השירשור השבועי^^

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Greener with the scenery שיר השבוע לא של דה יוזד: Placebo - Running Up That Hill Radiohead - Idioteque אלבום השבוע: TBP קליפ השבוע: לאדעת אמן השבוע: Dashboard Confessional! ציטוט השבוע: אויש לא זוכרת כרגע תמונת השבוע: איןליכח הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חופש!!11 הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: אני ממש לא יודעת

Rose131

New member
רר

שיר השבוע של דה יוזד:אמ. blue and yellow? שיר השבוע לא של דה יוזד:אמ. קיס מי קיל מי. כי יוסלס סופסוף שרו אותו. אלבום השבוע:רידמפשן. כי יש לי אותו חתוםD: קליפ השבוע:אמ. FLW? אמן השבוע:יוסלס. בגלל ההופעה. ציטוט השבוע:"אחרי בצפר אני אלך הביתה." תמונת השבוע:איןליכוח. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ההופעה? הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע:עבודה;;

GD ROCKS

New member
../images/Emo151.gif

שיר השבוע של דה יוזד: מממ.. Buried Myself Alive שיר השבוע לא של דה יוזד: כל מיני של יוסלס וממ... פאק נו יש המון. אלבום השבוע: לא יודעת. קליפ השבוע: החדש ההוא של mcr אמן השבוע: Useless id ציטוט השבוע: "ד. אורזזזזזזזזזזזזזז!" חחחחחחחחחח D: תמונת השבוע: ^____^ כרגיל תגובה מהירה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ראינו רקוויאם לחלום D: חחחח וכל מיני יציאות עם חברות. לא זוכרת אירוע ספציפי אחד. הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: יום שישי היה מבאס תחת.

nesta girl

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של דה יוזד: noise & kisses שיר השבוע לא של דה יוזד: first steps to recovery לא זוכרת של מי
אלבום השבוע: ליודעת קליפ השבוע: none אמן השבוע: ליודעת ציטוט השבוע: "יוצא לי....." תמונת השבוע: אני במהירה P: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הפמליה חוזרת ^^ הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: קורס מתחיל =| חג שמח לכולם! =)

להלהלה../images/Emo136.gif

שיר השבוע של דה יוזד: under pressure רק אותו שמעתי O.ם שיר השבוע לא של דה יוזד: view from the afternoon של הארקטיק מאנקיז וbanquet של בלוק פרטי אלבום השבוע: המממ אין ממש קליפ השבוע: never be alone ג'סטיס vs סימיאן אמן השבוע: טסט אייסיקלס ציטוט השבוע: לול יש כלכך הרבה XDDD תמונת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כל השבוע הזה די טוב:) הדבר הכי מחורבן שקרה השבוע: 3 שיעורים פרטיים בלשון ._.

למעלה