השירשור השבועי^^

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gifהשירשור השבועי^^../images/Emo41.gif

טוב, אתם יודעים מה עושים פה :)
שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
אמן השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: שבוע טוב לכם וחנוכה שמח :)
או קריסמס ^^

O L g i T

New member
מממ

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: Job For A Cowboy - Suspended By The Throat אלבום השבוע: miasma של בלאק דאליה קליפ השבוע: X אמן השבוע: המ...בלאק דאליה? ציטוט השבוע: "הילדה הזאת נראית כאילו היא חזרה מבצפר והיא לא יודעת איפה היא" תמונת השבוע: X הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מוסד הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: מוסד

whatascene

New member
../images/Emo137.gif(כי בסוף אני אראה כמו אחת)

שיר השבוע של דה יוזד: maybe memories על גבול a box full of sharp objects שיר השבוע לא של דה יוזד: (קליפ ממש יפה..) Sigur Rós – Saeglopur אלבום השבוע: Sigur Rós – Takk (ואיזה אלבום.. אללי) קליפ השבוע: The Killers - Bones אמן השבוע: Sigur Rós ציטוט השבוע: אין ממש משהו תמונת השבוע: נא הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לקחתי קצת חופש מהצבא הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: סבר שלי נפטר אתמול.. =\ (אבל הכל בסדר, פחות או יותר)

../images/Emo201.gif

איכשהו אני תמיד שונאת את השירים של הקילרס עד שמפסיקים לחרוש עליהם באמטיוי2 ואז אני פתאום אוהבת O.ם

נמנמ../images/Emo55.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אר, לא יודעת.. בטח Blue and yellow שיר השבוע לא של דה יוזד: Incubus- drive אלבום השבוע: Morning view- Incubus קליפ השבוע: Incubus- anna molly אמן השבוע: Incubus? ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: אינלי כח הדבר הכי טוב שקרה השבוע: - הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: תאונת דרכים

whatascene

New member
אוי =\\

אני ממש מצטערת לשמוע.. מי שהיה איתך גם בסדר? (וסתם אקראי, ג'ארד ליטו אכן מוצלח)

אממ../images/Emo55.gif

זה היה בטיול השנתי אז הילדים האחרים גם נפצעו רק קל וגם אולי עוד 5.. אבל אמ, נכנסה בנו משאית ואז אנחנו העפנו מכונית ועוד משאית. המשאית השנייה התהפכה על מכונית וקטנה וזהו.. אז יצא שיש שני הרוגים וילדה אחת בת 4-5 [אאל"ט] עפה מהחלון כי היא לא הייתה חגורה..

Rose131

New member
אמג.

שמחה שאת בסדר
נשמע מפחיד למדי[יעד סופי מישהו?X:]

Noa Tsror

New member
ואי..

ליד צומת להבים?... כי זה נשמע ממש כמו תאונה שהייתה ליד צומת להבים היה מעורב בה גם אח של מישו מבשכבה שלי.. תרגישי טוב..

Noa Tsror

New member
לאלא אני מב"ש אבל אני לומדת

באשל.. שזה הבצפר בערך של כל הלהביסטים..

למעלה