ מרגש:להיות מזכיר לכם את פעם:יכול להיות אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...):אין גורם לכם לחשוב על אהבה:לעולם מצדי גורם לכם לרצות לקבל חיבוק:מלחמה שקטה מבאס אתכם (אם יש כזה):לעוף כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה:תעזור לי כיף לנגן:ממ תופפתי פעם,סמי הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ):לרעותי את סמי..כי מגיע לך לגמור!:) מחמם:לפעמים טוב לעשן כשהוא מתנגן():לא קל כיף לשמוע כשיורד גשם:המאה העשרים חופר:אין לך מקום "נכתב עליך":חולמת,הזמן שלך מעודד:חופשי מרגיע:סאמבדי אלס גורם לך להרגיש טוב עם עצמך:סמיייי פותח הופעה:עוד מעט,סמי סוגר הופעה:ג'קי

hagitos1

New member
אחלה שרשור!

מקפיץ:עוד ארון,אלה
מעציב:אמן,תענה לי מצחיק:ניו יורק סיטי גורם לבכות:המאה העשרים,גם כשלא בוכה מעלה חיוך: נוגע/ מרגש: מזכיר לכם את פעם:כל פחד מוות אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...):אמממ תענה לי גורם לכם לחשוב על אהבה:לעולם מצידי גורם לכם לרצות לקבל חיבוק:לעולם מצידי מבאס אתכם (אם יש כזה):--- כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה:עוד ארון אלה כל המקפיצים כיף לנגן:קח אותי הזמן שלך הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ):ליובל את לעולם מצידי
מחמם: טוב לעשן כשהוא מתנגן(): כיף לשמוע כשיורד גשם:המאה העשרים חופר:ניו יורק סיטי חח "נכתב עליך":ג'קי
מעודד:כולם מרגיע:כולם גורם לך להרגיש טוב עם עצמך:--- פותח הופעה:לא יודעת הנה זה בא? חחחח סוגר הופעה:עוד ארון כי ככה זה נותן תחושה של עוד ואתה חייב להגיע להופעה הבאה(!!)

tolil

New member
אהבתי =]

מקפיץ:עוד ארון אחד , תשחק אותה מעציב: Father מצחיק:לא נגדיר את זה כמצחיק אבל הכי מתחבר לזה - סמי , קליל כזה.. גורם לבכות:לעוף מעלה חיוך:אינטרמת נוגע/ מרגש:חולמת ,להיות מזכיר לכם את פעם:לא קל , אם כבר אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...):אמן גורם לכם לחשוב על אהבה:לעולם מצידי גורם לכם לרצות לקבל חיבוק:ליפול,גם כשלא בוכה מבאס אתכם (אם יש כזה):אין . כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: דונט לייק כיף לנגן:לא מנגנת :/ הלוואי שהיה יוצא לי... הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ):ג'קי לחברים שלי כי זה בתקופה האחרונה פשוט היה שם במיוחד מהופעה האקוסטית הביצוע של השיר חרשנו עליו וזה - ג'קי !! מחמם:מלחמה שקטה, באוויר טוב לעשן כשהוא מתנגן():כבר לא מעשנת אבל היה נחמד עם גקי כיף לשמוע כשיורד גשם:הזמן שלך חופר:אין לך מקום , אני אוהבת את השיר אבל בהופעות הוא מרגיש קצת ארוך ... "נכתב עליך":מחפש תשובה מעודד:YGTBM מרגיע:טיפה בים גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: תשחק אותה פותח הופעה:הנה זה בא סוגר הופעה:ג'קי

orian14

New member
בריטני ביצ'

מקפיץ: גניבה מעציב: אמן\ מלחמה שקטה מצחיק: ג'קי נראה לי גורם לבכות: חולמת \ אמן מעלה חיוך: סמי נוגע/ מרגש: מחפש תשובה מזכיר לכם את פעם: נץ אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): גורם לכם לחשוב על אהבה: הימים שלנו כמובן גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: פאדר מבאס אתכם (אם יש כזה): כרגע גניבה כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: סומבדי אלס כיף לנגן: אומרים שג'קי הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): לו, את גניבה מחמם: להיות טוב לעשן כשהוא מתנגן(): אינטרמת כיף לשמוע כשיורד גשם: א-י-ן באילת גשם חופר: ניו יורק סיטי "נכתב עליך": מלחמה שקטה \ אמן מעודד: הבית האחרון של מלחמה שקטה\ 2 הבתים האחרונים של אמן מרגיע: חולמת גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: ג'קי פותח הופעה: הנה זה בא! סוגר הופעה: מחפש תשובה

Ohad2365

New member
ואי מגניב

מקפיץ: גניבה , ניו יורק סיטי , Oh Lord מעציב: WDYG , Father מצחיק: אממ.איזה שיר כבר מצחיק? גורם לבכות: להיות. WDYG. מעלה חיוך: הו הרבה נוגע/ מרגש: --- מזכיר לכם את פעם: להיות. אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): להיות. גורם לכם לחשוב על אהבה: לעולם מצידי (גם די עברתי איתו תקופה כשהייתה לי חברה) גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: כמה.... מבאס אתכם (אם יש כזה): --- כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: הכל כיף לנגן: הכל הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה?): אממ... מחמם: להיות. טוב לעשן כשהוא מתנגן: אני לא מעשן חחח כיף לשמוע כשיורד גשם: לעולם מצידי חופר: --- "נכתב עליך": להיות. מעודד: להיות. מרגיע: להיות. גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: אממ.. פותח הופעה: Don't Like סוגר הופעה: להיות.

../images/Emo13.gif

השיר (שירים) שהכי.. מקפיץ: עוד ארון, ג'קי מעציב: תענה לי, ללא ספק! מצחיק: אינטרמת גורם לבכות: תענה לי, לפעמים, יכולהיות מעלה חיוך: אלה, ליפול נוגע/ מרגש: עד שזה יעבור, הימים שלנו מזכיר לכם את פעם: קח אותי אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): לא מרדים משעמום אבל שלו ורגוע-חולמת גורם לכם לחשוב על אהבה: הימים שלנו, ליפול גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: ליפול, לפעמים מבאס אתכם (אם יש כזה): סוף העולם כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: גנבה, תעזור לי כיף לנגן: הזמן שלך הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): כרגע? את ליפול ולהיות לנעמה ואין צורך לפרט! מחמם: טוב לעשן כשהוא מתנגן(): כיף לשמוע כשיורד גשם: שומדבר לא כיף כשיורד גשם! חופר: פעמון מלחמה קצת "נכתב עליך": פעם זה היה קח אותי ותענה לי. עכשיו אין. מעודד: ג'קי מרגיע: הזמן שלך גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: עידן האלוהים פותח הופעה: הנה זה בא סוגר הופעה: ג'קי

MamoOoshA

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

מקפיץ: שחק אותה, ג'קי, עכשיו את, יובגטו, גניבה, אינטרמת, דונט לייק.
מעציב: לא יכול אחרת.
מצחיק: פעמון מלחמה לייב
גורם לבכות: תענה לי - לא תמיד. מלחמה שקטה - לאחרונה.
מעלה חיוך: לעולם מצידי, להיות, ליפול, עוד מעט.
נוגע/מרגש: לעולם מצידי, להיות, ליפול, עוד מעט, בסוף תבכו, מקום אחר, סוף העולם, יכול להיות, לפעמים, המאה העשרים, אמן.. פפ. איך אפשר לבחור??
מזכיר לכם את פעם: עכשיו את (השיר הראשון
), וכמעט כל האנפלגד.
אפשר להרדם איתו: לעולם מצידי, להיות, עוד מעט, מקום אחר אנפלגד.
גורם לכם לחשוב על אהבה: לעולם מצידי, ליפול, מלחמה שקטה, תעזור לי, לא יכול אחרת, WDYG.
גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: ליפול
תענה לי.
מבאס אתכם: לא יכול אחרת.
כיף לשמוע בזמן נהיגה/נסיעה: לרנינג, עם נטע!
אמ. כל שיר כמעט.
כיף לנגן: לא יודעת לנגן, אבל תמיד כיף לעשות כאילו
הייתם רוצים להקדיש למישהו: כמובן, ליפול - מוקדש בכל פעם מחדש למלאך שלי
וגם לעוף שמוקדש לסבא
מחמם: המאה העשרים, לעולם מצידי, להיות, עוד מעט, לפעמים.
טוב לעשן כשהוא מתנגן: מלחמה שקטה, הימים שלנו, טיפה בים, אמן, מקום אחר. ותמיד כיף לעשן בניו יורק סיטי, ובעוד ארון אחד.
כיף לשמוע כשיורד גשם: המאה העשרים, לעולם מצידי, להיות, עוד מעט, לפעמים.
חופר: אין לך מקום.
"נכתב עליך": לא מאמינה בזה, אבל אם בכ"ז אז לעולם מצידי ועוד מעט. והשורה שלי, כמובן - "ואני, זה לא מסתדר לי מעולם לא תכננתי לגדול", ליפול.
מעודד: עוד מעט, לעולם מצידי, להיות.
מרגיע: עוד מעט, לעולם מצידי, להיות, לפעמים, המאה העשרים, קיל מי, WDYG.
גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: לעלם מצידי, עוד מעט, להיות.
פותח הופעה: עוד מעט, מחפש תשובה, פעמון מלחמה - לא תמיד. דונט לייק.
סוגר הופעה: ג'קי, מחפש תשובה.

Tom 7

New member
אני כל כך חולה... =\

השיר (שירים) שהכי.. מקפיץ: יובגטו, אלה, תדחק אותה, הנה זה בא מעציב: המאה העשרים, תענה לי, פאדר, אמן, לא קל,לעוף מצחיק: אינטרמת אולי? גורם לבכות: חולמת, לא יכול אחרת, אמן, לעוף מעלה חיוך: ג'קי, טיפה בים, עוד מעט נוגע/ מרגש: כמעט כולם חח מזכיר לכם את פעם: קח אותי אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): חולמת, לא יכול אחרת, wdyg גורם לכם לחשוב על אהבה: דונט לייק, תענה לי גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: לפעמים מבאס אתכם (אם יש כזה): אין כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: כולם כיף לנגן: כולם הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): לא יודע.. מחמם: קיל מי טוב לעשן כשהוא מתנגן(): כולם כיף לשמוע כשיורד גשם: לעולם מצידי חופר: לא יכול אחרת "נכתב עליך": מקום אחר מעודד: סמי מרגיע: לא היה כבר את זה? גורם לך להרגיש טוב עם עצמך אין.. פותח הופעה: טיפה בים סוגר הופעה: עוד ארון אחד

לי! כל הכבוד על השרשור. ../images/Emo8.gif

את רואה שלא כזה מפחיד לפתוח שרשורים? :p מקפיץ: עוד ארון אחד. מעציב:|סדגש לעוף, לא יכול אחרת. מצחיק: ניו-יורק סיטי
גורם לבכות: לא יכול אחרת. סוף העולם. מעלה חיוך: ג'קי, אלה, NYC. נוגע/ מרגש: בסוף תבכו
. מזכיר לכם את פעם: לא שיר ספציפי, אלא ההווי שב'מציאות נפרדת'. אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): איימינלאב. גורם לכם לחשוב על אהבה: איימינלאב. יובגטו. גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: לעולם מצידי. מבאס אתכם (אם יש כזה): קצת 'חולמת'. כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: DL
[לא מאמינה שנפלתי גם אני לכל הקיצורים באנגלית]. כיף לנגן: כמה לא צפוי, הזמן שלך
, ובסוף תבכו. הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): את הבית האחרון של 'מלחמה שקטה' - לליאן. מחמם: כרגע 'ליפול'. טוב לעשן כשהוא מתנגן(): לעולם מצידי ולהיות. ובהופעות זה מתאים באין לך מקום משום מה. כיף לשמוע כשיורד גשם: באוויר. חופר: אין לך מקום.
בלי להעליב אף אחד. "נכתב עליך": בסוף תבכו. מעודד: מלחמה שקטה, ת'אמת. מרגיע: לעולם מצדי, להיות. גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: אין כזה. פותח הופעה: הפתיחה של WDYG עדיין חקוקה לי בראש מלפני שנתיים. סוגר הופעה: לדעתי? לעולם מצידי יכול להיות מדהים בתור שיר סיום.

eliavtu

New member
כן, משעמם לי

מקפיץ: תעזור לי מעציב: לעוף מצחיק: ניו יורק סיטי גורם <לרצות> לבכות: עוד מעט, לעוף מעלה חיוך: הבלוז נוגע/ מרגש: עוד מעט, תענה לי מזכיר לכם את פעם: עידן האלוהים אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): WDYG גורם לכם לחשוב על אהבה: הזמן שלך, ליפול גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: לעולם מצידי! זה הכי חיבוק. מבאס אתכם (אם יש כזה): מחפש תשובה כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: חופשי כיף לנגן: הזמן שלך. כי אפילו אני יודע P: הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): נעע.. מחמם: יכול להיות טוב לעשן כשהוא מתנגן():
כיף לשמוע כשיורד גשם: גשם מה כיף חופר: עד שזה יעבור "נכתב עליך": עוד מעט מעודד: חחחחחח.. זה היהודים מה מעודד מרגיע: הזמן שלך גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: ע"ע לפני 2 שאלות, רק עם טוב בסוף P: פותח הופעה: עוד מעט/ פעמון מלחמה סוגר הופעה: עוד ארון אחד

HiLLaBahaR

New member
הכי הכי...

מקפיץ: גניבה מעציב: לא יכול אחרת מצחיק: אינטרמת גורם לבכות: בסוף תבכו מעלה חיוך: חופשי נוגע/ מרגש: לפעמים, לא קל מזכיר לכם את פעם: מחפש תשובה אפשר להרדם איתו: חולמת גורם לכם לחשוב על אהבה: הימים שלנו גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: קח אותי מבאס אתכם (אם יש כזה): אלוהים כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: גם כשלא בוכה כיף לנגן: הזמן שלך הייתם רוצים להקדיש למישהו: WAY - לרותם מחמם: ליפול טוב לעשן כשהוא מתנגן: הבלוז כיף לשמוע כשיורד גשם: טיפה בים חופר: אלה "נכתב עליך": בסוף תבכו מעודד: להיות מרגיע: הזמן שלך גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: ככה אני פותח הופעה: פעמון מלחמה סוגר הופעה: רק ג'קי

למעלה