השירים הכי...

LoLi Goddess

New member
נמנמ..

מקפיץ: אלה מעציב: לא יכול אחרת מצחיק: ניו יורק סיטי גורם לבכות: לפעמים מעלה חיוך: אינטרמת (במיוחד כשאני עם מוש
) נוגע/ מרגש: הימים שלנו מזכיר לכם את פעם: אני רואה דם אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): אם כבר גורם לכם לחשוב על אהבה: הזמן שלך גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: הבלוז מבאס אתכם (אם יש כזה): בסוף תבכו כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: oh lord כיף לנגן: ג'קי הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): אם אני אתחיל אני לא אסיים... מחמם: ליפול טוב לעשן כשהוא מתנגן: סמי, פעמון מלחמה כיף לשמוע כשיורד גשם: they want to kill me חופר: אין לך מקום "נכתב עליך": לא קל(
), לפעמים, יכול להיות, מלחמה שקטה (נכון הכי מתבקש שאני אגיד "אלה"? אז דווקא לא
) מעודד: לעוף מרגיע: what about you גורם לך להרגיש טוב עם עצמך "אלה", בעיקר בהופעות, כי אז כל מי שמסביבי שר לי אותו (מאלו עם האגו) פותח הופעה: מחפש תשובה סוגר הופעה: עוד ארון אחד

izzys

New member
אחלה שרשור ../images/Emo13.gif

השיר (שירים) שהכי.. מקפיץ: DL, יובגטו. מעציב: לא יכול אחרת, אמן, לעוף. מצחיק: ניו-יורק סיטי. גורם לבכות: לא קל. מעלה חיוך: לרנינג, SE, יובגטו. נוגע/ מרגש: לרנינג. בסוף תבכו. עוד מעט. מזכיר לכם את פעם: אמן. אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): אין לאב. גורם לכם לחשוב על אהבה: לא עולה לי אחד. גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: SE. מבאס אתכם (אם יש כזה): אין שום מרמור בעולם! כיף לשמוע בזמן נהיגה / נסיעה: NYC, לרנינג, כל הסיפור. כיף לנגן: הכל. אני מתה על הסולו בזמן שלך. הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): מי שצריך לדעת יודע. מחמם: לעולם מצידי, באוויר, WDYG. טוב לעשן כשהוא מתנגן(): המון. אבל ישר עלה לי טיפה בים אקוסטי. כיף לשמוע כשיורד גשם: פחד מוות
. חופר: לא היה ולא נברא. "נכתב עליך": עוד מעט. מעודד: ג'קי. מרגיע: SE, לפעמים, המאה העשרים. גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: אלה שעושים לי טוב. פותח הופעה: פעמון מלחמה. סוגר הופעה: כל הסיפור.

אז מה כבר עלול לקרות לי?

מקפיץ: אינטרמת מעציב: תענה לי מצחיק: הבלוז גורם לבכות: לא יכול אחרת מעלה חיוך: OH LORD נוגע/ מרגש: לעולם מצידי מזכיר לכם את פעם: הימים שלנו אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...): חולמת גורם לכם לחשוב על אהבה: WERE DO YOU GO? גורם לכם לרצות לקבל חיבוק: בסוף תבכו מבאס אתכם (אם יש כזה): הנה זה בא כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה: עוד ארון אחד כיף לנגן:לא קל הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ): הזמן שלך- ביבוש מחמם: את הלב? קח אותי טוב לעשן כשהוא מתנגן(): אלוהים אני פוחד למות כיף לשמוע כשיורד גשם: תעזור לי (הופעה ראשונה באילת, ירד גשם בשיר הזה) חופר: אלה "נכתב עליך": לא יכול אחרת מעודד: כל הסיפור מרגיע: טיפה בים גורם לך להרגיש טוב עם עצמך: להיות פותח הופעה: פעמון מלחמה סוגר הופעה: לעוף

נשמת

New member
ליקוש ../images/Emo25.gif הכתף שלי.

קשה לענות על השאלון כי יש כמה שירים שעונים לאותה הגדרה, אז פשוט בוחרת שרירותי מבינהם: מקפיץ:
שחק אותה, גניבה מעציב:
לעוף מצחיק:
ניו יורק סיטי גורם לבכות:
לא קל מעלה חיוך:
ליפול נוגע/ מרגש:
אמן מזכיר לכם את פעם:
קח אותי אפשר להרדם איתו (לא כי הוא מרדים משיעמום כי הוא שלו ורגוע כזה...):
חולמת גורם לכם לחשוב על אהבה:
באוויר גורם לכם לרצות לקבל חיבוק:
לעולם מצידי מבאס אתכם (אם יש כזה):
כאילו כיף לשמוע בזמן נהיגה/ נסיעה:
SE כיף לנגן:
Father, הימים שלנו, יובגטו הייתם רוצים להקדיש למישהו (זה בדיוק הזמן לפרט איזה? למי? למה? ):
WDYG. מחמם:
טיפה בים טוב לעשן כשהוא מתנגן:
הזמן שלך כיף לשמוע כשיורד גשם:
מלחמה שקטה חופר:
תעזור לי "נכתב עליך":
עוד מעט, מקום אחר מעודד:
להיות מרגיע:
לפעמים גורם לך להרגיש טוב עם עצמך:
חופשי פותח הופעה:
הנה זה בא סוגר הופעה:
דונט לייק, ג'קי שבוע טוב, שיהיה לי

למעלה